Kącik Rekreanta II (rok 2009)
Fakt, ciekawe czemu 😎
wątek zamknięty
Burza wszystkiej Najlepszego 😀
szafirowa to już 2 lata? wow jak ten czas szybko leci, też pamiętam Crossa jeszcze z ogłoszenia
wątek zamknięty
Nirv nie zimno ci w łapki? 👀 Mi na hali odmarzaja w ocieplanych fair playach, a co dopiero na dworzu... 🤔
wątek zamknięty
Ano 2 lata...
Sierra ja to w ogole pamietam jeszcze Twoja mine jak przybieglam ktoregos dnia ze stwierdzeniem 'wiem,ze to szalony pomysl, wiem ze nie planowalam... ale ja go chyba kupie' 😁
a ciocia S. niewatpliwie nalezy do 'swoich ludzi' siwego 🙂 chociaz fakt- dzis przeszedl samego siebie, jak ciocia poszla na padok,zarzadzila zbiorke i wymarsz i Cross z Czardaszkiem jak zaczarowani opuscili stado,poszli do wyjscia, wyszli i udali sie z ciocia do stajni... bo tak 😉 ps. oczywiscie w tej bajce nie bylo uwiazow, ani cukierkow nawet 😉
bo taki wlasnie jest ten moj 'dziki mlody ogier' 🙂
wątek zamknięty
Brzask, super to zdjęcie w tej sukience ;pp, ja w ogóle podziwiam te wszystkie zdjęcia x)
wątek zamknięty
Burza 100 lat, spełnienia marzeń! :kwiatek:
Nirv jeeezuu, jak ten niciak ślicznie na gniadym wygląda! i mnie będzie teraz prześladował dniami i nocami... bo się nad nim zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że zginie na gniadym, a tu proszę... obłęd 😜
ogólnie świetnie się prezentujecie z Pamirem 😉
wątek zamknięty
Dzisiaj dzięki Klami mieliśmy z Edwardem sesje zdjęciową 😀 Jak dostanę zdjęcia to postaram się pare wstawić 😀
A to i tak chyba jest numerem 1. 😀😀 Chyba Gruby złamał przepis 😁 😁
wątek zamknięty
xxagaxx, Nie macie słabizny ogolonej, czy tylko tak zdjęcie wyszło? Czemu nie?
wątek zamknięty
Klami, Fantazja,breakawayy, dziękuje 🙂
xxagaxx, koniecznie do szmatoholików zdjęcia, bo cudne!
wątek zamknięty
haha bo sama goliłam :P:P (proszę się nie śmiać :P) Sigma mi cudownie konia ogoliła ale moje zwierze postanowiło sobie zarosnąć od nowa. Maszynkę miałam tylko na 1,5 godziny i nawet nie miałam czasu na poprawki :/ wiec niestty nie jest ładnie :/ zwłaszcza ze sama goliłam pierwszy raz. Ale zwierzę chociaż się nie poci.
wątek zamknięty
xxagaxx, chrzanić, grunt że sama zrobiłaś, następnym razem będzie ładniej w końcu to wymaga niezłej wprawy 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, chrzanić, grunt że sama zrobiłaś, następnym razem będzie ładniej w końcu to wymaga niezłej wprawy 🙂
Dzięki. Powiem Ci że na początku to ja miałam stres że mu krzywdę zrobię 😡 Ale obeszło sie bez rolewu krwi no i pierwsze koty za płoty. A konia po jeździe mam suchego 🙂
No i Burza 100 lat 😀😀 :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Nawet jakbyś go gdzie dziabnęła to kocha i wybaczy 😉 jakoś trzeba się nauczyć, zawsze to potem masz fach w ręku 😉
Dzięki 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx jak mi się dotychczas nie podobała ta szmatka, to teraz zaczynam o niej myśleć . ( ;
chyba nie powinnaś tam stać z koniem hmm? wyraźnie widać zakaz parkowania . 😉
wątek zamknięty
xxagaxx jak mi się dotychczas nie podobała ta szmatka, to teraz zaczynam o niej myśleć . ( ;
chyba nie powinnaś tam stać z koniem hmm? wyraźnie widać zakaz parkowania . 😉
No i jeszcze Edzio stanął na spocznij, ewidentnie zaparkował. Niech tylko by władze ekhem.. ośrodka przechodziły 😁
wątek zamknięty
Burza spełnienia marzeń! :kwiatek:
xxagaxx miałaś sesję, a nam dajesz jedno zdjęcie? trochę skąpiradło z ciebie 🤔
😉
wątek zamknięty
xxagaxx, Edzio pierwsza klasa =)
Burza wszystkiego najlepszego!!!
Ps. szalik się zaczął już robić.
Ja nie miałam neta, wiec trochę jestem w tyle. Tylko przemknę z paroma fotkami, o ile pozwolicie, bo jestem szczęśliwa i dumna z zawodów. Co prawda parkur był tak szalenie trudny, że zamkniętymi oczami i jadąc tyłem dałoby się go spokojnie przejechać, a żeby zobaczyć, że drągi odstają od ziemi, trzeba się było nieźle przyjrzeć w związku z tym wracając do domu Orfik był bardzo niezadowolony, ze przejechaliśmy kawaletki i nawet poskakać konikowi nie daliśmy, ale i tak jestem z siebie dumna.
Zdjęcia niestety ciemne, ale to nasza kochana hala.

