a to towar deficytowy? chcę iść najpierw na Hipo do sklepu, żeby nie bawić się w przesyłki sryrki. kompletnie o nim zapomniałam- dopiero Klami mi przypomniała.
Asds - moim zdaniem będą, dobierałam je pod multistripe delft-slate 😎 Eskadron Royalblue to taki troche 'policyjny' kolor, na monitorze pasuje 🙂 Zairka :kwiatek:
Asds - moim zdaniem będą, dobierałam je pod multistripe delft-slate 😎 Eskadron Royalblue to taki troche 'policyjny' kolor, na monitorze pasuje 🙂 Zairka :kwiatek:
Horsage nie miałam, ale u nas w stajni jedna osoba ma i tak średnio mi się podoba-dziwny jest na zewnątrz i dość duży.Od spodu ma fajną siateczkę. Alca pady mam dwa i piorą się dużo lepiej niż np.Anky-wszystko się dopiera,nie gniotą się.Od spodu niestety nie mają żadnej siateczki(przynajmniej te starsze)
Monny, ja Ci wierze ale jak dla mnie za takie pieniądze to nie. Moje konie się wygłupiają ciągają za kantary na padoku itd szkoda mi jest porostu 100 zł na to żeby za chwile wyglądał jak szmatka 🙁 a nie będę go trzemać w ramce 😉...chociaż hmmm? nie no w ogóle precz z takimi pomysłami 🤔wirek: 🤬