Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
28 grudnia 2009 20:56

pamiątka z wakacji ???? żałosne 🙁

metoda na brykanie??
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
29 grudnia 2009 06:58

metoda na brykanie??

facet ma chyb w głowie
hahah, znalazłam koleżanki zdj w filmiku, jeżeli można to tak nazwać...
faaaajny filmik, jedno zdjęcie i zero muzyki ; )
cieciorka   kocioł bałkański
29 grudnia 2009 13:20
tez to widziałam  😂
nie wiem czy było, nie sprawdzałam  🤬
Dodaliście już sporo filmików ale nie moge się powstrzymać, żeby nie dodać.
      😲
co o tym myślicie?
Whisky, myślimy, że jednak mogłaś sprawdzić, czy było.
  😍
A nie lepiej było najpierw ją do opony??
  ehh
Hypnotize , ten filmik jest juz w pierwszych postach na stronie  😉
A mnie rozwalił ten filmik:
Strucelka
moim zdaniem te zdjecia ze "zjazdami" zostały wykonane podczas derbów Hamburga, czyli połaczenia klasycznego parkuru z mega hardcore'owymi przeszkodami "terenowymi" (nie wiem jak je nazwać)

Chodzi konkretnie o reakcje publiczności, zaraz mi do głowy przyszła taka pani, która w teleturniejach pokauje publiczności tabliczki z wypisanymi hasłami dotyczącymi reakcji:
- oklaski
- oooo.... (wyrażające żal)

😁
Dworcika
Ty sieśmiejesz a w teleturaniejach faktycznie tak jest. Ja kiedys byłam z klasą w jednym... zanim zaczeli sedno sprawy czyli turniej to najpier nagrywali reakcje publicznosci i łazili z takimi kartkami, a my sie smialismy,albo smucilismy, albo nieruchomielismy... masakra ;D

A co do filmy to jak na to patrze to mnie dreszcze pzrechodzą. Ja sie boje metrówki skoczyc a Oni tam takie coś.
Hypnotize, ale ja właśnie się śmieję, bo zdaję sobie sprawę, że w tv tak jest! Chociaż na zawodach chyba nikt z kartką nie latał...może tam była etatowa widownia 😁
chce na takie wakacje ...  😍
Wakacje marzenie!!!! Góry, skały i ocean. Wszystko w jednym i oczywiście konie do tego.
android jak pojedziesz to zabierz mnie z sobą 😀
szarotka  no jasne, wkońcu trzeba mieć kogoś do towarzystwa, no nie ??  😀
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
08 stycznia 2010 16:40
Dla mnie,ten filmik jest ligowy!!!  😀
był kiedyś na YT film z ujeżdżeniowym ogierem, karym, muzyka z piratów z karaibów. nie mogę znaleźć 🙁 pomoże ktoś?
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
08 stycznia 2010 20:06
WHYSKY
Może się nie znam,mało mnie obchodzi co myślicie o mojej wypowiedzi!
Ale dla mnie to był szok,koń mógł zrobić sobie ogromną krzywdę znajdując się np.przy rowerach!Ale nie tylko kogoś zwalił z tego wozu!Rozwalił wóz,jeszcze to dziecko na koniu,czemu miało to służyć,kiedy koń doznał szoku!Mogła się stać wielka tragedia!Dla mnie to koń stracił do was zaufanie,raczej nikt mi nie wciśnie że się nie znam,i tak to powinno wyglądać!Jeżeli to się nazywa osoba doświadczona ,to wole radzić sobie sama!  🤔  😲  🤔wirek:
był kiedyś na YT film z ujeżdżeniowym ogierem, karym, muzyka z piratów z karaibów. nie mogę znaleźć 🙁 pomoże ktoś?

To niestety nie Totilas... 🙁
Dopatrzyłam się dwóch martwych koni na tym filmie i trzeci w agonii??...  Kurcze,gdzie tak sie hoduje konie,o co chodzi..... Albo nie kumam.. 🤔

hm...pozostałe konie wygladaja na zadbane
majek   zwykle sobie żartuję
12 stycznia 2010 16:34
ale ten siwy się rusza w 59 sekundzie...
Dopatrzyłam się dwóch martwych koni na tym filmie i trzeci w agonii. Straszne.Zauważcie jak stado sie zachowuje stojąc wokoło tego konającego...  Kurcze,gdzie tak sie hoduje konie,o co chodzi.....

a te gdzie wypatrzyłaś... ?

edit: wiem już gdzie się dopatrzyłaś...
Ale one sobie chyba leżą w piasku bo gorąco.... Moje też tak czasem robią...  😉
mandi - litości, nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma  🤔  konie czasem się kładą, ale potem wstają ... serio  😀iabeł:
A to przepraszam,że sensatką jestem. Nie bardzo mi one przypominały koniki leżące w piasku bo gorąco..(aczkolwiek widać,ze tam upalnie). Jakem dwadzieścia lat przy koniach,to u nas tak się nie kładą.Na łące raczej leżą bokiem z podwiniętymi nogami,a nie "plackiem".Ale może w piachu sie tak "wyciągają"..hmm... Źrebięta owszem tak mają na padoku. Może na starość panikuję  🤔wirek: Ale nadal uważam,że to troche dziwne i nienaturalne.
Ja też widziałam Aż się zastanawialiśmy czy wszystko ok. Ale to normalne.
Nie no,macie racje. Przyglądnęłam się kilka razy dokładnie tym koniom i faktycznie "plażują" w upale  😡
Nawet mój syn zauważył odrazu,ze to normalne. Mnie sie cos na starość dzieje,że panikuję.
Nasze konio uwielbia spać na boku z wyciągniętymi nogami w boksie. Na padoku nie obserwowałam takiego wylegiwania.. raczej namiętne pochłanianie trawy jak kosiarka.Szkoda czasu na spanie  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się