Howrse gra :)

Cześć usuwam konto na Howrse mój nick to: Roksiii.
Napiszcie w grze jakie itemki chcecie, oraz dodajcie do przyjaciół.

Moje itemki to:
Fertility wand - 5
Golden apple - 3
Medusa's blood - 3
Aphrodite's tears - 1
Black orchid - 1
Eolus's wind -1
Horseshoes forged by Hephaestus -1
Piece of cloud -1
Hera Pack - 1
wątek zamknięty
Ja bym chcial Fertility wand i Hera Pack, jesli mozna 2, a jak tylko 1 to HP mi wystarczy 🙂 I dziekuje z góry za mily prezent!!!
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
07 stycznia 2010 15:30
roksii, Bardzo chetnie przyjmę Fertility Wand (w nieograniczonych ilosciach 😉 ) i Aphrodote Tears :kwiatek:

Nick: Roulett
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
07 stycznia 2010 16:38
Nick: JARA - FW chętnie przyjmę.
wątek zamknięty
roksii, ja chetnie przyjme Golden Apple na nick LLoret 😉
wątek zamknięty
Roksi  ja bym bardzo chciałą Hera Pack 🙂 na nick Zizione. Masz mnie już w friendsach 😉
Dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Maanja - masz mnie na liście. Też chętnie wzięłabym Herę 😉 ale jeśli się nie da to poproszę POC.
Szkoda że kasujesz konto 🙁 Może odsprzedasz mi mojego konia? (Champion)
wątek zamknięty
Kami wysyłaj zaproszenie na czarna96 i MA zaraz poleci wzamian za PS 😉
wątek zamknięty
07 stycznia 2010 22:53
Maanja - masz mnie na liście. Też chętnie wzięłabym Herę 😉 ale jeśli się nie da to poproszę POC.
Szkoda że kasujesz konto 🙁 Może odsprzedasz mi mojego konia? (Champion)

POCa mam jeśli reflektujesz, nawet 5 😉
wątek zamknięty
08 stycznia 2010 11:10
Jak trenujecie Hanovery ? Kiedy one mają najwyższy Speed, Dressage i Gallop ?
wątek zamknięty
ja mam hanowerka który ma najwięcej speed, gallop i jumping i trenuję go tak:
-w jeden dzień biorę go na krótki gallop po czym jak zostanie mi trochę energi z czyszczenia,klepania itd. biorę na tyle treningu gallopu ( ewentualnie spped'u ) żeby mi zostało minimum 20 % energi
- następnego dnia robię podobnie ale zamiast na krótki gallo biorę konika na krótki steep of slope, a po czynnościach które dodają energi zabieram na trening ( albo na speed albo na jumping ) .

Jak macie inne sposoby to proszę pisać  👀

Mam pytanie. Ile gwiazdek mogą mieć najwięcnej Hackney'e i Welsh'e ?
wątek zamknięty
08 stycznia 2010 12:16
Mnie interesuje co trenujecie najpierw: speed, dressage, gallop czy co ?
wątek zamknięty
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
08 stycznia 2010 12:52
czarna, spójrz sobie w ranking koni rasy, która cię interesuje a potem popatrz co jest dostępne na aukcjach wpisując gwiazdki w wymagania, zacznij od najwyższej ilości jaka ci się wydaje i jak nie ma takich konie to schodź w dół a jak są to idź do góry...
oczywiście bierz pod uwagę że na private sales są z reguły lepsze konie

jara, ja trenuję najpierw dressage potem speed a potem gallop (ale speed z gallopem zamiennie)
dressage jest najważniejszy w tej grze bo liczy się do skoków i crossu i generalnie chyba łatwiej wygrać w barrelu i racach jak masz wytrenowany dressage
speed dlatego że jak masz więcej speedu niż gallopu to już możesz w pierwsze racy konia puszczać i możesz nawet coś wygrać...
tak samo najpierw trenuje jumping potem staminę, bo z jumpingiem koń pojedzie i w show jumping i w cross country a im mniej staminy tym łatwiejsze konkursy 😉
wątek zamknięty
ja trenuje najpierw jumping potem gallop a na końcu speed  😎
wątek zamknięty
JARA, to wszystko zależy do jakich konkursów, chcesz konia. Jak do skoków; to trenujesz dressage, jumping, speed(i robię to właśnie w tej kolejności).
Ogółem to najlepiej trenować 3 najlepsze umiejętności rasy, aby kiedyś tam je pogrubić, co jest potrzebne do 100 BLUP. (hmm... mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam)
wątek zamknięty
08 stycznia 2010 16:47
JARA, to wszystko zależy do jakich konkursów, chcesz konia. Jak do skoków; to trenujesz dressage, jumping, speed(i robię to właśnie w tej kolejności).
Ogółem to najlepiej trenować 3 najlepsze umiejętności rasy, aby kiedyś tam je pogrubić, co jest potrzebne do 100 BLUP. (hmm... mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam)

