Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Pinesska, a to numer mały 🙂 fajne foto jak furczy 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 stycznia 2010 17:17
Zairka, pierwszy raz widzę Zaira w pełnej okazałości. Jest na co popatrzeć!!

W ogóle kiedyś znałam osobiście brata syjamskiego Zaira: w SK Udórz stał kiedyś siwy wałach z rybim okiem o imieniu... Zefir 😉

Żle myslisz, To Zair jest z Udorza i to Zaira znałaś tylko nei wiem skad ta pomylka w imieniu, no i jeszcze u Udorzu był Ogierem 😍
Dzieki wszytskim :kwiatek:
Corrida nie gorzej trafiła 😉 chcecie fotki??
wątek zamknięty
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
03 stycznia 2010 17:20
Zairka widziałam Zaira wspaniały koń 😉. A i właścicielkę znam i ma fajnie. Jest w fajnej stajni. Chcemy fotki 🙂
Hypnotize super fotki
wątek zamknięty
Zairka, no niemożliwe !! Naprawdę!? 😜 Utkwiło mi w głowie Zefir i zawsze we wszelkich wspomnieniach mówię o Zefirze (jak wiatr- tak sobie zapamiętałam).
Około roku 2002 tam stał? 😉
Powiem szczerze, że w początkach moich na forum tak mi coś przeszło przez myśl, że to ten sam koń... Ale imienia byłam PEWNA!
Jestem w szoku 😉

ps. Ostatnio co krok przekonuje się jaki świat jeździecki jest mały...
wątek zamknięty
zairka chcemy!  🏇

Burza, dzięki 🙂 no wesoły dziś był też w terenie, ale zdjęc już nie ma  😉

anaa boska fotka! jak z katalogu! piękne są te eskadronowe derki  😜

ramires ale ciacho! czemu te zdjęcia są takie obcięte? ukrywasz się przed nami?  😎
wątek zamknięty
03 stycznia 2010 17:24
Wendetta  stal pewnie stal🙂
Zair urodzil sie W stadninie Areta Chorzów Batory w 1999r ja go kupilam w 2005 z Udorza poszedl na tej samej akcji co włąsnei Wandetta? czy Wendetta  😉
masz moze jego foty z Udorza?
wątek zamknięty
Zairka
Na prawde urodził sie w Arecie? Widac nawet w takich stajniach rodza sie dobre konie. Swoja droga po jakiej matcie jest Zair?
wątek zamknięty
Wendetta🙂 Moja pierwsza obozowa miłość 😉 Dopiero niedawno, całkiem przypadkiem od jednej użytkowniczki forum dowiedziałam się o jej dalszych losach. I że już niestety nie żyje... 🙁
Zdjęć Zaira nie mam niestety. Kurcze! Nie mam pojęcia dlaczego, bo to była stajenna ozdoba i atrakcja. Jeździłam tam przez kilka lat i tylko z jednego roku go pamiętam.. Nie wiem gdzie oni go trzymali 😉
Ale zawsze nam, dzieciakom obozowym, przykazywano tylko go obserwować, ale pod żadnym pozorem samym nie wchodzić do boksu. A o jazdach na nim mówiono nam jak o "tym, którego imienia się nie wypowiada" 😉 Że niby łobuz, szaleniec... Prawda to była? 😉

Zairka, a nie wiesz czemu trafił z rodzimej stajni do SK Udórz?
wątek zamknięty
Maciejka ja też się w nim zakochałam, jak go zobaczyłam pierwszy raz 😍

Pinesska właśnie wiem 😉 takie słodkie, niewinne spojrzenie  😁

Zairka ja to Was już daaaawno i na photoblogu podglądałam 🙂 super Siwus trafił, a Corridy zdjęcia dawaj, dawaj! 🙂
wątek zamknięty
Zairka Pinesska  :kwiatek:
Do ciacha to u nas jeszcze daleeeeeeka droga 😉
A obcinam się jak tylko mogę bo miny z jazd są.... hmm.... niezadowalające 😁
wątek zamknięty
03 stycznia 2010 17:33
Zair był poprostu ogierem, to tego to byl prywatny kon dziewczny ktora hmmm... nie bede sie wypowiadac generalnie skonczylo sie na tym ze kon przez przez dlugi czas z boksu nie wychodzil, laska przestala placic i Udorz przejal go za długi

