Gdzie mogę jeszcze dostać termooficerki HKM w rozmiarze 41? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie 👀
Co sądzicie o tych termobutach:
http://www.firehorse.pl/p,pl,0723-9984036,termobuty+spirale+promocja.html
w amigo juz niestety nie ma bo byly najtansze... ale w pasi-konik powinno cos byc 😉
w pasi-koniku sa, tyle że nie tak jak w amigo 149 tylko 199 😉
W Amigo nie mają, zostały tylko 35 i 43 rozmiar, do Pasi konika pisałam, czekają na zamówienie
Karino handluje HKM nie mają termo, na stronie ale wiem że sprowadzą wszystko z katolgu HKM, w przystępnych cenach
http://www.karino.mzj.pl/
Było brać od razu i tak długo się nie zastanawiać 😉 Ja dzisiaj jak ganiałam po padoku miałam śniegu do pół łydki a stopy cieplutkie 😀
Ale wiesz, okser sprowadzał 😎 teraz to będzie ciężko, liczę na Pasi Konika
Ja swoje HKM to żadne inne bym nie wymieniła
Edit 😡 Wymieniłabym na te biorąc pod uwage podeszwe antypoślizgową ]
http://www.okser.pl/elt-termobuty-elegance-p-2272.htmlHmm mała różnica w cenie: 🙄
http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,261238,termobuty,elt,thermostiefel,elegance.htmlKonkurencyjne ceny bardzo ma ten MUSTANG 😁
Efka Miałaś racje 😉 🙇
Dramka bo z pierwszym linku jest dostepny tylko numer 42
takie same 42 sa w starymlyn.com.pl 😉
Tzn że w okser jak była rozmiarówka to cena była taka jak w MUSTANG?
tak bo taka jest ich normalna cena
w hidalgo.pl tez sa po ponad 300zl
No i du... Producent nie ma już butów HKM zimowych 🙄 2 sklepy dowiadywały się. Więc Fantazja ma wolne do wiosny 😎 😉
Fantazja- To mi się chyba poszczęściło 😁 Wieesz, ja jeździłam ładnych parę lat w zwykłych sztybletach skurzanych...Nie wiem jak dawałam radę 😵
To szkoda ze nie nosze rozmiaru 42 🙁
Fantazja Ja bym z takiego błachego powodu nie robiła sobie wolne 🙄
Wczoraj nabyłam termooficerki HKM elegance i oznajmiam, że pozytywnie przeszły crash test 😅
Ja mam ELT i kupiłam je w okserze za 190, były też inne rozmiary ponad miesiąc temu za tę cenę, chyba to ich normalna cena w tym sklepie. Są ok, ale mam wrażenie "wilgoci", kiedy chodzę po błocie śniegowym, wynagradza to wygoda w czasie jazdy, uważam na kałuże i posmarowałam but impregnatem.
Ja moje Dubliny zaniosłam do szewca , naszył i podkleił w miejscu gdzie pękały łatkę z identycznego materiału więc nie odróżnia się . Zrezygnowałam z reklamacji ze względu na koszt wysyłki (większy jak koszt naprawy) i ze względu na to ,że prawdopodobnie wymieniliby na nowe i przy większych mrozach znowu mogłyby popękać. Teraz mam zabezpieczenie przed dalszym pękaniem.
Butki sprawdziłam na traktorowym kuligu w niedzielę, wszyscy zmarźli w stopy a ja nie 😅 , niektórym przemokły buty a mi nie 😅 😅 , więc pomimo pęknięć (już naprawionych) buty spełniły swoje zadanie . Jestem z nich zadowolona.
Mozesz wstawic fote jakto wyglada po naprawie??
i ile zaplaciłas, wiem ze co miasto to inna cena ale tak dla orientacji 🙂
fotki zrobię wieczorem ,
termosy nie wyglądają już tak elegancko jak wyglądały (o ile wogóle Dubliny tak mogą wyglądać 🤣 ) ale są szczelne , ciepłe i zabezpieczone przed kolejnymi pęknięciami.
Koszt naprawy 20zł 😉, czas oczekiwania 1 dzień
edit:
uprzedzałam że nie są już "ładne " ale to nie są buty od parady
(przepraszam za komórkową jakość)
zastanawia mnie tylko kształt łatek :/ , co szewca zainspirowało do takich a nie innych. Ale co tam, najważniejsze , że buty nadają się znowu do użytku 🏇
Ja moje Dubliny zaniosłam do szewca , naszył i podkleił w miejscu gdzie pękały łatkę z identycznego materiału więc nie odróżnia się . Zrezygnowałam z reklamacji ze względu na koszt wysyłki (większy jak koszt naprawy) i ze względu na to ,że prawdopodobnie wymieniliby na nowe i przy większych mrozach znowu mogłyby popękać. Teraz mam zabezpieczenie przed dalszym pękaniem.
Koszty dostarczenia wadliwego towaru do reklamacji ponosi sprzedawca ❗
Dramka hehehe wolne nie tylko z powodu butów, ogólnie praca codziennie do 17:30, szkoła, teraz egzaminy, no i jestem zmarźluch straszny 🤣
To nie zwalaj na buty 😉 Ja też jestem zmarźluch ale poświecam się dla koni. W tą zimę uzbroiłam się w ciepłą kurtkę, podkolanówki, i termooficerki i śmigam po zaspach. 🏇
Dramka dobrze zrobi mojej kobyle taka przerwa, chce też z ziemi popracować z nią, jakieś zabawy itp, stworzyć więź 🤣
Kurtkę też mam ciepłą, rękawiczki za to nie 🙄 zakładam zawsze bieliznę termo, skarpetki jeździeckie plus narciarskie, czapka, a nawet myślałam nad kominiarką polarową 🤣 kto mnie przebije? 👀
Fantazja ja przebiję!! jeździłaś kiedyś na koniu w śpiworze?? 😀
krysiex213, o matko 😂 , ja - nie jeździłam, masz jakieś zdjęcie? 🤣
krysiex213 Przynajmniej wytłumacz jak ? 🤔