Kącik Rekreanta II (rok 2009)
Burza
To cieszymy sie dzisiaj z tego samego. Ja godzine temu podpisałam wszystkie papiery.od 1 lutego w końcu zaczynam coś porzadnego 😀
Gratuluje 😀 :kwiatek:
wątek zamknięty
Hypnotize, łaaa, brawo! 😀
Ja idę na szkolenie dopiero, ważne że nareszcie będę mogła odetchnąć.. 🙂 skończą się nerwy 🙂
wątek zamknięty
Burza
Ja mam szkolenie 2 tygodniowe we Wrocławiu... za miesiac. Z jednej strony sie ciesze bo lubie takie wyjazdy, z 2 nie wiem co z koniem. Mąż sie nie chce uczyc lonzować i ma sredni entuzjazm . Opiekunka wyjezdza na narty... :/
Swoja droga co bedziesz robiła?🙂
wątek zamknięty
Hypnotize, PW 🙂
wątek zamknięty
ciesze sie ze sie fota podoba, ja jechlam i sie smialam i podskakiwac z radosci sie chcialo 😀 tak to jest jak sie male marzenie spelni...
alice, pogoda byla w miare normalna, mgla troche, ale foto z telefonu i to kadrowane, wiec tak to wyglada 🙂
wątek zamknięty
Burza, Hypnotize, to teraz trzymajcie jeszcze kciuki za mnie, bo od początku roku też jestem bez umowy. Do pracy chodzę normalnie, tylko nikt nie wie czy, kiedy i ewentualnie ile dostanę wynagrodzenia.
wątek zamknięty
Ascaia, trzymam!
wątek zamknięty
Burzolku gratuluję :kwiatek: cieszę się, że w końcu coś złapałaś 🙂
Muffinka chłopak szaleje 😁 Piękny Rudy 😍 (moja też była taka czekoladowa ruda 😉 )
wątek zamknięty
Alice ja mam bardzo podobne odczucia co Ty jeśli chodzi o Hipo ale jeśli kiedyś chciałabym się pobawić w sport to w 3mieście (nie licząc stajni Poni i Bolszewa) to chyba nie ma lepszego miejsca niż Sopot. Na dzień dzisiejszy żal by mi było mojego konia bo te wszystkie hipodromowe takie smutne a ja już i tak mam wyrzuty sumienia że nie wychodzi na wielkie kilkunastohektarowe pastwiska tylko na średniej wielkości padok.
wątek zamknięty
sznurka, ale wyladniala Ci Hucka! 🙂
wątek zamknięty
sznurka, ale ona ma pychol! 2 i 3 zdjęcie mióóóóóód 😜
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, dziękuje!
Muffinka, ładne szaleństwo, ganiałaś go? 😁
wątek zamknięty
sznurka, cudne Pluszito, jak idzie praca?
Twoje rudziszony w dereczkach ganiają?
Burza, :kwiatek:
wątek zamknięty
dziewczyny gratuluję znalezienia pracy!
ja mam okres próbny do 13 lutego i już się zastanawiam czy będę na wylocie czy nie... ale póki co kasa wpływa nawet wcześniej niż w umowie, poza paroma klientami porywczymi tudzież wyjątkowo kapryśnymi ludzie są całkiem w porządku więc praca w sumie miła;] pytania miesiąca (pracuję w deca, więc można sobie wyobrazić jaki mamy asortyment):
- proszę Pani a gdzie są majtki??
-proszę Pani a gdzie macie ciepłe kapcie, w końcu jesteście sklepem sportowym to musicie mieć ciepłe kapcie... (chyba do biegów po schodach do sąsiadek;/)
- gdzie są łopaty do odśnieżania??
i standardowo najbardziej zorientowany w swoich potrzebach klient: bo ja chciałem kupić takie coś, co wie pani, no takie jak ci sportowcy noszą...
wątek zamknięty
Burza całe stado "się" ganiało 😎
wątek zamknięty
Alice ja mam bardzo podobne odczucia co Ty jeśli chodzi o Hipo ale jeśli kiedyś chciałabym się pobawić w sport to w 3mieście (nie licząc stajni Poni i Bolszewa) to chyba nie ma lepszego miejsca niż Sopot. Na dzień dzisiejszy żal by mi było mojego konia bo te wszystkie hipodromowe takie smutne a ja już i tak mam wyrzuty sumienia że nie wychodzi na wielkie kilkunastohektarowe pastwiska tylko na średniej wielkości padok.
