Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

darolga   L'amore è cieco
30 grudnia 2009 18:02
Pinesska - dziękować! Hehe, ale Jessy jest b. chętna na różne sesje w wakacje, także wiesz 😉
Armara - wiem,wiem, nie było czasu, żeby bryczesy przebrać 🙁
salucha - jak miło słyszeć, dziękujemy!  :kwiatek:
Pursat - e tam, Twój Książę to i tak numer jeden 😉 raz jeszcze dziękujemy!
adriena - prześlicznie dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
Lostak - ciaaaaacho!  😍
Losia - ale cieplutko! Urocze foto!

No to jeszcze parę takich 😉

Korab w wersji west:

Więcej w KR 😉

wątek zamknięty
darolga wygladacie bardzo zawodowo 😀
wątek zamknięty
dodo co to za futrzana kuleczka?
wątek zamknięty
Dodofon, nowe kaczątko? 🙂 ale miś 🙂

Losia, strasznie lubię na was patrzeć, pomijając oczywiście wybitną maść konia!
wątek zamknięty
AguSia, niestety z tym koniem nie wyszło.  😕 miał być mój, ale niestety tak się nie stało.
wątek zamknięty
Paris, vel Fiona czy jak ci tam jeszcze, ile razy dziennie masz zamiar zmieniać nick???
wątek zamknięty
vel kalynca  🤔  za takie cos powinno byc ostrzeżenie
wątek zamknięty
to ostatni raz, naprawdę.  😡
wątek zamknięty
Zimowe szaleństwa! Czyli: biegać, biegać, biegać mi się chce! 😀

wątek zamknięty
czad 😜

[sub]jak ja bym chętnie Rudego na padok puściła[/sub]  🙄
wątek zamknięty
Sierra, Twój koń sterroryzował stado!  😁
wątek zamknięty
Dynamo   Dynamicznie :))
30 grudnia 2009 19:14
Darolga, no brak słów!! On jest przecudowny!  😜 skąd Ty takie cudo wytrzasnęłaś?! 💘
Sierra, ale wariat  😀 Na przedostatnim zdjęciu wygląda szczególnie bardzo uroczo  😍
Pursat, co tak skromnie, jedno zdjęcie tylko?  😉
lostak, pozazdrościć 💘 Masz więcej tego kucyka?  😜
wątek zamknięty
Tulipan zgadzam się, czad  😜 Szkoda, że tak z 15min zajęło mu zatrybienie: "ale ossso chodzziii z tym bieganiem?" kiedy to stał i się gapił jak reszta biegała  👀 No ale jak już zatrybił...  😀iabeł:

Paris bo ten koń ma przede wszystkim chaRRRakter  😀iabeł:

Dynamo dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
budynio   powrót do świata dźwięków!
30 grudnia 2009 19:28
Sierra jak ja kocham te nasze rude 🙂 nie ma nic piękniejszego 🙂 zazdroszczę Ci... jak bym chciała żeby moje tak mogły w towarzystwie kolegów hasać 🙁
wątek zamknięty
salucha   Jutro,jest czyste nieskalane żadnym błędem:P
30 grudnia 2009 19:39
Sierra rudziak wspaniały 😀
wątek zamknięty
cieciorka my z wrocka🙂 częściej czytam🙂
wątek zamknięty
Jessy, jak mój Kucunio ciacho... to co dopiero o Twojej maszynie mówić  😜

darolga, cud, miód i orzeszki! Aż trudno uwierzyć, że nie pomykacie westowo 😉 Klasyczne fotki jeszcze bardziej bomba, no i te kolory... OMG, chyba najładniejszy z możliwych zestaw na takiego Skarego Księcia.

pursat, jak zwykle i model, i zdjęcia niezwykłe. Weź babo wstaw chociaż jedną kiepską fotę, co?  😀iabeł:

lostak, jak fajnie pooglądać wieści z Lostakowa! Koniska jak zwykle super, hali i podłoża zazdroszczę szczerze  😡 Końmi już się wszyscy zachwycali, więc ja napiszę coś z nieco innej beczki - ale długie nogi  😲 Ja nigdy w życiu tak na koniu nie będę wyglądać...  😀iabeł:

Sierra, Czardasz-Alfa, przywódca stada. Fajnie chłopakowi w tej kondycji i jak widać, czuje się świetnie. I to stadko za nim sznurem... No bajka 🙂 W ogóle stajnia fajna - i padoki, i podłoże na hali (to kora jest?), i stajnia z drewnem pod kolor Czardasza 😁

Ja mam padokowych kilka takich - niestety Kucunio za sznurkami, więc go nie widać za dobrze 🙁 Dokazywanko z kolegą:

Na jedną nóżkę:

I na drugą:

Ehymm... Twarzowe ujęcie - na zoomie widać jeszcze, że w środku jęzor zwinięty w trąbkę 🤣

Kolega korzysta z kilku promieni słońca:

Dość rozróby, odławiamy! (taaa... sama się odławiaj)

[sub]A poza tym ja też już mam kasztana!  🏇 [/sub]
wątek zamknięty
quanta to nie gadaj tylko poka😀
a co to za kolega ten obok- ma taka smieszna glowe😀
wątek zamknięty
Quanta Ten kolega obok, to czyżby kochany Romuś?  😍

Nooo...to czas się pochwalić kasztanem! Bo kto nie miał rudego, ten nie miał...najlepszego!  😅

