różowa koszula nocna - H&M koszula w biało-niebieskie paski - H&M biała bluza z nadrukiem - Cubus biała koszulka z nadrukiem - Cropp koszula w panterkę ze stadionu i czarne leginsy też stadionowe
sznurka, wachałam się przy kraciastych, ale te mają więcej różowego 😉 już sie nie mogę doczekać, aż przyjdzie mróz. wtedy nawiedzę cię i twoją zimę! 😀iabeł:
nie widziałam z dziurkami, fakt, sznurowanie ich nie jest wygodne.
pech... kupiłam wczoraj a dzis sa przecenione.... tzn, moze byly juz wczoraj, nie sprawdzałam w necie... ale kupiłam ostatnia pare w swoim rozmiarze, wiec moze juz by ich nie było 😉
nie widziałam z dziurkami, fakt, sznurowanie ich nie jest wygodne.
pech... kupiłam wczoraj a dzis sa przecenione.... tzn, moze byly juz wczoraj, nie sprawdzałam w necie... ale kupiłam ostatnia pare w swoim rozmiarze, wiec moze juz by ich nie było 😉
chyba nie ma już większości rozmiarów, ja na swoje czekałam miesiąc po czym pan mi odpoisał że nie nie będzią ich mieć bo nie ma w USA 😕
Dziewczyny, napiszę tutaj, bo pewnie w ogłoszenia nie-końskie mało kto zagląda. Mianowicie będę składała zamówienie w sklepie CALIROOTS.COM Ten sklep jest w Szwecji i jakby któraś chciała podłączyć się pod zamówienie to zapraszam, poszukuję tak 3-4 osób. Są tam naprawdę fajne rzeczy, niektóre tańsze niż w Polsce. Jakby co to bijcie na PW 🙂
przeztysiacmorz- poka poka😀 ja wlasnie gapie sie na salomony rozniaste na allegro...to nic, ze 1,5roku temu sobie kupilam jedne i cale 2 tyg na nich jezdzilam...kce nowe...
Ooooo, ja też bym chciała nowe narty🙂 I podobają mi się jedne buty salomona 💘 Ale bardziej niż nowe narty i buty chce w końcu pojeździć, nawet na tych starych 😀 😉
zdjęć nie mam, a nie umiem na necie znaleźć . w sumie to zwykłe narty firmy Völkl . czerwoneeee . 😉 mi się marzą jakieś kolorowe takie, z jakimiś esami floresami, ale to dopiero za rok, bo mam nadzieję, że jeszcze trochę podskoczę w górę i kupię coś w końcu na stałe . 😉
zen, ja się umówiłam na przymiarkę. podałam panu "normalny" wymiar, czyli 39 i on dobrał do tego ten sorelowy- maja inną rozmiarówkę. nie kupiłabym butów za takie pieniądze bez przymiarki. w ogóle ciuchów i butów bez przymiarki bym nie kupiła 😉
dostalam bransoletke od Mikolaja, srebrna z 4 przywieszkami. niestety w szale ost nocy stracilam jedna zawieszke nie wiem gdzie i nie wiem jak...ii teraz pytanie, gdzie moge sprobowac znalezc cos podobnego...? ma ktos jakis pomysl...? cierpie strasznie, bo bransoletka jest przecudna... i pluje w brode, ze ja wczoraj wzielam 🙁 😕 help...