Anonimowi Zakupoholicy

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
26 grudnia 2009 14:44
Renata wrzuciałam wcześniej linki do 2 projektów, które najabrdziej mi się podobają 😉 ciekawe, bo inne sa projekty dostajni na stronie okseru, a inne na ich własnej stronie.

Ktosina i gdzie zdjęcie?  🤬 😉
cieciorka   kocioł bałkański
26 grudnia 2009 15:34
Edytka, jeśli bedziesz zamawiac z tej strony to daj znac bo bym się dolaczyła z naklejką na auto. jak sie nie uda, trudno- 2,50 za przesyłke to nie majatek 😁
z tych dwoj podanych bardziej podoba mi sie ta z napisem okser. nie chcialabys jakiejś diy? taka wyglada bardzo estetycznie, ale mnie w zaleznosci od wystroju stajni podobaja sie np takie wypalane
26 grudnia 2009 15:51
myślałam nad wypalaną, ale to z 'dostajni' mogę zamówić z dodatkowym miejscem na dawki żywieniowe i mazać je w te i we wte 🙂

z naklejkami nie ma problemu, tylko chyba trzeba zamowic na raz 10 sztuk (cytat ze strony: nie sprzedajemy pojedyńczych naklejek - minimalna ilość sprzedawanych naklejek: 10 szt lub 1 zestaw) 😉
Widziałam piękne buty u jakiejś obcej dziewczyny, Diverse były takie turkusowe nie były to typowe adidasy  👀 takie jakby ze skórki. Widział ktoś takie w Diversie?  👀 😜

podobne do tych, tylko miały z boku duże logo diversa
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
26 grudnia 2009 17:46

Ktosina i gdzie zdjęcie?  🤬 😉

jakość zdjęć komórkowa,musisz wybaczyć  😉,ale robiłam dziś na szybko w przelocie między śniadaniem,obiadem,a odwożeniem teściowej na pociąg  🤣

chłopaki mają "złote",dziewczyna "srebrne",jak Ci się podoba,to wiem,do kogo trzeba się uśmiechnąć...to grawerton,trwały na wszelakie warunki atmosferyczne,mi zależało na małych i "krótkich",ale można powiększyć o tabelkę z dawkami żywieniowymi uzupełnianą już wtedy markerem...
Kurde... Pierwsze co pomysłałam, jak zobaczyłam to foto, to myślałam, że to tabliczki pogrzebowe... Bez obrazy  😡

Ale i tak ładne  :kwiatek:
26 grudnia 2009 19:11
ktoś- mnie sie nie bardzo podoba.

Edytka- rzeczywiście. ale czym są zestawy i dlaczego w takim razie piszą ze cena to 5zł a powyżej 10szt 3,50?
trudno, sama sobie wytnę 🤣
26 grudnia 2009 20:05
Ktoś Grawerton powiadasz? a różowe robią?  😁

Cieciorka no takie mylne są te wiadomości. najlepiej chyba do nich maila wysłać 🙂
Ada   harder. better. faster. stronger.
27 grudnia 2009 18:46
W sumie to nie wiem gdzie zapytać, więc może tu ktoś pomoże.
Poszukuję pióra (chodzi o takie jak w załączniku).
Docelowo może być to pióro lub długopis. (byle dało się wymianić wkład)
Niestey na allegro nic nie znalazłam, a wujek google też nie za wiele mi pomógł.
Generalnie coś tam znalazłam ale wszystkie zdecydowanie wyglądały tandetnie.
Chodzi mi o coś trwałego, może być eleganckie ale nie koniecznie. (proszę nie sugerować się kolorem czarnym na zdjęciu, biorę po uwagę każdy kolor)

Widział ktoś gdzieś takie cuś ?
- futrzana bluza polarowa Nike

- brazowo-zloty kantar na futerku Schockemöhle
- brazowo-zlota derka polarowa Schockemöhle
- kaloszki Eskadron Piksoft

😉
Zrobiłam przelew za dopasowanie siodła i frak (wybrałam sobie taki, że w Cavallo mają problem z wykonaniem zamówienia  😡 tzn. bordowy kołnierzyk i wstawki na brzuchu, dookoła kołnierza brylanciki i guziki Svarowskiego 😉 ).
Jakby tego było mało to zamówiłam dzisiaj oficerki (lakierowane, z podwyższonym łukiem i inicjałami) i przyszły moje białe czapraki Eskadron cotton. 😡
28 grudnia 2009 15:14
tulipan ŁAŁ! to tylko nie zapomnij o zdjęciach  🤬 😉
Oooo tak, Tulipan konieczne zdjęcia!

Klami, wrzucaj fotki dery 👀
AAAAAAAA! moja nowa miłość! 😜

😍 😍 😍
Tylko nie wyobrażam sobie wydania na nie $195... 😵
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
28 grudnia 2009 19:10
spodnica apart

tulipan WOW !!! Zdjecia koniecznie !

Gozya, beda na pewno. 😉
nie wiem czy mogę się tu wpisać bo była to wymiana, no ale:
-polo pad coriander
-owijki anky

-ocieplacze stajenne jarpol
i jutro zamawiam 4 worki paszy dodson&horell
Aaaaa i jeszcze
- drugi sezon Housa
- ksiazke "Wszyscy klamia"
28 grudnia 2009 21:00
tulipan, jakie oficery?
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
29 grudnia 2009 12:57
Bryczesy w Lumpeksie za 5 zł 😁
Acz nie wiem czy za duże nie będą 😁
kolczyki x 3
i sweterek 😀
Dziewczyny błagam o pomoc...
Też kupiłam ubrania od tego gościa football_shop z allegro, wysłałam mu kasę, już dawno po terminie a paczki nie ma. A jak będzie, to najprawdopodobniej z Chin. W jaki sposób mogę zarządać zwrotu (allegrowicz zaznaczył, że jest taka opcja) kiedy on ma zablokowane konto? :/ Eh.
Papi, napisz do allegro.
Bluza z Housa - musiałam, byłam absolutnie zakochana 😜
- radio
- terminarz jeździecki
- słuchawki
- słownik niemiecko-polski
- milion słodyczy 🤬
Kurtka na narty Reebok.
-bluzka z croppa na sylwestra
-wisiorek
-kurtkę na zimę 🙂

i jeszcze niedługo dojdą rzeczy dla konia🙂
cieciorka - Cavallo Piaffe Plus
tulipan, pokaż lepiej frak 🙂😉🙂
Jak będę mieć to pokaże  😎
Klasyczny długi Cavallo, ganatowy, kołnierz i wstawki ostre bordo, dookoło kołnierzyka brylanicki i guziki siecące  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się