Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

bo musi być jeszcze jeden akcent świąteczny poza choiną  😁
cieciorka   kocioł bałkański
27 grudnia 2009 18:23
no to i ja- korzystająca z ostatnich dni wakacji
eee to
ja 🙂 

drugie!!!! brrrr!!! 🙂 tzn no mocne zdjęcie, ale matko.. aż mnie ciarki przeszły!
rety, mnie też  😎
agaleon - odważnie  😎

hihi ale ja tez mam z pajączkiem  😎

i świątecznie  😉

Dworcika - zaszalałaś  😁
Daniela  no i śliczności rude  tam masz !
Jedyny, który mi sie podoba z hodowli mojego faceta  😁
W dodatku spokojniutki ale to fotka z przed roku 😉
Ma jezcze ślicznego niebieskiego ale maleństwo takie i przemieszcza się w tempie nadkosmicznym więc widziałam go 2 razy przez chwile uchylonego wieczka  😂
Agaleon Daniela  chyba bym umarla na miejscu. Ja sie tak boje pajakow!! Bez pajakow obie bardzo ladne jestescie  😀
Anka - dziękuje  :kwiatek:  choc obecnie nie czuje się najładniej bo walcze z moją nie udaną grzywką... 👿

Co do pająków zanim poznałam D miałam takie samo podejście ale...no cóż jakoś tak samo wyszło, że mi go wpakował na rękę i fotkę cyknął  😁 I wcale to nie oznacza, że lubie te stworzonka...ale one sa tak mało inwazyjne, stoją w tych swoich pudełeczkach i terraboksach zamknięte w szafeczce, że większość czasu nie pamiętam o ich istnieniu  😁
mój  jest takie przyjacielski 😀
zawsze można z nim porozmawiać, wszystko zrozumi 😀 tylko czasem nie słyszę odpowiedzi 😀  🤣 🤣

czy on nie jest słodki ? 🙂
Słodki ?! Ja tam sie boje ...  🤔wirek:  😉
Agaleon, zmniejsz kapkę zdjęcie😉 a czy słodki..?🙂 pozostawie to pytanie bez odpowiedzi:P mój eks miał dwa takie... jakoś się nie przekonałam;P
Pająki słodkie  🤣. Ja osobiście boję się tylko dziko żyjących małych oraz krzyżaków. Za to takie cuda chętnie podziwiam w sklepach zoo
Rodzina w trakcie wieczerzy wigilijnej stwierdziła, że wyglądam jak czarownica/postać z horroru - zdania są podzielone
Hmmm, może mieli troche racji  😁?

Z drugiej strony powiedziano mi że wyglądam jak perkusista slipknota  🤣
Agaleon,
za każdym razem jak oglądam te zdjącia to się trzęsę, ja się pająków i brzydzę i boję  👀
Jeszcze takiego, jak ma Daniela na zdjęciu, to bym dotknęła... ale większego raczej nie 😉
Brr.. ja się strasznie boję pająków. Nie wyobrażam sobie trzymać takiego na ręce. Nie ma co odważne jesteście dziewczyny 😉
Daniela, a co nie tak z grzywką? Wydawało mi się, że byłaś zadowolona. Chyba, że się  mylę 🙂
Chess zdjecia nie widze  😕
Agaleon sliczny kudlatek  😁 co by trzeba zrobic, zeby taki zwierz zrobil uzytek ze swojego jadu? I mean-trudno jest 'takie cos' sprowokowac? 🤣
No właśnie coś nk szwankuje
Wrzuciłam na tinypica i edytowałam  😀
kasska  ten  jest łagodny 🙂
Carmen - niestety efekt fajniej grzywki utrzymał się do pierwszego mycia włosów  🙄 Potem okazało się ze masakrycznie się nie układa i sama złapałam za nożyczki...nie jest źle ale nie układa sie tak jak chciałam więc czekam aż odrośnie 🙄  Najlepsze, że jest rzekomo na bok a na prosto tez się układa  😂

Daniela masz boskiego psiaka 🙂
a co do grzywki to używasz prostownicy?
aaaa!!!!  😲   uciekam, bo któryś z tych pająków mnie zaraz zje  🍴
👍 dla tych, którzy umieją tak obcować z tymi...stworzeniami. ło   🤣

tylko zostawie po sobie ślad w postaci zdjęć z przed dwóch lat  😉
Daniela rozdzielaj ją na boki, i psikaj jakimś lakierem. Jak urośnie dłuższa, to potem sama się zacznie rozdzielać na boki.
moje końskie, dzisiejsze. w xx bluzkach, bluzach. ale ciepło było.
jeszcze przed huckowym terenem  🏇
armaquesse - dziękuje, mam jeszce drugiego  :kwiatek:  😎
prostownicy nie używam bo mam jakąs straasznie szeroka i cięzko nią sensownie grzywkę zlapać a i ja cierpliwa nie jestem  🙄

szepcik - no własnie staram sie rozdzielać ale nie lubie tez tego efektu "trójkąta" na środku czoła  🙄 a lakiery działaja na mnie jakieś 30 minut  😵 Tak więc kiła mogiła a kurcze podobam się sobie w grzywce tylko takiej idealnej, która niestety znika gdy zaczynam cokolwiek robić  😁
to ja też się odważę 😉

Popcornowy potwór:

I coś w wypadu do Włoch 😉
Daniela, no to moze pozycz lub coś jakąś bardziej profesjonalną? moja  grzywka tez sie nie układa i tylko prostownica ja poskramnia. Na serio sprobuj jak zalezy ci na niej 🙂
A psa zazdroszcze jeden z tych ktore mi sie marzą 🙂
wendetta  czy twoje drugie zdjęcie jest z Wenecji??
pierwsze zdjecie: widac, że miałyście niezły ubaw 😜
drugie: bardzo ładne, tylko szkoda, że robione pod światło
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się