Howrse gra :)

Poczytałam trochę forum howrse i znalazłam, że do wysyłania rzeczy trzeba mieć:
- 10 dni stażu
- karmę 0 albo wyżej
Można wysyłać:
- 3 rzeczy ze sklepu
- 3 rzeczy z BM
na tydzień.
Daj znać za dzień-dwa czy masz już ikonkę do wysyłania.
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
05 stycznia 2010 22:08
Aleqsa, właśnie, dla swojej satysfakcji.
Mnie nie kręcą mieszanki. mimo, ze od początku wpakowałam się w araby, na rynku jest popyt na nie, a szczególnie jak ma się powyzej 190 skillsówto ludzie walą drzwiami i oknami z wiadomościami cz coś za to jeszcze chcę 😉

Mam 3 konie powyżej +800 i nie mogę ich sprzedać. Kurczę, a już dawałam wszystkie możliwe kombinacje - i tak nikt ich nie chce 😤
wątek zamknięty
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
05 stycznia 2010 22:26
no ale widzisz, skoro dla własnej satysfakcji to nie ma co atakować hodujących mieszanki 😉

ja powiem tak, to jest tylko gra, dzisiaj gram jutro może już nie, więc nie chcę się pakować  w żmudne hodowanie purebredów bo to wymaga czasu, cierpliwości i poświęcenia a ta gra nie jest całym moim życiem, chce sobie pograć teraz, póki mam czas na lenia, a jak nie będzie lenia - nie będzie gry i co wtedy z tymi purebredami skoro wszyscy mnie wyprzedzą?

miałam kiedyś pure hanosy, wtedy miałam najlepsze, bo nawet 8io gwiazdkowe, z rok chyba nie grałam i już na rynku są 20to gwiazdkowe i te moje na nic mi się nie zdadzą bo nawet nic z nich nie wyhoduję a sprzedać też ciężko... no i na co mi taka zabawa skoro nawet nie zdążyłam ich zblupować?

też masz inną sytuację bo operujesz na rynku na którym jest multum koni danej rasy więc łatwo kupić dobrego purebreda
na rynku marwari nie ma takiego obrotu końmi, też mniejszy chyba popyt jest no i na razie konie są słabe i rzadko komu się chce bawić w purebredy...
ja póki co stawiam na gwiazdki a jak już się dorobię, będę miała najlepsze konie i zacznę się nudzić to postawię dopiero na czystość

wątek zamknięty
Jakby tak rozwineli te zawody i zwiekszyli pule nagrod, to "mieszance" na zawody bylyby idealne. I utworzenie idealnego "mieszanca" mialoby wtedy sens i wymiar materialny.
wątek zamknięty
jakos nie mogę się do mieszanek przekonać miałam ich sztuk całe 3, ale się pozbyłam. Zupełnie mnie to nie kręci, hodowanie byle do gwiazdek, byle wyżej nie zaleznie od czystosci krwi. Wiekszym wyzwaniem nawet okazuje sie hodowanie wolniejsze Marwari ale czystych. Ja mam jednogwiazdkowce i na razie tyle.
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 stycznia 2010 12:20
Ja też wolę czystej krwi konie. I nie bawię się w mieszanki. Chociaż fakt, jest pogoń kto szybciej wyhoduje konia z najwyższą liczbą gwiazdek..

edit:
No i właśnie mam, trafił mi się taki mieszaniec. Przez przypadek Thoroughred'ke pokryłam Arabem :/
wątek zamknięty
Edytka, Chronos Timer dla ciebie wzamian za hermesa i łzy ??  😉 co ty na to ?
wątek zamknięty
EDYTKA- ja od ciebie kupię MA BAAAAARDZO CHĘTNIE!! Jakaś wymianka też może być, ale większość fajnych rzeczy albo mi zeszła albo trzeba poczekać. Ale kupię za equusy chętnie, dobrze płacę. Albo wymienię na fajnego konia, mam ich sporo 🙂🙂🙂

Jeszcze raz się ogłaszam - grupa hodująca thoroughbredy szuka nowych osób, jesteśmy pierwsi po excelsis deo, mamy 18 gwiazdek i pracujemy na następną tak więc warto! 🙂
wątek zamknięty
Czarna - to jak z naszą wymianą? Wysyłasz mi Chronosa, a ja Tobie jabłko i Meduzę?