Akurat to co napisałaś/łeś to wiem. Interesuje mnie co ludzie trenują jeśli chodzi o hanowery.
wątek zamknięty
08 stycznia 2010 16:48
Ja trenuję hanovery według: Dressage, jumping, stamina 🙂
wątek zamknięty
Ja hanowery najpierw trenuje, jazdami gallop i zawodami races gallop. Potem gdy już rides nie dają mi żadnych umiejętności to trenuje następująco; dressage, speed, gallop. Gdy już koń wygra 10 konkursów gallop, trenuje do innych konkurencji; wyrabiam jumping potem starmine na 100% i zamęczam konia dalszymi jazdami i zawodami w różnych konkurencjach.
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 09:35
Odkupię POC 🙂
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 10:19
A Huntery ?
wątek zamknięty
JARA - POC zawsze chętnie przyjmę. Tylko na razie nic nie mogę wysłać w zamian.

Hanowery, huntery i araby trenuję podobnie. Blupuje się łatwo i nie marnuje energii.
1) long steep slope rides + short trot rides + trening speed i dressage w taki sposób, żeby maksymalnie wykorzystać energię
2) wyścigi kłusem żeby pogrubić speed i dressage
3) zawody w skokach aż nie przybywa skills uzupełniane long gallop rides
4) wyścigi galopem + trening w skokach
5) zawody crossowe + trening w galopie
6) trening wytrzymałości
7) trenuję też kłus zaraz po wyścigach kłusem albo nawet w trakcie, ale do blupowania to niepotrzebne i można sobie darować.
wątek zamknięty
ovca   Per aspera donikąd
09 stycznia 2010 13:22
Czy ktoś ma może na wymianę Zeus' lightning bolt ?

mogę podrzucić Eolus Wind i POC  :kwiatek:

nick:
macavity22
wątek zamknięty
10 stycznia 2010 20:05
Czy ze cztery osóbki mogłyby mi przesłać kilka BM z mojego  innego konta?
Mam kilka bardzo potrzebnych itemów na jednym koncie, ale nie mogę wysłać... 🙁
wątek zamknięty
Czy ze cztery osóbki mogłyby mi przesłać kilka BM z mojego  innego konta?
Mam kilka bardzo potrzebnych itemów na jednym koncie, ale nie mogę wysłać... 🙁

Nie rozumiem Twojego pytania 🙁 Przeciez jakbym zalogowal sie na Twoje konto, to rowniez nie moglbym wyslac skoro wysylanie masz niemozliwe. Eeee, czegos tutaj nie kapuje ... chyba jeszcze sie na dobre nie obudzilem 😉
wątek zamknięty
11 stycznia 2010 07:22
Chodzi o to, że mam na drugim koncie kilka potrzebnych mi bM items, ale z tego konta mam już zablokowane wysyłanie na Roulett. Po prostu chodzi mi o to, że potrzebuję kilku osób, którym bym wysłała te BM itemy, a te dalej by mi wysłały na moje pierwsze konto Roulett
wątek zamknięty
Trzeba bylo tak od razu pisac 🙂 No ja moge wyslac cos do Rouletty. Moze mam to na skladzie, wiec napisz co to ma byc to moze szybciej to dostaniesz, zanim wpierw to wyslesz do mnie, a ja z powrotem do Ciebie.
wątek zamknięty
11 stycznia 2010 10:52
A ja się przypomnę

1) w prezentacji mam kolaż ze zdjęć koni achałtekińskich w celu zachęcenia howrse i ludzi do wprowadzenia nowej rasy do howrse, jeżeli ktoś chce achałtekińce na howrse niech do mnie napisze, to podpiszę go pod prezentacją.

2) sprzedaję hurtowo konie, już zostało tylko kilka, aczkolwiek są to hanovery i marwari, wszystkie na auction sales ale jak chcecie możecie mi przedstawić swoją ofertę i wam danego konia zarezerwuję... także jeżeli nie sprzedaję konia na aukcji ale jakiś Wam się spodoba jak zaoferujecie mi coś fajnego to mogę sprzedać 😉

3) przyjmę POC, nie mam na razie żadnych BM'ów, ale mogę zapłacić w equusach, albo np. siodłem, turnipem lub czymkolwiek takim...

POCHWALĘ SIĘ ;P mój ogier Marwari jest w pierwszej dziesiątce rankingów pod względem dressage skills i stamina 🙂 na na na na na na

w sumie mnie to dziwi bo jest wyżej od mojego 10io gwiazdkowego O.O i ten 10io gwiazdkowy już prawie nie nabiera więcej skillsów O.O pewnie kwestia BM'ów... ale w sumie oba trochę ich mają...
wątek zamknięty
Gratulacje!
Możesz skrócić kreskę w poście? To chyba przez nią strasznie się forum rozjechało.
wątek zamknięty
12 stycznia 2010 18:53
mi się nie rozjechało, aczkolwiek mam 19" ekran ;p już skracam ;p
wątek zamknięty
ja mam 32 '' i też mi się jakoś rozjechało... ale teraz lepiej 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.