dziekuje wszystkom :kwiatek: ja tez sie ciesze, ze konie super pracuja, stajnia kwitnie, w powietrzu unosi sie pot codziennej ujezdzeniowej pracy, nikt nie robi wiatru skaczac 🤣 kliniki/konsultacje poplanowane, usmiechniete ludziki dookola, zima nam nie doskwiera. jest fajnie 💃
wendetta - bardzo dziękujemy :kwiatek: tak, foty robione dzisiaj 🙂 miało być słonko, rano nic tego jednak nie zapowiadało, ale suma sumarum wymodliłyśmy fajną pogodę 😀 I nawet tak zimno nie było, w bluzie potem śmigałam 😀 hahahaha, dobre foto, ale mina! Przeuroczo!
lostak, Otello w brązie po prostu szał. cudownie. najbardziej klasyczny i elegancki zestaw jaki tu widziałam!! darolga, zazdroszczę koniska naprawdę! jest zjawiskowy. masz rękę do koni..
deb - bardzo, bardzo dziękujemy! :kwiatek: z tą ręką to nie jestem taka pewna 😉 ale jedno wiem - Korab nosi się w Jarpolu i bardzo Jarpol kocha 😁 diękujemy! cieciorka - jeju, bardzo miło słyszeć :kwiatek: :kwiatek: tak się cieszę :kwiatek:
katija - co Ty gadasz?! 😀 A to gdzie?! Kiedy?! Mów no co to za romanse za moimi plecami! 😀 żadnych kochanek! Mia - bardzo dziękujemy :kwiatek: :kwiatek: jak miło, ze się podobają! Ok, jutro obiecuję Was zasypać sesją west i zachodowymi, a potem halowe chuchy 😜