Edytka - za APack poproszę MA 😉
wątek zamknięty
deidre, tak oczywiście tylko zapomniałam twojego nicku  🙄
przypomnij mi i już leci Chronosik 😉

Edytka, i jak z wymianą ?? 😉 Zaraz wyślę liste rzeczy (P.S mam ich o wiele więcej ale nie za wsystkie się wymienię  😎 )
wątek zamknięty
Maanja 🙂 Mam link do profilu na howrse w profilu tutaj na forum 😉
wątek zamknięty
hehe  😁 ale jestem leń i mi się wchodzić nie chcę 🤣 Chronos poleciał do ciebie  👀

__________________________________________________________________________________
[move]Moja Lista Rzeczy Na Wymiane 😉[/move]

Chronos Timer x6
Golden Spurs x13
Daphne Laurels x11
Eolus's wind x18
Morpheus' arms x1
Water of Youth x3
Sea-horse x9
Hera Pack x1
Atlante Pack x1
Horseshoes forged by Hephaesteus x1
Piece of cloud x8
Black orchid x2
Golden apple x2
Centaur Pack x1

+ Agiging Points x243

Poszukuję :
Artemis's Arow
Shutterfly's Splint Boot
Horn of Abadunce
Hermes' Winged Staff
Nyx Pack
The 5th Element
Horn of Plenty
Philosopher's stone

UWAGA! HERA PACK JEST BARDZO RZADKA NA RYNKU WIĘC WYMIENIĘ SIĘ ZA NIĄ ZA OBJEKT PO MINIMUM 4 PASSY EWENTUALNIE OBJEKT PO 3 PASSY I JAKIŚ PO 1 PASS Z TYCH RZECZY KTÓRE POTRZEBUJĘ  😀 CHYBA ŻE OBJEKT JEST RÓWNIE RZADKI CO HERA PACK  🙂
wątek zamknięty
Dzięki!
Nie trzeba nigdzie wchodzić - patrzysz na lewo pod mój obrazek i masz przycisk "www" 😉
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 19:32
deidre, Masz wiadomość na howrse 😉
wątek zamknięty
WYŻEJ ZAMIEŚCIŁAM SWOJĄ LISTE RZECZY 😉 oj piszę na capslock  😀
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 19:41
czarna96, Skąd ty tego tyle masz? o.o
wątek zamknięty
mam 4 konta i jeszcze dostaje od koleżanek których zreszta sponsoruje 😀 one mówią że nie będą sie bawić w te rzeczy z bm to ja chętnie przyjmuje 😀 jak któraś ma np HoP to otwiera sobie a jak jest rzecz z bm to daje mi  😀

ostatnio próbuje mieć 100 blup na jednym koniu i wziełam go 4 razy na zawody... 4 razy wygrane 🤣
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 19:49
Ale ci dobrze. Bo ja też w sumie zbieram BM Itemy, ale marnie to idzie. Mam dwa konta, miałam 3 ale jedno się skasowało, więc chyba założę drugie 😁

Zabieram sie za hodowlę Fresianów od zera 😉
wątek zamknięty
życzę powodzenia  😀
deidre Medusa blood za 3 dni ??  😉

wątek zamknięty
Postaram się, ale ja w odróżnieniu od większości z was mam tylko 1 konto 😉 No i da się wysyłać do 1 osoby 1 rzecz na tydzień, więc od dzisiaj za 3 dni - nie da rady.
W tej chwili wyczerpałam limit, a muszę jeszcze wysłać 1 rzecz Notarialnej i 1 Edytce.
Chyba że spróbuję wysłać MB na jakieś inne konto, którego nie mam na liście przyjaciół. Napisz na które.
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 20:13
deidre, To wyślij na konto wistry GA 🙂

Nick: wistra 🙂
wątek zamknięty
deidre możesz wysłać na CzArNa1996  😉 wyśle ci zaproszenie
wątek zamknięty
Czarna - cały myk polega na tym, że w ciągu tygodnia można wysłać 3 BM do przyjaciół i 1 do kogoś spoza listy. Gdybyś wysłała mi zaproszenie, to ja nie mogłabym Ci wysłać BM (ale już wysłałam więc my jesteśmy "na czysto"😉.

Notarialna - czyli GA na "wistra", a WOY na "Al_89"? Jesteś teraz pierwsza na liście do wymiany 😉
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 20:53
Tak, dokładnie tak jak mówisz 🙂
wątek zamknięty
wiem, wiem że trzy tygodniowo  🙂 zapomniałam o Notarialnej  🙇
a tak wgl to o co chodzi z tymi napisami przy nazwach koni, tymi czerwonymi ??
i w jaki sposób podzielić konie na grupy tak jak wy ?? tego trochę nie czaje  😡
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 21:07
czarna96, Wchodzisz w DIRECTORIES -> breeding farm -> create breeding farm
Z tym, ze musisz mieć odpowiednią ilość punktów karmy 😉
wątek zamknięty
aha, a ile dokładnie ??  👀
wątek zamknięty
06 stycznia 2010 23:11
dwa punkty na jedną farmę, ale chyba na start musisz mieć 4... ? no i musisz mieć odpowiedni achievments level, jeżeli otrzymasz możliwość utworzenia breeding farm to masz to napisane jak najedziesz myszką na dany poziom który ukończyłaś...
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
06 stycznia 2010 23:32
Czarna mogę Ci wysłać PS wzamian za MA  🙂 mój nick to Diafora
wątek zamknięty
07 stycznia 2010 11:28
kto mi wyśle WOY ZA EOUL'S WIND? 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.