Oklep, czy siodło.
klamimogłas to sobie darowac...to przeciez takie powazne forum,wiec dlaczego pozwalasz sobie na takie nie wnoszace nic do dyskusji posty? 🙄
Dziewczyny prosze Was wrzućcie na luuuuz 😉
Jak temat jest za mało "poważny" na to forum to zamknijcie bez nabijania zbednych postów
incognito, nie bralas nigdy udzialu w podobnym watku? Ktos zadaje glupie pytanie a potem voltopiry doskonale bawia sie przez kolejne kilka stron?
A tak serio to hmm... powiedz mi prosze jak napisac tu cos "na temat, wnoszacego cos do duskusji"... ??
incognito, dzięki za rady, może kiedyś zmądrzeję i skorzystam 😂
A jakby tutaj napisać post wnoszący coś do dyskusji, hmm?
Siedziałam w tym roku na koniu na oklep. Zdarzyło mi się też parę razy w siodle. 😜
Jak to jest, że potraficie się z kogoś NOWEGO na tym forum nabijać, jak same za pewne nie byłyście na początku lepsze ?! ;/
Ja tam zawsze jestem lepsza :]
Nie chodzi, o to że jesteś nowa, tylko o to, że Twoje posty są infantylne.
galopee, chrzest bojowy wita.
Zapewniam, ze kazdy nowy, ktory wejdzie tu z takim infantylnym czyms zostanie zjedzony.
A kazdy nowy ktos kto zacznie z sensem itp. po prostu nagle stanie sie "swoj" i tyle.
Z resztą nie ważne, przecież nie będziemy się kłócić, bo to forum na takie rzeczy jest za poważne, no nie ? :P
Właśnie. Więc już nie wypowiadajcie się na tym wątku, bo to nic nie da i nic do niego nie ,,wniesie'' 😉
dziękuje i przepraszam, że śmiałam się tu udzielać i założyc nowy wątek^^ < wyśmiewacz > !
Na wątku się wypowiadać nie będziemy, obiecujemy 😁
Oj widac zes sie nie zapoznala ze specyfika tego forum.. Blad. Ten watek to nic, byly o wiele ciekawsze. Z jednej glupoty watek zostal pociagniety przez dobrych kilkadziesiat stron. Wszyscy sie doskonale bawili placzac i pokladajac sie ze smiechu i nikt nie pamietal od czego sie zaczelo. Hehe... oto volta wlasnie.
galopeem
1) nie lam regulaminu i nie dupluj postow
Klami bardzo mi się to spodobało 😂
Żeby nie było off
Wybieram siodło bo od jazdy na oklep brudzą mi się bryczesy 🙄
O nie zostałam zjedzona..Dosłownie pojechałyście mi po ambicji, trudno mi się wyzbierać.. ;D
A na marginesie to tylko dwie strony ;D
galopeem, nie zapomniałaś przypadkiem o tym, jakie naprawdę grzeczne i obszerne rady dostałaś odnośnie Juczara? Może za wyjątkiem mojej ostatniej, bo są sytuacje i sytuacje. Ten wątek o "złym charakterze" był wcześniej, ludzie ci naprawdę normalnie, porządnie i dobrze radzili, przemyśl to. Black_Mamba nawet zaoferowała pomoc rzeczywistą, mimo bolesnej tragedii, jaka ją spotkała, więc wykrzesaj z siebie trochę wdzięczności i pokaż, że z ciebie dobrze wychowana dziewczyna, a nie dzieciak, który ledwo wyszedł z przedszkola i podskakuje.
Ten temat jest po prostu dziecinny i nie wyniknie z tego żadna normalna dyskusja...
majeczka, dobre.... 😂 😂
Brawa za spostrzegawczosc. 🤣 🤣 Fajnie brzmi, faktycznie. 😉
galopeem, hehe.. zaczynasz mi sie podobac. Cos czuje, ze dasz nam jeszcze wiele uciechy tak sobie podskakujac.
klamirewir ja rozumiem,ze dziewczyna wyjechała z niezbyt "mądrym"tematem i nie da sie tu niczego napisac sensownego,ale mogłyście troche delikatniej ją potraktowac 😉
galopeem, 3 oddechy. Strzepnij z siebie stres.
Jazda na oklep nie jest dla konia przyjemna, gdy ma niezbyt pewnego jeźdźca i słabe mięśnie grzbietu. Dzieffczynki wszelakie tfierdzą, że konik się męczy w siodełku, bo go popręg uciska. Tyle, że siodło równomiernie rozkłada ciężar jeźdźca, poza tym dając mu oparcie i amortyzując wstrząsy, tak, że jeździec w tak dużym stopniu nie obija kręgosłupa.
Praca na oklep to dość karkołomne zadanie i jakoś nie widzę w niej większego sensu.
o to generalnie chodziło dziewczynom i rzeczywiście mogły to napisać mniej opryskliwym tonem, ale cóż, czasem się voltopiry zapominają i próbują zamaskować byciem "voltopirem" wszelkie głupie odzywki i czasem nawet chamstwo.
