Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

helcia   Wiedźma z czarnym kotem
17 stycznia 2010 19:48
To jest przerażające o____________O
Severus   Sink your teeth into my FLESH
18 stycznia 2010 08:53
Chess - to jest przerażająco głupie (a przy tym można się zlać ze śmiechu, ale to już inna bajka  😀iabeł: )
😂 hahaha pękłam  😁  :wysmiewacz22:
Boska aukcja 😀
http://allegro.pl/item890523163_derka_ochronna_na_konia.html

Przybrudzona przy otworach na strzemiona  🤔 😂
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
18 stycznia 2010 15:03
😵  🤣 chodzi taki trochę wysportowany 😁
Oj a ta ortografia nie tylko ogłoszeniodawcy, ale i komentatorów to mnie nawet pobija. 😫
Hmm ja proponuje dzikiego mustanga, ogiera.  😁  😁
Ja się zlałam ze śmiechu, heh cóż są zawsze lepsi.  😁
ona ma 130 cm i kon ma udzwignąć do 100 kg, jak sama tyle waży to juz padłam.  😁
http://allegro.pl/item890523134_derka_ochronna_na_konia.html

a to co to jest?? Jakieś ma dziwne paski.
Severus   Sink your teeth into my FLESH
18 stycznia 2010 15:22
xxagaxx - czaprakoderka  :wysmiewacz22:
zastanawiam sie czy do faceta nie napisać... Żeby człowiekowi powiedzieć chociaż co to jest, jaki ma typ (bo to wygląda na DR wszystko) Tyle ze ja nie mam pojęcia co to za cudo z tego linku co wkleiłam.. Bo nie kumam jak te paski w ogóle idą...
mi sie zdaje, ze to normalny czaprak, a te paski sa dla wygody tak przypinane do popregu. ale moze mi sie tylko zdaje...
To Chonsu i Alice

Swoja droga ostatnio znalazłam na N-K konto gdzie byly moje zdjecia. Miałam zmienione imie a Pinio jak na prawdziwego ogiera przystało był przechrzczony na Carmen 😉 Co z tego ze jajka na wierzchu...dobry aktor to i klacz świetnie zagrał 😀
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
18 stycznia 2010 18:09
Dał ktoś znać Alice? 😉
Tak 🙂
ciekawe czy to jest jej koń: czy też ściema
Własnie Aga mi powiedziała  :emot4:

Co to w ogóle za portal i jak mam jej powiedziec żeby to skasowała? :p
(ludzie są niesamowici... dziewczyna ma szczęście, ze ten wykres jest najwyższy przy pierwszej opcji  😂 )

kare_szczescie, podziwiam za spostrzegawczość - tego linku prawie nie widac. Ciekawa jestem w ogóle ile jst jeszcze w necie naszych ukradzionych zdjęc, o których nie wiemy.
Alice, najlepsze te komentarze "taki se", "ochydna, jaka szkapa" no cóż, ne znają się, wszyscy wiemy, że Chonsu jest zajebisty  😀
To Chonsu i Alice

Swoja droga ostatnio znalazłam na N-K konto gdzie byly moje zdjecia. Miałam zmienione imie a Pinio jak na prawdziwego ogiera przystało był przechrzczony na Carmen 😉 Co z tego ze jajka na wierzchu...dobry aktor to i klacz świetnie zagrał 😀

🤔 haha , nie moge z tych ludzi , podaj linka  😅
A ja nie bardzo rozumiem, co Wam tak przeszkadza, ze jakas 10 letnia dziewczynka posluguje sie zdjeciami znalezionymi w sieci, konia, ktory jej sie podoba (Waszego!!!). Czyli, ze konio ladny mozna wnioskowac i wzbudza zachwyt. A ze sobie jakas malolata pofantazjuje... no bez przesady, ja tam nie tepie dzieffffczynek i ich konikuffffff
Freddie może Tobie to nie przeszkadza ale ja nie miałabym najmniejszej ochoty żeby ktoś wrzucał zjęcie MNIE na MOIM koniu na jakimś dziwnym portalu i jeszcze pisał ze koń jest jego.

Jeszcze bym to przęłknęła gdyby to było zdjęcie samego konia... ale i tak mnie się to nie podoba.
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
19 stycznia 2010 00:36
:hihi 😁 😁 😁 Ja wstawie zdjęcia wszystkich waszych koni i napisze zapraszam do nowej stajni. Co tam po jednym koniu wstawie wszystkie.  😁 😁 😁 😁
Zwróćcie uwagę jakiej rasy jest koń.  😁 😁  http://olsztyn.szerlok.pl/oferta/sprzedam-3-konie-IDvud.html  😂 jak bym zadzwoniła i zapytała jakiej rasy są konie, po czym uzyskała taką odpowiedż. To bym się zlała w majty.   👍
Nie no co jeden to lepszy ten przebił wszystko, zwróćcie uwage na maść konia.  😁 😁 Skąd oni się biora??? http://zywiec.olx.pl/kon-plus-siodlo-iid-49100675
cieciorka   kocioł bałkański
20 stycznia 2010 00:06
to, to nic- koń koleżanki miał, jak się okazało własne konto na NK 🤣
cieciorka, ale kolezanka mu zalozyla, czy sam sobie zalozyl? 😉
Monny   bez odbioru .
20 stycznia 2010 10:30
Mój koń też miał własne konto na NK...
I to założone przez jakąś małolate, która bawiła się w znajdywanie dla klaczy ogiera.....
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
20 stycznia 2010 13:16
Mój koń też miał własne konto na NK...
I to założone przez jakąś małolate, która bawiła się w znajdywanie dla klaczy ogiera.....

to małolata mało obeznana w życiu, przecież takie rzeczy to nie na nk, tylko be2, albo randka.pl, tam szybciej by znalazła  😂
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
20 stycznia 2010 14:27
http://allegro.pl/item890045950_okazja_hucul_gryf.html
Pięknie... Jeszcze lepsze, że ludzi znam i im tłumaczyłam czym się skończy taka jazda i jak koniowi życie psują... Ale kogo to obchodzi, co nie? Ważne, żeby przez rok tyłek trzepać i konia na rzeź można dać =.=' Serce się kraja...
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
20 stycznia 2010 15:23
🤔zok: ten maluch mało się nie złamał pod tym grubasem, i jeszcze to siodło na szyi. Masakra  🙁
dea   primum non nocere
20 stycznia 2010 15:50
Nasz hucuł był (wbrew naszej woli) zajeżdżony w wieku 2 lat z małym hakiem. Niby żyje. Ale w nogach przednich i kręgosłupie zmiany są 🙁
Gotuję się jak widzę takie rzeczy, grrr... <killer>
Graba.   je ne sais pas
20 stycznia 2010 16:28
ja piernicze. Znam tego konia. 🙁 Jest od mojej ukochanej klaczy 🙁 Mam mnóstwo jego zdjęc jak w tamtym roku jeszcze był malutkim żrebakiem.  masakra jakaś. Gdzie się tacy ludzie rodzą....
Naciau
Linka do konta nie ma bo dziewczyna skasowała jak ją dojechałam. Mam tylko zrzuty ekranu. Bo było tam jeszcze wiele innych zdjec. W tym zdjecia Jessy...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się