[quote author=Ktoś link=topic=129.msg393512#msg393512 date=1259738323] W niedzielę,na tym samym zakręcie też mi się poslizgnął - 2 razy...przed 4 i przed 7 🤔wirek: [/quote]
Na konsultacjach tez w tym miejscu Rokosz też prawie zaliczył glebe,dość efektownie podparł się nosem..;/
kleo - rozpręzałysmy się razem na zewnątrz przed P 😉 [/quote] Bardzo możliwe 😉 ja niestety przed startem to mam zawsze stresa na maksa i nic i nikogo nie widzę 🙁 kiedyś myślałam, że to z czasem minie, ale 10 rok startuje i wciąż to samo... 🤦
są już propozycje najblizszych zawodów,fajnie...wykonałam kilka telefonów...czy komus z was udało się zapłacić za licencję i ubezpieczenie? 😎 i jak fizycznie,a nie teoretycznie załatwić formalności?i czy zawody będą,czy jednak przełożą?czy PZJ pozwoli na start na starych licencjach?a co z ubezpieczniem? uprzedzam -propozycje czytałam dokładnie,z tą iformacja o licencjach włacznie...ale rozmawiałam z panią Zosią m.in i juz nie jest tak różowo 😵
No to fajnie. chcialam jechac na te zawody ale nie dam rady zalatwic wszystkich formalnosci. watpie nawet ze pzj zdazylby mi odeslac licencje;/ wiele osob chcialo startowac a tak nic z tego.
Uwaga, uwaga!!!!!!! W zawodach będą mogły startować tylko osoby/konie posiadające licencje na rok 2010, za wyjątkiem konkursu towarzyskiego. Licencje ogólnopolskie będą wydawane przez PZJ od 04.01.2010 (formularze dostępne na www.pzj.pl) zaś regionalne można załatwiać już teraz.
tak, Klami,też umiem czytać ze zrozumieniem i właśnie o tym pisałam kilka postów wyżej...problem jest natury logistycznej - ciężko jest fizycznie "dorwać" panią Zosię na hipodormie i zapłacić ze te licencje. 🙂