Galeria Końskiej Rewii

Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
07 stycznia 2010 17:06
to może firmami i podkategorię? np. pozostałe?
a i Jarpol też trzeba uzględnić. a znowu ivett nie ma firmy, więc jej czapraki mogłyby być w 'pozostałe'. hm?

< Laguna w tym samym momencie pisałyśmy > ; p
trzynastka   In love with the ordinary
07 stycznia 2010 17:07
czyli de facto układ jak w szmatoholikach z tym, że bez podziału na kolekcje i lata. Wyszukiwarka identycznie.

Quanta, może na tym samym skrypcie da się to zrobić? Inny layout i spokój 🙂

Edit:

Przykład.

HKM: ( kliknięciu pokazuje się nam)
-biele
-beże
-żółcie
-pomarańcze

(...)

Fair Play:
-biele
-beże
-żółcie
-pomarańcze
(...)

i tak dalej.
breakawayy no w sumie racja  😡 głupi pomysł
Bee. Ninevet- dokładnie taki podział wydaje mi się najrozsądniejszy 😀

helcia   Wiedźma z czarnym kotem
07 stycznia 2010 17:11
Ja jestem jak najbardziej za żeby powstała taka galerią. Mam na razie jednego HKM i jestem mega zadowolona. Przymierzam się do kupna drugiego i chętnie bym pochwaliła się nimi na jakiejś stronie. I mam nadzieje że pomysł wypali 😉.
Też sobie tak wyobrażałam ten podział 😉
07 stycznia 2010 17:12
dziewczyny NAZWA !
Rozwijać się t(f)wórczo ! rzucać pomysłami ! 🙂

optymalnie 1, 2 słowa. Jestem zmęczona i idę spać aktualnie ale potem porzucę swoje pomysły 🙂
nie zadrogie bezmetkowe?  😡 Nie no nie wiem, ktoś ma jakieś pomysły?  👀
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
07 stycznia 2010 17:15
to bardzo dobry podział. ale musimy zrobić również właśnie podpis jak w szmatocholikach, żeby zdjęcia nie były aż tak rozprowadzane w internecie. najlepiej znak wodny.
no i nazwa. może ustalmy kilka wersji i robimy ankietę?
moda czterokopytna? końska rewia mody?  😁  😂 a może, jak w coca - coli - zakolorowani.pl (ironia do zapunktowanych ; p ) zaczaprakowani.pl ? zeszmaceni  🤣
07 stycznia 2010 17:16
nie zadrogie bezmetkowe?  😡 Nie no nie wiem, ktoś ma jakieś pomysły?  👀

Zostaw już te pieniądze i metki !  🤔

zeszmaceni  🤣

SUPER 😀 dla mnie bomba ale nie wiem jak dla innych, ja podchodzę z duużym dystansem do tego (patrz: biedoholicy)  😉

edit: mnie już nie ma.
Szmatopedia 😉
Czardasz jak dla mnie strzał w 10!
Dla zachęty do stworzenia strony podobnie jak Quanta wrzucam już kilka fotek:
Czaprak Fair play i nauszniki Tattini

Czaprak Tattini i nauszniki Tattini

Czaprak HKM i owijki Waldhausen

Czaprak Tattini

Czaprak Veredus

Czaprak Escapade

Czaprak TMN (a tak naprawdę Jarpol 😉 )
Szmatopedia 😉

świetne,
zeszmaceni  😂 hehehe dobre
Wychodzi mi, że tylko podział na sprzęt i kolory (+ tagi na firmę) zapewni jaki taki ład (także wizualny).
Galeria lansu? Koń modny?
Trochę ode mnie:

LamiCell (nie wiem jaki to kolor), owijki (chyba!) Lindlowe czarne

HKM zielony, ochraniacze Mustang zielone

HKM szary, owijki Amigo/Stallion szare

Kieffer granatowy, owijki Amigo/Stallion granatowe

🏇
deborah   koń by się uśmiał...
07 stycznia 2010 17:47
Koń modny brzmi świetnie !
też jeste za koniem modnym....

Ja wam powiem że dla mnie najlfajnie byłoby gdyby był podział np. na maść a potem na kolor i pod sodem podpis jaka firma.

