agapisałam juz tu kiedys ze ich zjeb.... z gory na dol i jeszcze 2 tlko ujezdzeniowe okazalo sie ze sa u producenta, kazalam scignac wiec w odpowiedz dostalam no dobrze to zamowie 🙄
wiec bede miala z horsecare a ten co mam u chudejpigi zamowiony (jestem druga na liscie) pójdzie dla przyjaciółki 💃
Mam takie pytanko na temat padów hoseage ma ktoś może? jak się one spisują i jak ten materiał od spodu nie odparza skóry wchłaniaja pot? bo na zdjęciach na allegro to jakoś dziwnie ten spód wygląda jak gumowy
Claudia, tylko, że kremowe owijki niekoniecznie pasują do tego czapraka😉 Ani białe tez nie. Dlatego się wkurzyłam i w końcu kupiłam kolekcyjne :] Ale chyba najlepiej rózowe albo brązowe dobrać...
Anaa PIEKNIE! I te owijki, które ma do tego- rewelacja! Przez tą twoją fotę sama się skusze na te owijki! 🤬 Będziemy mieli pod koniec przyszłego miesiąca klubowe kurtki i czapraki do kompletu - wszystko czekoladowe i chyba te owijki okażą się b. uniwersalne kolorystycznie.
Dereczka od D&A, ale kupiona już dawno jakieś póltora roku temu jak nie więcej, ale oczywiście odkładałam na zawody itd 😉 ale to bez sensu i teraz zdarza mi się używać na codzień. Oj tam Dramka itak nie było tak źle jak ze białymi bryczesami za 30 zł 😁 koniec 🚫
Dereczka od D&A, ale kupiona już dawno jakieś póltora roku temu jak nie więcej, ale oczywiście odkładałam na zawody itd 😉 ale to bez sensu i teraz zdarza mi się używać na codzień. Oj tam Dramka itak nie było tak źle jak ze białymi bryczesami za 30 zł 😁 koniec 🚫
Jak Ci się dralonik znudzi to daj znać bo polowałam na te derke na ebayu, ale bez owocnie ;(