Hypnotize Zair jest od Prymuli Po Zestaw ale wdal sie 100% w Ojca
macie fotki rodzinne Zaja
Tatuś

Mamusia

mały Zair

I jedyny syn Zaira Artus

wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
03 stycznia 2010 17:39
Pinesska :kwiatek:

Nie dajcie się zwieść białej sierści Zaira, on jest srokaty. 😁
wątek zamknięty
Prawda to co mówi Pursat? Bo właśnie jako siwka z łatami na pupce go zapamiętałam... Ale pomyślałam sobie, że może pamięć płata figle, z imieniem się już walnęłam 👀
wątek zamknięty
Zairka
Ja Go pamietam jeszcze ze starej Volty jak był jeszcze ewidentnie siwosrokaty 🙂 Piekny koń. jak nie lubie siwych tak On mi sie zawsze podobał 🙂
wątek zamknięty

mały Zair

noo! teraz to już nie mam najmniejszych wątpliwości!! 😅
wątek zamknięty
03 stycznia 2010 17:51
prawda 😁

tu zaraz po kastracji
wątek zamknięty
Ahh, aż się cieszę, że dzięki swojemu faux pas odkryłam kolejne końskie powiązanie udowadniające teorię, że świat jest tyci, tyci 😉
(W ramach zadośćuczynienia za ten paskudny off top wrzucę jakieś zdjęcia ogierzastego jak już będę na swoim komputerze.)
wątek zamknięty
Zairka
Widać ze ZARAZ po bo jeszcze nogi w krwi 😉 Biedny 😉
wątek zamknięty

armara widzę, że marchewa rośnie jak na drożdżach, nadal nikt jej nie chce? ja ją chce! (nie mam kasy, czasu i miejsca w stajni, ale pomarzyc można  😁 )

ano nie chce, ale jakoś specjalnie nie przeżywam, pewnie się mało staram  😁

marchew, tym razem stateczniej

i zwariowane rodzeństwo

Alice
więcej siwego !! slicznie wygląda na śniegu  😍
wątek zamknięty
armara
aaaaaaaaaaaa Marchewa przepiekna  😍 😍 😍 😍 😍 Czemu mój Rudy nie ma takiego odcienia?
wątek zamknięty
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
03 stycznia 2010 18:15
Pinesska oj tak dzisiaj to bylo istne szalenstwo 🤔

pozdrawiamy statecznie...
wątek zamknięty
Zairka Zair bardzo mi się podoba🙂 jak zawsze 🙂 Nie martw sie jeżeli dobrze trafił. :kwiatek:
armara swego czasu mój rudy był taki odblaskowy hie hie 🏇 😂 ale pozytywnie🙂 zawsze widoczny🙂
domiwa  ładnie statecznie🙂
troche Cantosa zimowego..

wątek zamknięty
03 stycznia 2010 18:34
anula_un dziekujemy :kwiatek: twoj rudzielec cudny;] czy mi sie zdaje czy golony czesciowo?
wątek zamknięty
anula_un
Twój Rudy jest piekny 🙂 Ja to mam jednak słabośc do Rudzielców 🙂 😍
wątek zamknięty
Hypnotize
dzięki 🙂
heh ona nie jest chyba ruda, ona jest po prostu czerwona  😁
wątek zamknięty
armara, dzięki😉 Ale więcej niestety nie mam 😉
wątek zamknięty
domiwa, ale piękna buzia 🙂
wątek zamknięty
03 stycznia 2010 19:07
Burza  dziekujemy z Eklerką :kwiatek: fotograf sie  dzisiaj spisal. w koncu mam duzo zdjec 😅
wątek zamknięty
armara ale maaarchewa! 😍 😍
wątek zamknięty
armara No czerwona, normalnie pomarańczowo - czerwona!  😍

Hypnotize zazdroszczę męża, którego da się zaciągnąc do stajni! (ej, nie jesteś stara! jesteś w moim wieku, mi też ludzie dają "naście lat" kiedy widzą mnie na koniu  😎 )

domiwa ładny pysk ma twój koń, bardzo "medialny"  😀

anula_un ostatnie śliczne!

Brzask

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.