Czy cos Ci to movie? [Dla filmoznawców i nie tylko]

No tak, to to co spadli i się jedli  🍴 piękne podsumowanie  🤬
Myślałam, że ktoś zgadnie od razu i sobie poszłam.

a Twoje nie wiem.
Love Story?
Espana oczywiście że Love Story 😉 Jestem pewna, także myślę, że możesz wstawiać 🙂
Byłam pewna, że to Alli McGraw, ale kadr niewiele mi mówił 🙂

W takim razie teraz łatwo:

The  Imaginarium of dr Parnassus  😍 😍
Brawo  😅
W takim razie teraz łatwo:

byloby latwo, gdby film byl juz na ekranach... a nie jest  👀
Jak ktos bedzie pewny to prosze wsawiac bo ja dzis tylko przelotem 🙂

In.   tęczowy kucyk <3
07 stycznia 2010 09:53
mery, no co Ty nie znasz filmów, które są od jutra w kinach? : P

(ja też nie)
[quote author=espana link=topic=816.msg429870#msg429870 date=1262801977]W takim razie teraz łatwo:

byloby latwo, gdby film byl juz na ekranach... a nie jest  👀
[/quote]
mery ale trąbią o nim w każdej stacji telewizyjnej, a w kinach przed seansami od kilku miesięcy🙂
In.   tęczowy kucyk <3
07 stycznia 2010 09:57
espana, niektórzy nie oglądają telewizji i nie chodzą na wszystkie filmy do kina.
ja wiem ze trabia. ale jak ja wrzucilam zdjecie filmu przed premiera, to duzo os mialo pretensje... wiec albo sie wszyscy zgadzaja i wrzucamy, albo nie-e!
uważam, że lepiej nie... ja na przykład Parnassusa nie rozpoznałam, za to rozpoznałabym Nine. A ktoś inny odwrotnie, i to wina tylko tego, że akurat jak byłam w kinie to puścili te trajler a nie inny 😉
no tak, rozpoznałaś Nine, to teraz mozesz przeszukac filmweb i bedzie... ale czy to o to chodzi??
Solisty, Holmesa, Greya i paru innych z tego wątku też jeszcze u nas nie grali. A ja bywam w kinie kilka razy do roku.
Hmm...to ja żyję w ciemnogrodzie jakimś, bo żadnego z tych filmów, o których przecież tak trąbią wszędzie i naokrągło nie kojarzę o.O

Jestem za tym, żeby nie wstawiać filmów, których jeszcze w Polsce nie grali.
Solisty to raczej JUŻ nie grają.
Mery chodziło mi o to, żeby właśnie nie wstawiać takich filmów, bo to jest po prostu fart, że ja widziałam ten trajler i kojarzę, a jeszcze ktoś inny - ale to nie oznacza, że już wszyscy słyszeli o tym filmie.
No własnie solista ju byl!

A wracajac do watku! to jest Bienvenue chez les Ch'tiz ?
[sub]e nie tylko rzuciłam okiem i nie wydaje mi sie... [/sub]
slojma   I was born with a silver spoon!
07 stycznia 2010 15:29
hehe zupełny strzał rodzina sporano?
Mery chodziło mi o to, żeby właśnie nie wstawiać takich filmów, bo to jest po prostu fart, że ja widziałam ten trajler i kojarzę, a jeszcze ktoś inny - ale to nie oznacza, że już wszyscy słyszeli o tym filmie.

ale ja doskonale wiem o co Ci chodzi 😎

co z tego, ze widzialam juz 50 trailerow tego filmu, jak nie kojarzylam aktorki ? w tej zabawie chyba chodzi o to, zeby sobie poglowkowac, pobawic sie. czasem zajrzec do google, zeby sie upewnic czy cos, a nie o to, ze haha wstawie cos, czego jeszcze nikt nie widzial, niech sie mecza :]

espana spoko, bywa i tak, ze ludzie wrzucaja, filmy ktorych nie ma. ja zrobilam tak raz, zle sie z tym czulam, jak sie zorientowalam, ze tylko ja mialam mozliwosc to obejrzec, wiec wiecej sie to nie powtorzylo 😉
ja srednio mniej wiecej 1/3 filmow ogladam na festiwalach albo pokazach przedpremierowych, ale jak chce wrzucic zdjecia z nich, to czekam 😉
takze no offence :kwiatek: i tylko taka uwaga na przyszlosc, bo zdenerwowalo mnie to "latwo" 😉
mery ja żadnym kinomaniakiem nie jestem, więc rzadko udaje mi się coś odgadnąć, a znakomitej większości filmów w tym wątku nawet nie znam. Z tym "łatwo" wypaliłam, pewnie niezbyt fortunnie,  bo od jakiegoś czasu jestem bombardowana z różnych stron informacjami o tym filmie (pewnie ma na to wpływ obsada jak i rozgłos po śmierci Heatha Ledgera), stąd, jako że sama oczekuję na obraz z niecierpliwością uznałam, że inni tym bardziej - szczególnie "miszczowie wątku" 🙂
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
07 stycznia 2010 19:49
hehe zupełny strzał rodzina sporano?

na bank 😉
Tak 🙂 rodzina soprano, choc nie wiedzialam czy seriale tez się kwalifikują do wątku
slojma   I was born with a silver spoon!
07 stycznia 2010 20:32
moja zagadka
morwa   gdyby nie ten balonik...
07 stycznia 2010 21:47
Ps. I love you
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
07 stycznia 2010 21:54
dla mnie to Vicky Christina Barcelona 😉
Ps. I love you

morwa ma racje, wstawiaj 😉
07 stycznia 2010 22:14
To proszę:
Wywiad z Wampirem

Za Szerloka pragnę oficjalnie przeprosić: wiedziałam że dane mi go było ogladać na pokazie przedpremierowym, ale wydawało mi się, że to taka zwykła przed premiera: w czwartek oglądam w piątek wchodzi do kin  😡 Zagadkę zadałam po weekendzie... a tu chce na niego iść jeszcze raz, patrzę i nie wierzę: wchodzi dopiero 16.01. Także jeszcze raz sorry  :kwiatek:
07 stycznia 2010 22:19
Sierra zajęło ci to dokładnie minutę 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się