kujka 😕 😕 wszyscy na mnie krzycza..nie krzyczcie na mnie 🙁 ale Kobyle chyba taki moj dosiad pasuje bo az ogonem z radosci merda..a merdanie ogonem przenioslo sie na caly zad 😁
Niewidzialna ona dupcie to zawsze ma leciutka czasem az za bardzo 🙄
Budynio pupilek tez bedzie nic sie nie martw 😎 nilsonek nie podszedl do tego zadania tak profesjonalnie jak kolezanka wyzej. Stroil fochy i nie chcial pozowac :P ale napewno tez tu zagosci jak tylko fotoski dostane 👀 Ty mi slodzic nie musisz ale ja Tobie jeszcze poslodze o Siwym bo jest cudny, coraz fajniejszy i kiedys Ci go ukradne 👍
sznurka :kwiatek:
szerek jaka tam konkurencja, ja to sie na zawody ciagle nie moge wyrwac. Jestescie bezpieczni 😀
moim zdaniem, wygląda jakby mu zadek urósł 😎 i to od samego golenia! bo zdjęcia były zrobione na przestrzeni jakiegoś miesiąca, kiedy nie chodził pod siodłem albo chodził tyle co by się gnaty nie zastały 😀
Vuko ja mam alergię na tego jego odrastającego irokeza i staram się na niego nie patrzeć, bo w końcu znów ciachnę (trzeci raz zapuszczam mu grzywę :hihi 🙂 Na tym zdjęciu ma spojrzenie jak smoczyca ze Shreka, nie 😀? A twój czemu cały rok niewyjściowy? Wrzucaj go tu szybko!