Gdyby powstała wyszukiwarka to można byłoby po prostu wpisać daną firmę i wtedy wyświetliłby się zdjecia wszystkich czapraków danej firmy..

No albo na odwrót. Podział na firmy i tam na kolory, po czym pod kazdym podpis kare/gniade/swie w brązie/czerni/czerwieni itp i też po wpisaniu tego w wyszukiwarkę wyświetliłoby się zdjecia wszystkich np. karych w czerni...

Tylko nie wiem czy to już nie za dużo roboty.
A takie rozwiązanie jak w szmatoholikach? Po prostu firmy tylko, że po kliknięciu następowałoby rozwinięcie się maści (bo chyba tak najlepiej, w końcu szmatki dobieramy przede wszystkim pod kolor maści, a nie na odwrót 😉)

coś mojego:
Schockemöhle - Czaprak Premium kolor granatowy

Fair Play - Czaprak Opal kolor bananowy
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
07 stycznia 2010 18:06
Trochę ode mnie:
LamiCell (nie wiem jaki to kolor), owijki (chyba!) Lindlowe czarne

model Elegance, kolor chyba khaki-waniliowy 😉
To ja też daje jakieś stare fotki 😀DD

1. Jarpol bordowa jaskółka 🙂
2. Błękitny HIPPOLAND
3. Lami cell diamand, nie wiem jaki kolor 😀
4. Szary cotton NN 😀
Mia tylko chodzi mi o to że boją się zeby nie powstał jakiś mega bałagan... Bo na szmatoholikach jest mniej firm, kolekcji, kolorów
A jak nasza galria będzie otwarta na wszystkie czapraki to będzie bardzooo dużo tego.. I np. kategoria Alca pad będzie miała tylko 2 pady a w kategorii inne nie będzie wiadomo o co chodiz bo będzie od groma różnych firm, kolorów...

I dzieczyny nie rzucajcie jeszcze zdjeć. Najpierw trzeba stworzyć stronkę, nazwę uzgodnić podział, rozdzielczość zdjęc...
1. Jarpol w kratkę :]
2. Pffif czarny ^^ Boże to zdjęcie ma z 3 lata 😀
I dzieczyny nie rzucajcie jeszcze zdjeć. Najpierw trzeba stworzyć stronkę, nazwę uzgodnić podział, rozdzielczość zdjęc...

Dlaczego? 😉
Moim zdaniem można tą stronkę zrobić na skrypcie szmatoholików i wymagania co do fotek powinny być takie jak tam.

Czyli tylko ustalić nazwę i już 😉
możei można,ale ustalmy coś najpierw... Bo zaraz się tu zrobi bajzel.

Wiadomo kto tą stronkę będzie na bank robił?? I wrzucał zdjęcia?? i w ogól wszystko kontrolował??
kpik   kpik bo kpi?
07 stycznia 2010 18:54
fajnie ze już coś się wykluwa, ale pamietajcie, że to mają być ładne zdjęcia - jak do galerii, a nie prześwietlone, z krzywym horyzontem. Żeby było na to przyjemnie popatrzeć, a nie tylko przelecieć wzrokiem.
Kpik- dokładnie- fotki mają być POKAZOWE !! Nie starczy mieć czaprak, trzeba go jeszcze ŁADNIE pokazać światu. Jak w katalogu firmowym.  😀

Śmiem twierdzić, że ma to wyglądać mniej więcej tak:

komplet Lamicell Elegance
deborah   koń by się uśmiał...
07 stycznia 2010 19:03
dla mnie wzorcowe jest raczej to Lagunowe
Słuszna uwaga.  😉 Ale na pewno dobrymi zdjęciami nie będzie część tych wklejonych przez Likier.  🙂
A takich pięknych jak Lagunowe może być niewiele.
Ja niestety nie mam już tych czapraków, więc o inne zdjęcia będzie ciężko, ale przegrzebię jakieś stare foldery, może wynajdę lepsze 😉
Przepraszam za OT  🚫
Ale widzę, że deborah tu jest 😉
Doszło PW ode mnie? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się