Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

jakiegos  😎 hahaha bedziecie musialy sie mocno napracowac. nie wiem czy same dacie rade hahahhaha
W nas nie wierzysz?? w NAS?? O ty babo wstrętna  🤬 🤬
w was moze i wierze, za to w siebie mniej hahaha 😀
Oj Sigma Sigma. Zrobimy jeszcze z Ciebie lota, oj zrobimy.

Aga, ona serio w nas nie wierzy. 😉
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
02 stycznia 2010 09:54
Ktos nie tylko u was problem jest z dorwaniem osoby od oplat itd.  😉 u nas takze jest to ciezkie. a trzeba brac pod uwage jeszcze odsylanie licencji.
My równiez mamy zamiar wybrać się do Sopotu, w sobote na LL młodymi ogierami  🏇 Ja na Aramisie a kolega Paweł na Ambasadorze 🙂
W niedziele Azą L P a Siwym P  N 🙂😉 tata jedzie w poniedziałek do Pani Zosi więc wszystkiego się dowiemy .
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
02 stycznia 2010 14:24
ja też się w tej samej sprawie do pani Zosi w poniedziałek wybieram...

ale niestety problem nie jest w tym,żeby za licencję zapłacić,ale z tym,żeby ubezpieczenie odnowić,bo bez tego pzj nie wyda plastiku....my chyba to bezpośrednio w PZJ załatwimy w tym tygodniu 👀

p.s. Zapnij się,gdzie ty byłaś,jak Cię nie było? 👀 😎
Ktoś  pamiętaj, że jeszcze żeby pzj wydał plastik to klub musi mieć już za 2010 zapłacone. A to też jest czasem problem, jeśli chce się szybko w nowym roku papiery odnowić. My też już w tyg. raczej będziemy mieli odnowione 🙂
Ktosinko a mnie nie było ? 😉

Miałam po prostu mniej czasu żeby się udzielać ale odwiedzałam re-volte 😀
Kurde ruszać 3 konie dziennie to nie jest  tak łatwo pogodzić ze wszystkim, ale ogarniam 🙂

P.S. Taaa , tata też do Niej będzie uderzać, a wgl mam jeszcze jedno pytanie. Czy teraz w Sopocie ma byc również licencyjny konkurs? Bo mi się propozycje oczywiście nie otwierają,.;/  wiejski net mnie zniszczy,! ;[
02 stycznia 2010 15:03
Ktoś  pamiętaj, że jeszcze żeby pzj wydał plastik to klub musi mieć już za 2010 zapłacone. A to też jest czasem problem, jeśli chce się szybko w nowym roku papiery odnowić. My też już w tyg. raczej będziemy mieli odnowione 🙂
mój klub ma zawsze zapłacona składkę 😉
startuję jako niezrzeszona
Ktos - czy jako niezrzeszona placisz wiecej za startowe/wpisowe ? bo cos gdzies takiego zaslyszalam ale nie wiem czy to prawda..
tak, niezrzeszona osoba płaci podwójnie
02 stycznia 2010 17:43
Ktos - czy jako niezrzeszona placisz wiecej za startowe/wpisowe ? bo cos gdzies takiego zaslyszalam ale nie wiem czy to prawda..

płacę tyle samo co Ci zrzeszeni w klubie.
jedyna różnica jest taka,że przy rejestracji płacisz dubla.
Ja chyba o licencji to wogole moge zapomniec, rok czekam na paszport hodowlany 🙂
Ktoś no tak, skleroza nie boli  😁
Crazy  niestety dlatego my zawsze się wybieramy wszędzie osobiście 🙂 do ZHK też
Ale Pani w wawie, ( bo to xx ) mowi ze sie robi 🙂

Ja mysle ze to ciekawy temat do gazety... skoro pzj  zrobil sobie wymog  paszportu hodowlanego... to niech tez sobie sam cisnie tych co robia hodowlany, ja im moge przeslac  kwitek z data wysylki.
PKWK to państwo w państwie. Ja swój paszport dostałam po 4 miesiącach i jestem uważana za szczęśliwca.

A dzisiaj udało mi się zapłacić licencje dzięki wielkiej pomocy kumpeli, która leciała z moimi kluczami do siodlarni po papiery i kasę, bo akurat pani Zosia była na hali, a ja na koniu 🙂 Ale się udało  🏇
Lena jak stalas dzis w hali i pilas.. cos, to pani Zosia juz byla 😎
Nie zauważyłam... Może mi coś się zaplątało do tej ... he 😀rbaty
Lena, moze moze...
Chyba tu jeszcze nie bylo, wiec jesli chodzi o zawody w Sopocie (przynajmniej te najblizsze 9-10.01) sa odwolane. Nastepne tez pewnie sie nie odbeda, bo PZJ nie zdazy pozalatwiac wszystkich licencji.
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
04 stycznia 2010 17:39
Do 20 stycznia się nie wyrobią...?
Walnęło ich.
🤔wirek:  🤔
wg strony SKJ zawody BEDA, ale jako towarzyskie i tylko w sobote
czyli-obowiazuja przepisy, stroj galowy itp itd, ale nie trzeba miec zadnych licencji. czyli hulaj dusza kazdy moze jechac co chce 😉
to ja jadę C  🤣 najwyżej pod przeszkodami  😎 bez konia mogę je pokonać z podniesionymi rączkami  😁
C nie ma 🙁 ja to na CC liczylam.. a tak to nie jade. o.
O prosze, to znowu nie tak sluchalam 😵 Oj, w koncu mi sie oberwie 👀

Zuziasta, nie znasz pzj-u? 😎
Teraz to już nie ma co narzekać. Za 2007 zapłaciłam licencję jakoś 28.12.2006, a plastik dostałam w kwietniu  😵
04 stycznia 2010 19:37
Gozya, ... racja
Ja zazwyczaj przypominam sobie o odnowieniu licencji tydzień przed zawodami, wszystko załatwiam przez telefon (potwierdzenie przelewu i ksero badań wysyłam faxem) i w ciągu paru dni mam plastiki w domu 🤣

A tak z ciekawostek, to dzisiaj wracałam po świętach z koniem na hipodrom i przy bramie pan poprosił nas o paszport konia 👀 według zarządzenia pani prezes wjeżdżając na teren hipodromu z koniem trzeba okazać paszport...
hoho patrze że dostajecie za licencje plastiki czy mnie oczy mylą u nas zwykły wpis w karte zawodnika i nic więcej. Na samą srebrna odznake czekałam ponad 2 miesiace zanim mi przyszła🙂
06 stycznia 2010 19:13
Qaida, Losie przed zwodami też sprawdzali. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się