No własnie mi tez żal. Ale 2 miesiące, 2 miesiące... :]
wątek zamknięty
Te konie które na hipo są smutne byłyby w każdej innej stajni smutne.. Bo to niestety zalezy od ich właścicieli.
Najlepszym wyjściem byłaby wgrana w Totka. I to taka porządna. Wtedy tylko kupić ok 6ha ziemi blisko miasta i postawić fajną stajnie z dużą halą i trawiastymi padokami 🙂 I byłaby bajka 😍
wątek zamknięty
szam, niezle niele ludzie to zakrety
wiem cos o tym, ojciec pracuje w sklepie znajomych;]
Ascaia, tak ganiają, bo u nas jest bardzo zimno w nocy a jak spia w derkach ciepłych w nocy bo jest -20 to nie wyobrazam sobie by rano poszły na padok po zdjeciu ciepłej derki gołe
a co do pracy to takowej brak, nie ma ani podłoża ani chęci do zamarzania
wakacjujemy się
miło mi ze moj potwor sie podoba!
wątek zamknięty
a co do pracy to takowej brak, nie ma ani podłoża ani chęci do zamarzania
wakacjujemy się
na tym samym etapie jesteśmy 🤣
wątek zamknięty
Fantazja-z podlozem to nie grzesz 🤬 bo teraz jest suuper do jazdy 😜
Taka zime to rozumiem 😅
wątek zamknięty
Rewirowych zdjęć póki co nie będzie, bo mój koń ma "łep jak sklep", ogrooomną ranę nad okiem i całe oko spuchnięte. Bomba, no ale długo nic nie było, niekulawy.. to musiał coś sobie w końcu zrobić 🙄
sznurka super fotki, ale masz futrzaki! 🙂
wątek zamknięty
milusia no dobra, przyznaje, podłoże dobre, tylko te mroooozyyyy 👿
wątek zamknięty
bez przesady z tymi smutnymi końmi, nie zanotowano jeszcze żadnego przypadku samobójstwa 🙄
przynajmniej Barki mnie nie prosi o żyletki. Dziś będzie dogolony do końca. W ogóle całkiem sensownie mi się dziś jeździło, szału nie było ale kierunek mamy dobry.
Jutro pierwszy raz od 5 stycznia nie jadę do stajni i możecie mnie ukamienować ale sie z tego cieszę. Wygrzeję sie wreszcie 😀
wątek zamknięty
Fantazja podloże jest teraz bajeczne,oby jak najdłużej takie zostało! 🏇 A co do mrozów to wcale nie jest tak strasznie 😉 wystarczy nałożyć pare warstw na siebie,rękawice,czapke i do dzieła! Po 5min jazdy robi się gorąco i można zdjąć kurtke. Spróbuj 😀
A my z Tulipanem mamy jutro drugą rocznice 😅

Pozdrawiamy :kwiatek:
wątek zamknięty
kate jak tam ?? Dzisiaj bylam na momencik w stajni, Zlotko na smutnego to nie wyglada.
Tylko widze, ze chyba kiepski smak wkladu do likita kupilam. Moj mial go dwa tygodnie przed wyjazdem i nie ruszyl (zwykle w dzin / dwa jest po wkladzie) a Barkas chyba nawet nie posmakowal. 😉
wątek zamknięty
Klami, jak Twoje konisko?
wątek zamknięty
Klami,właśnie - jakieś newsy odnośnie Pączka? 🙂
wątek zamknięty
Ascaia, Anaa, dzieki za pamiec.
Newsy sa takie 😅 😅 Mowiac ogolnie to dzisiejsza weterynaria we wlasciwych rekach czyni cuda. 😉
Na razie nie chce zapeszac, bo pewnosci nie ma poki nie bedzie mozna zobaczyc juz gotowego efektu.
" Everything's gonna be alright "
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.