A podłoże na hali jest trójwarstwowe, z wierzchu jest nie tyle kora ile wióry drewniane. Taka koro-trocina... nie wiem jak to profesjonalnie określić  😡
wątek zamknięty
salucha   Jutro,jest czyste nieskalane żadnym błędem:P
30 grudnia 2009 20:48
quantanamera wspaniale zdjecia🙂
wątek zamknięty
Jessy   Koń klasy Grand Prrrrrrrrrrr.
30 grudnia 2009 20:53
lostak - rudemu w tym komplecie jak najbardziej do pyska! suuuuuper 😜
Sierra - Czardaszo wyglada oblednie! 😍
quanta - dziekujemy slicznie, az buraczka strzelilam 😡 my pakujemy i pakujemy caly czas, chociaz od wczoraj mam kulawego konia z niewiadomych przyczyn, no ale moze za jakis czas bedziemy wygladac jak wy 😁 🍴
wątek zamknięty
Sierra, tak, to Romek 😀 Chłopak robi takie postępy, że za pół roku to go nikt nie pozna. Ostatnio przyglądałam mu się na hali i... no no 🙂

Jessy, z końmi to tak bywa, że ciężko przy nich planować cokolwiek, a już szczególnie pracę. Kuco mi od jakiegoś czasu pokasłuje - jeden dzień wcale, drugiego dwa razy na jeździe, trzeciego w boksie, jak ryje w ściółce... Był już wet, osłuchał wszystko i uznał, że nic tam nie ma 😲 nawet i podstaw do faszerowania antybiotykiem brak - a tu znowu tydzień zleciał i jak było, tak jest... W przyszły wtorek robię endoskopię, mam nadzieję, że to tylko jakieś rozwleczone przeziębienie.

A rudym będę się chwalić, oj będę 😀iabeł: Ale dopiero za tydzień, jak bezpiecznie dotrę na miejsce z kasą (900km...) - na razie wolę nie zapeszać, chociaż umowy już podpisane 🏇
Ahhh kasztan  😍 I w dodatku w absolutnie najpiękniejszej kasztanowatej maści - ciemna, ciemna wiśnia (taaa, na dniach będzie golony i ciekawe, co spod spodu wylezie).

Jeszcze jedno stajniowe z ubierania (rok temu Kuc się nie dawał do łba dotknąć, ogłowie czasem i 15 minut zakładałam, a teraz - aniołek - sam się nadziewa na wędzidło i w tranzelkę ubiera - oj żebym drania nie przechwaliła) :P

wątek zamknięty
Quanta, fakt. Romek od zawsze to było złote dziecko, konia z tak dobrym charakterem, to ze świeczką szukać  😍

I przepraszam, że obok tematu, ale ilekroć widzę ten dralon na Kucyku, tylekroć pluję sobie w brodę... to jest obecnie jedyna rzecz o której marze, żeby kiedyś trafić/dostać/kupić... Żadne tam róże, żadne petrole, tylko ten Black-Silver-Cooper  😍
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
30 grudnia 2009 21:36
Sierra ależ atak na 2 zdjęciu  😁

jeju tak patrze na te zdjecia wszystkie i wszystkie popakowane w derki a moj nawet bez nie zarasta  😵
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
30 grudnia 2009 22:04
quantanamera, co to za Romek?🙂
ten dzierwżawiony profesor, ktorego zapomniałaś przedstawić 🙂
łaaa ciemne kasztany to najlepsze kasztany!
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
30 grudnia 2009 22:40
jakiś śniegowy szał nastał  😂

i Dż. zaczyna sie powoli stawiać Szaremu  😎 bo do tej pory uciekal z podkulonym ogonem jak tylko stulił uszy  😵 😂

ale w zasadzie to są kumplami

i kłusak śnieżny

wątek zamknięty
Romek to znany zapewne wielu revoltowiczom Bis Balisco - koń o szczerozłotym charakterze i złocistej, metalicznej sierści (do pary) 🙂
Tu go mam na fotce z Aromeru, kiedy jeszcze nic nie zapowiadało, że Romek będzie pensjonatowym kolegą Kucunia...

Romcio ma kochającą go właścicielkę i uczy się drezury - na pewno w sezonie 2010 będzie go można zobaczyć na czworobokach 🙂

A mój profesur póki co, niech zostanie Profesorem 😉 Jeśli się przekabacę na startowanie, to się odtajnimy  😡

Swoją drogą to mamy teraz w stajni cztery malowane gniadosze - a będą jeszcze dwa malowane kasztany. Może czas bryczkę kupić  👀

galopada_, faktycznie szary puchaty, a gniady gładki 😲
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
30 grudnia 2009 23:26
Dynamo - bo nie chcę, żebyście mieli nas dość. 😁 :kwiatek:

quanta - dziękuję bardzo, przekażę Posmanowi. 😉 Ja nie uważam swoich zdjęć za jakieś szczególnie dobre, może miło się na nie patrzy, ale wciąż jest niewiele takich z których byłabym naprawdę zadowolona. 😎 Staram się jednak i miło mi, że ktoś to zauważa. :kwiatek: Jutro powstawiam zdjęcia na śniegu, bo ładnie u nas posypało. 😀 Twoje foto-story jak zwykle pierwsza klasa, zazdroszczę takiego Kucunia. 😜 Romek też niczego sobie. 😍
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
30 grudnia 2009 23:36
quantanamera, piękny! a na objawienie profesora bede czekac cierpliwie 🙂
wątek zamknięty
Mazia   wolność przede wszystkim
31 grudnia 2009 08:36
quantanamera gdzie stoisz z konusami? Obejście coś mi przypomina, ale pewna nie jestem;-)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.