to może firmami i podkategorię? np. pozostałe? a i Jarpol też trzeba uzględnić. a znowu ivett nie ma firmy, więc jej czapraki mogłyby być w 'pozostałe'. hm?
Ja jestem jak najbardziej za żeby powstała taka galerią. Mam na razie jednego HKM i jestem mega zadowolona. Przymierzam się do kupna drugiego i chętnie bym pochwaliła się nimi na jakiejś stronie. I mam nadzieje że pomysł wypali 😉. Też sobie tak wyobrażałam ten podział 😉
to bardzo dobry podział. ale musimy zrobić również właśnie podpis jak w szmatocholikach, żeby zdjęcia nie były aż tak rozprowadzane w internecie. najlepiej znak wodny. no i nazwa. może ustalmy kilka wersji i robimy ankietę? moda czterokopytna? końska rewia mody? 😁 😂 a może, jak w coca - coli - zakolorowani.pl (ironia do zapunktowanych ; p ) zaczaprakowani.pl ? zeszmaceni 🤣
Ja wam powiem że dla mnie najlfajnie byłoby gdyby był podział np. na maść a potem na kolor i pod sodem podpis jaka firma.
Gdyby powstała wyszukiwarka to można byłoby po prostu wpisać daną firmę i wtedy wyświetliłby się zdjecia wszystkich czapraków danej firmy..
No albo na odwrót. Podział na firmy i tam na kolory, po czym pod kazdym podpis kare/gniade/swie w brązie/czerni/czerwieni itp i też po wpisaniu tego w wyszukiwarkę wyświetliłoby się zdjecia wszystkich np. karych w czerni...
A takie rozwiązanie jak w szmatoholikach? Po prostu firmy tylko, że po kliknięciu następowałoby rozwinięcie się maści (bo chyba tak najlepiej, w końcu szmatki dobieramy przede wszystkim pod kolor maści, a nie na odwrót 😉)
Mia tylko chodzi mi o to że boją się zeby nie powstał jakiś mega bałagan... Bo na szmatoholikach jest mniej firm, kolekcji, kolorów A jak nasza galria będzie otwarta na wszystkie czapraki to będzie bardzooo dużo tego.. I np. kategoria Alca pad będzie miała tylko 2 pady a w kategorii inne nie będzie wiadomo o co chodiz bo będzie od groma różnych firm, kolorów...
I dzieczyny nie rzucajcie jeszcze zdjeć. Najpierw trzeba stworzyć stronkę, nazwę uzgodnić podział, rozdzielczość zdjęc...
fajnie ze już coś się wykluwa, ale pamietajcie, że to mają być ładne zdjęcia - jak do galerii, a nie prześwietlone, z krzywym horyzontem. Żeby było na to przyjemnie popatrzeć, a nie tylko przelecieć wzrokiem.