DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

To ja sie pochwale ze jestem na dobrej drodze do zrobienia owijek 😀 tzn mam juz pociete i pozszywane przody, jeszcze wykonczenie i hafcik, jak skoncze to wrzuce foty  😅
cos tu ucichło🙂

ja robie owijki ostatnio hurtowo   :emota2006092:
a pochwale sie czaprakiem ktory jest jeszcze nie dokonczony i na zywo tygoada 1000000 razy lepiej niz na tym zdjeciu  🙁

i derką ktora sfotografowana niestety była tez w niekorzystnych warunkach 🙂
wycinana na szybkości i jak to ja walnełam sie w czyms - tym razem jest przykrótkawa :/
w komplecie z owijkami:

Zorilla
Czaprak b fajny
Pokaż na modelu koniecznie  😉
model bedzie uzytkowany przez moja kolezanke ale jak je kiedys dołapie to zamierzam zrobic zdjecia i zapewne nie omieszkam sie z wami podzielic  😀iabeł:

nowy pad dla jednej z forumowiczek 🙂 a kolory to tak naprawdę granat, krwista czerwień i czerń, niestety telefoniczne i przekłamuje kolory :/
supeeeeer, profeska ;P
a na ten paseczek dajesz jakąś lamówke czy czerwona alcantare? a i z czego robisz lamowke?
lamówka z alkantary, pasek zazwyczaj tez, tu akurat zwykły materiał czerwony z powodu braku takiej alkantary.
Zorilla - zakochałam się w twoim czapraczku  😍 👍 ja to bym sobie prędzej palce pozszywała ;D
dziekuje 🙂
a słychaj escada kupujesz gdzies taką taśme? czy robisz z materialu? wybór lamowek jest bardzo skąpy 🙁
to ja dorzucam moje dwie ostatnie polarówki ze zwijanym kapturem. Niestety w obu przypadkach kolorki nieco przekłamane wyszły

ivett i ty to sama wszystko robisz? respekt dla Was ! 🙇 🙇 👍 👍
ivett i ty to sama wszystko robisz? respekt dla Was ! 🙇 🙇 👍 👍

sama sama 🙂
zaczynam powoli przesadzać, ale ja to nawet koszuli bym nie zszyła, a Wy coś same robicie ;D 😜 i to tak od zera.
Po prostu jedno wielkie ŁAŁ ! 🙇 🙇 :kwiatek: :kwiatek:
dzisiejsze rozdziewiczenie padzika🙂
krysiex213, Co to za siodło? ;>
Passier grand gilbert
A pad obłędny!  😜 Piękna krateczka 😉
Krysiex - kolejny zaje padzik!  🏇
możesz już szyć mój czerwony ^^!
a ja kupiłam wymarzony polar w kratę różową i będę robić derkę ;D
Zorilla kolejny raz pisze że robię to z materiału 😉

ivett patent ze zwijanym kapturem rewelacja!!
Uwaga- oto derka od Ivett już na właściwym obiekcie.  😀

Chcę powiedzieć, że Ivett potrafi zadowolić nawet tak wybredną osobę jak ja.
Zażyczyłam sobie by derka była bez szwu na grzbiecie, z podwyższaną szyją, by miała odpowiednio długie klapki na klacie by zachodziły na siebie i by był tam zapas, by nie naciągała mi się w wymiarze łopatka-biodro- jak inne derki które miałam do tej pory, by nie była za długa w dół jak piżamka, a jednocześnie by zasłaniała brzuch po zapięciu, by nie przesuwała się na boki podczas ruchu i sama już nie pamiętam co jeszcze w międzyczasie wymyślałam.

Chcę publicznie podziękować za pięknie wykonaną derkę i cierpliwość dla klienta.  😀

tunrida,  😍  😜 cudowna!
krysiex213 - pad cudownyy! 😜 Kupiłabym, jakbym w sklepie zobaczyła!
no i dereczki wykonane przez Ivett - fenomenalne!!!!  🙇
krysiex213 - pad świetny  😍
przy tym, rzeczy robione ręcznie są zazwyczaj bardziej "żywotne".
dzięki dzięki wracam kontynuować produkcję🙂
ivett oh moja miłość do Twoich derek jest największą miłością świata !  🙇 🙇 😜 😜 👍 👍
Tunrida Leży idealnie. Do twarzy mu w różu  😅

No może tylko ciut długa  😎
jest ktoś kto szyje owijki bez maszyny?  👀 👀
tunrida
Jak nie lubie różowego tak ta wersja mnie powala 😀
jest ktoś kto szyje owijki bez maszyny?  👀 👀

byłoby ciężko 😉 bo trzeba kilka razy przeszyć. a rzep mocno kłuje w palce. zrezygnowałam w połowie pierwszej 😉

To ja się pochwalę mamowymi owijkami. Kolor jest obłędnie niebieski - na zdjęciach niestety nie wychodzi.
http://re-volta.pl/galeria/album/210
te sznureczki obok zdjęcia to dla porównania kolorów. właśnie tak wyglądają naprawdę. ten ciemniejszy odcień.
W sumie są boskie, będzie jeszcze derka 😉 ale nie wiadomo kiedy xP
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się