m0niSka Eee kobieto mnie nie chodzi o bogactwo. Bo teraz wychodzi na to ze mam pretensje ze was stac i tam jestescie a mnie nie. Nie kupuje tych marek bo nie czuje potrzeby po prostu... 🙂 Kupuje czaprak do ściorania, a takiego eskadrona czy ANky byłoby mi żal do stajni brać, tylko bym z Nim spała 😉 Ja sie kieruje bardziej użytkową strona niż estetyczną kiedy kupuje. Niemniej jednak lubie ogladac konie w fajnych kolekcjach i podobają mi sie 🙂 Poza tym ja nie chce byc na szmatoholikach, napisałam o tym tylko w kontekście utworzenia podstrony dla ludzi z kolekcjami innych firm... 🙂 Z 2 strony może faktycznie masz racje ze gdybym odłożyła i nie kupiła 2 innych bylejakiej firmy to miałabym jeden ale na długi czas... 🙂 Tak wiec wiesz bierz to co mówie raczej w formie żartu a nie tak poważnie 🙂 :kwiatek:
m0niSka Nie mam zdolności w tworzeniu stron, ale moze uda mi sie namówic męża faktycznie i jak znajdzie sie tutaj ktos do pomocy i wymyslimy fajną nazwe to coś da rade zrobić 🙂 Mysle ze to warty przemyślenia temat. Teraz tzreba ogłosić konkurs na nazwę i logo 😉
xxagaxx, jezusicku, jak ja się bałam że jednak nazwiesz ten wątek biedoholicy.. 😀
wiesz jest już prawie 1, o 6 wstaję a przede mną niezmiennie od 3 godzin lezy histologia... Byłam już o mały włos od takiej nazwy. Ale jak pisałam wymyślimy coś lepszego 🙂
cieciorka, no cóż- zdarza się. Ja nigdy nie byłam fanem ich wcześniejszej stylistyki, teraz niektóre produkty mnie zachwyciły, kilka rozczarowało- samo życie. To z mojej strony absolutnie nie jest personalne, po prostu mam jakieś tam wymagania co do jakości, kroju, materiałów padów, derek i tyle.
tak jest z każdą firmą, ale spotykałam się z dobrymi opiniami, po drugie osoby, którym jeździecko ufam, również były na tak, więc wiesz... ;] dla ma to druga strone- jezeli kupujesz czaprak za wartosc X o jakości L i drugie w cenie Y i jakości K przy czym X>Y, i L>K, to jeśli (L-K)<(X-Y) to i tak jestem zdecydowanie bardziej za Y niz za X 😀 ale co kto lubi i ile ma kasy 😉
Nie narzekam na jakość żadnego z produktów, których na codzień używam w stajni, jak narzekałam to zmieniałam 🙂 a o zaglądaniu w portfel to już rozmawialiśmy. Jak każdy chcę kupić dobrą rzecz, za sensowne pieniądze i tak właśnie robię zakupy.
Btw- ciecior ty jeździsz? kupujesz? używasz sprzętu?
cieciorka, sorki ale głupotki wypisujesz. Mnie Anky nie podniecaja ale całe forum skacze pod niebo to znaczy ze nie mam racji?Każdemu sie podoba co chce. Akurat z Jarpolem nie miałam do czynienia bo u nas nikt nie ma sprzetu wiec nie mam pojecia jak to wyglada ale sa gusta i gusciki.Rozumiem,ze cos komus moze sie nie podobać.
Odsyłam do pierwszego postu w wątku. Trochę mniejsze zdjęcie może być - ale to jest 35% mniejsze niż wymagane wymiary!
Czy mogłabym prosic o zamiane zdjęcia z tego http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/5/202#i na to: Moim zdaniem to drugie wypada o wiele lepiej, dzięki uprzejmości jednej z voltowiczek udało się usunac z niego kupę, która skutecznie szpeciła tło zdjęcia. [b]arivle[/b] ślicznie dziękuję :kwiatek: :kwiatek: Tylko nie wiem czy rozmiar nie jest za mały.
Dla mnie ten kolor to absolutny numer jeden. Ale że mąż w zeszłym roku mi sprezentował dralon coriander z herbem to ta poszła do Sierry. Tylko ten dralon mam XL (a wszystkie moje konie noszą "L"😉 i wisi jak sukienka. Ale i tak jest piękny 😍