I mistrzowie bliskich odskoków 😂
wątek zamknięty
kate, a bo fotograf zdeczko nawalil. Najpierw sie spoznil i wpadl na hale na sama koncowke, potem zapomnial, ze ma focus na manuala ustawiony a potem, ze wyszedl z hali i poza innymi rzeczami warto by bylo ISO zmniejszyc. I teraz usiluje to naprawic juz na kompie.
wątek zamknięty
Burza, Wszystkiego Najlepszego!
Spelnienia marzeń, powodzenia w pracy z konikiem i przede wszystkim zdrowia w Nowym roku! 🙂
wątek zamknięty
No właśnie Burza, może ja się z powołaniem minęłam i powinnam zawodowo konie golić ?? : 😁 😁
A fotograf niech nie marudzi bo i tak jest dobrze że w ogóle był.
_kate zdjęcia będą jak z płytą dotrę do Klami 😀 Bo nie da rady tegowszystkiego mailem wysłać.
Strzyga a jak w ogóle poszło?
wątek zamknięty
xxagaxx, a dobrze, w I przejździe zrzuteczka, w drugim na czysto, ale 10 sekund za szybko >__> a jechałam spokojniutko i wylądowałam jak zwykle za szkółką Pani Danki...
wątek zamknięty
ok, to macie dziewczyny przebaczone 😉
Aga, trzymam za słowo. Choć i tak będziemy się całkiem niedługo widywać dość regularnie 😉
wątek zamknięty
darolga jakei Ty masz ładne zwierze 🙂
_kate no do Sopotowa zawitasz niedługo tak??
A coś mi się w oczy rzuciło ze czasem Galiano jeździsz? Choć moze mi się coś porąbło (on stoi w tej samej stajni co mój Gruby)
wątek zamknięty
Zaprawdę (pozytywnie ofc!) dziwny to widok widzieć strzygę we fraczku i białych portach 😜 😀
Oczywiście ja i mój aparat-mający-awersje-do-sopockiej-hali (w sumie to mu się nie dziwię :P) czekamy na możliwość uwieczenienia na dworzu, na zawodach! 😉
xxagaxx, pierwsze co zobaczyłam na focie Edzia w ES, to... zakaz parkowania! 🤣 Tak łamać prawo... nununu! 😁
Darolga, obłęd w ciapy!!! Super maszyna się robi!
wątek zamknięty
darolga, ale mam opad szczeny!! Cudownie wyglądacie, i jak Młody zadem macha skubany! Ślicznie, dawaj więcej, nie mogę się napatrzeć 🙂 i od tego tacy eleganccy.. 🙂 konie przy Tobie mają naprawdę dobrze.
Strzyga, dziękuje 🙂 fotki super 🙂 a na szalik już się czaję, już czekam aż skończysz całość 😀
wątek zamknięty
Moon, to zapewne następne 4 lata będziesz musiała czekać xPP
Tymczasem dla odmiany może ja bym jakieś focisze porobiła 😉
Burza, nie powinno to długo trwać, chociaż zabrałam się za nowy splot, żeby był ciekawszy i jest trochę trudniejszy od tych normalnych niestety, więc muszę mu trochę uwagi poświęcić.
wątek zamknięty
Uszuszuu, ależ się będę stroić 😀
wątek zamknięty
szafirowa sto lat !!! :kwiatek:
A my się wreszcie przedstawimy , bo już od dłuższego czasu obserwujemy KR 🙂
A wiec Orkana vel. Śledzia dostałam od mamy na urodziny przyjechał do mnie 5 lipca . Ma 6 lat a od czerwca niby chodził po siodłem . Teraz jezdzi / trenuje nas ciocia
Szafirowaa to kilka zdjec :
zdjecie robione 2 dni temu

2 dni po zakupie

ciocia
szafirowa z dzisiaj

wątek zamknięty
Burza Wszystkiego najlepszego! Żeby Piorek się chował tak dobrze, jak do tej pory i by w koncu stał się Twój już tak na papierze (bo jestem pewna, ze Jego serducho nieodwołalnie należy do Ciebie) :kwiatek:
Darolga Korab jest przepiękny. Nie znam Cię osobiście, ale mam wrażenie, że jesteś chodzącym ładunkiem pozytywnej energii. A ostatnio jak ktoś zaczął kpić z mojego konia i się z nas wyśmiewać, to pomyslałam- Darolga dała radę z Siwą wbrew całemu światu- to my nie damy? 😉 Trzymam kciuki za Twoje koniska :kwiatek:
angelika04 Witamy 🙂 Fajne konisko- uroczo wyglądacie w tym śniegu.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.