Pasuje tu jak ulał
Zresztą tak miało być nie poprawiaj proszę
Pasuje super
majeczka, masz racje hehe. Nie zamierzam poprawiac. 😉
Sankaritarina, owszem ja dziękuje za tamte odpowiedzi ! Bo pomogliście mi bardzo.. Ale jak mam okazać tą kulturę, jeśli tu po mnie 'jeżdzą' ? ;D
incognito, dzięki, ale ja nie potrzębuje delikatniejszego traktowania z ich stron.. 😉 one pokazały, że faktycznie nadają się na to forum, wiedzą więcej o koniach, tak to fakt, więcej niż ja, ale to chyba nie ja tu się źle zachowuje. Rozumiem, grzecznie zwrócić komuś uwagę jeśli coś źle zrobił, ale nie trzeba chyba od razu tak po kimś jeździć ;D
galopeem, takie "cos" rozwija sie kiedy na, jak piszesz, grzeczne zwrocenie uwagi nastepuje taka reakcja jak Twoja wlasnie.
O tak, chamstwo przeze mnie przemawia, chyba się popłaczę 🙄
nie chce być chamska nie o to mi chodzi... Nie napisałam tego wątku po to... Kiedy Wam się coś nie spodobało na początku tego tematu, ja tego nie zrozumiałam i po tem wyszło szydło z worka i pociągnęły się za tam czasem głupawe odpowiedzi. ;D
Ten temat faktycznie był głupi, ja zachowałam się niemiło, bo już na początku zapragnęłam się wykłucać z kimś kto prawdopodobnie lepiej zna się na koniach niż ja, więc za to teraz serio przepraszam... a, inna sprawa jest, że jestem tu nowa i nie wiedziałam jak tu jest.. 😉
Zakończmy już może ten temat i zostawmy to, a ja i tak przez najbliższy czas pewnie nie dodam, żadnego wątku więc spokój ! ;D
O !!! Znalazlam przykazania volty !! Pamietacie??
1. wszystko co powiesz moze byc uzyte przeciwko tobie
cokolwiek robisz - nie rób nic.
Milcz, jak do nas mówisz.
Sprawdź, czy Cię nie ma na innym forum.
Słowo nienapisane jest lepsze, niż napisane.
jeśli masz ochotę coś napisać- idź poczekaj aż ci przejdzie
nie mądrz się, nie pouczaj, nie pytaj, jak nie wiesz
nie ujawniaj swojej niewiedzy, nie ujawniaj swojego opcykania
nie pyskuj, nie przytakuj, nie słódź, nie rób burd
nie idź za stadem, nie wygłaszaj niepopularnych opinii
nie bądź ślepo zapatrzony w "wielkich", nie szargaj autorytetów
pisz cięte, inteligentne riposty, nie wdawaj się w szermierkę słowną
Nie zwracaj uwagi na johnnego
Korzystaj z WYSZUKIWARKI !
Nie udawaj, że wiesz, skoro nie wiesz.
Nie wiesz - nie pytaj, My wiemy, ale nie powiemy.
bądź sobą - nie zmieniaj co chwilę nicku, bo IP i tak zostaje to samo
nie daj się wciągnąć w dialogi tym bardziej dwu-osobowe
od tego są KAVowocy
nie wychylaj się- możesz zostac zjedzony jak szczypiorek na wiosnę
postaw na swoim, ale nie wal glowa w sciane
nie udowadniaj że jajko jest mardzejsze od kury
nie wkładaj kija w mrowisko
zawsze bądź grzeczny i uprzejmy, bo jak nie to zrobimy nalot
strzeż się KAV-u i CDV wkońcu to MY tu rządzimy!!!!
zobaczcie jak wrotki analizuje lekture uzupelniajäcä
pamiętaj, lonża, lonżować, lonżownik
Nie sugeruj sie tytulem watku... w srodku moze byc WSZYSTKO
Nie wyzywaj ludzi od smarkaczy i smarkul-bo nigdy nie wiesz ile lat maja
Nie martw sie...i tak cie zjadą a jesli jeszcze tego nie zrobili to niedługo to uczynią
galopeem, zaraz cos Ci podlinkuje to sobie poczytasz co volta potrafi. 😉 A przy okazji sie przednio ubawisz. Zapewniam.
Galopeem, czy Ty umiesz czytać? zaczynam mieć wątpliwości. Odpowiedź Rewir nie odnosi się do Ciebie.
A do kogo? wytrop sama 🙄
edit. NIE DUBLUJ POSTóW!!! istnieje edycja, mogę Ci rozrysować co to jest, jeśli obiecasz że to przeczytasz i zastosujesz.
Ten temat faktycznie był głupi,
tak sądzisz? 😲
I jednak coś znów napisze..
Mamy tu chyba kolejny przykład przeciągania tematu w n-ty , pisaniem odp. nie na temat, ja sobie te przykazania mogę przeciez przeczytać, bez zbędnego ich pisania...
SKOŃCZMY JUŻ Z TYM ! dowiedziałam sie już wielu od Was, więc może czas skończyć ?! Nic to nie da, że bd dalej tu pisać noo!
Klami 😂 dobre, gdzie to pisałyście i kiedy?
rewir, cóż, moim zdaniem impertynencja i niedojrzałość, ale nie będę się kłóciła jeśli chodzi szczegóły.
galopeem, serio?? To dlaczego tego nie zrobilas zanim stworzylas ten temat ??
Fantazja, to stara dobra volta. Chlip....
Klami, skąd to wykopałaś? widziałam to kiedyś raz już nie pamiętam przy jakiej okazji teraz sobie zapisze bo zaraz znowu zaginie podlinkuj quniare czy jakoś tak
_kate tu się pisze dupluj 😂