Kącik komputerowy

Mogę tu? Obiły wam się o oczy jakieś damskie torby na laptopa z ciekawą stylistyką, najchętniej sztywne, do 100-150zł?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
26 grudnia 2009 17:52
Burza,co prawda mi sie nie obiły,ale też potrzebuję pomocy..

był kiedyś taki mądry program,który wyszukiwał na dysku takie same pliki i łatwiej można było wykasować kopie...znajdywał nawet podobne do siebie zdjęcia...pomóżcie,bo mam np. po 3 takie same zdjęcia na rożnych dyskach,w rożnych miejscach i nie umiem nad tym zapanować  🙇

ja mam taką tylko ze nie z różowym a z niebieskim niestety nie jest sztywna
Ktoś, uff ja też chcę takie coś 😀

Kasija, prze-pię-kna, skąd i za ile??
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
26 grudnia 2009 19:02
Kasija, Ale cudeńko! Acz nie gustuję w różowym 😉
Jest taka piękna, że nawet różową 😀
czy ktos wie jakpodzielic dysk na partycje nie stawiajac systemu od poczatku? mam to nowe badziewie windows 7 i podobno mozna podzielic dyski bez rozpieprzania juz postawionej windy.pomoze ktos?
program nie wiem jaki, torby nie polece 😉 ale zapytam.. czy ktos mial przeboje z kompem takie jak ja?
wylaczam go normalnie, a on po chwili czasem krotszej czasem dluzszej sie sam wlacza spowrotem... fun, co? szkoda tylko ze znow mnie czeka wysylka drania do serwisu :/ komp ma kilka miesiecu i juz drugi raz tam powedruje..
magda stacjonar czy lapek?
ja mialam tak ze stacjonarem...co sie okazalo? otoz jakas durna sprezynka przy guziczku sie zacisnela i sam sie wylaczal i wlaczal moze to to?
z lapkiem przeboj byl podobny-grzebalam w ustawieniach  jakiegos programu do obrobki danych i pilnowania mnie z czasem wyjmowania probowek  i komp mi sie sam uruchamial po jakim stam czasie:/ na szczescie kolega znalazl dziad i wylaczyl
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
26 grudnia 2009 19:14
Też o tym pomyślałam. mój raz czy dwa się włączył i okaząło się, że guzik był cały czas wciśnięty i trzeba było odgiąć 😁
lapek. dziwne o tyle ze robilam pare dni temu doslownie format. po formacie bylo chwile ok i za chwile zaczal dawac czadu. nie zawsze, ale jednak.. ponadto czasem z kolei mam problem by go wlaczyc.. no i na deser problemy z wifi. nie laczy sie (a z wifi problemy juz byly i juz z tego powodu serwisowany..)
nie dosc ze ze sklepem sie uzeralam, to teraz co chwile jakies takie przeboje mam.............. :|
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
26 grudnia 2009 20:11
Burza, a jakiej wielkości jest Twój laptop?
tutaj ładna na 14 cali http://www.notebook-torby.pl/go/_info/?id=915
i trochę droższa na 15 http://www.notebook-torby.pl/go/_info/?id=741

no i jeszcze na allegro jest z 10 stron kobiecych toreb na laptopy ponizej 100-150zł 😉

edit. a moim marzeniem jest ta http://www.laptopstuff.co.uk/p/Crumpler_Gumb_Bush_Laptop_Portfolio_Red_and_Oatmeal.htm za ok 150 zł, ale poki co mam cudny pokrowiec 🙂

ja mam taką tylko ze nie z różowym a z niebieskim niestety nie jest sztywna

ja mam takie dwie- nie są sztywne, ale też nic się z kompem nie stało. Fajna jest, bo można dużo dupereli zmieścić 😉

Teraz mam taką i też nie narzekam 😉

Ja swoją dostałam gratis przy zakupie kompa w Vobisie 😉 miałam do wyboru taka torbe albo dysk zewnętrzny więc wybrałam torbe 
Teraz w Vobisie za 149zl jest no troche drogo 🤔
Przynajmniej tak na stronie jest napisane.

Znalazłam jeszcze taka czarną
[img]http://img.vobis.pl/foto.ashx?s=884479&w=350&n=0[/img]

Powiem wam,że nawet jako mini torba podróżna się nadaje  👀 😁
Edytka, 17 cali.
Pierwsze dwie mi się nie podobają, trzecia szałowa.

zen, piękna ta aktualna, skąd?

Kasija, dzięki, ciutkę drogo, muszę pomyśleć 🙂
Ktoś sprawdz ten 😉kolega mi kiedyś polecał

http://www.eprogramy.net/eprogramy/program/2516

Burza no troche dużo ale może w mediamarkt mają taniej  😉
cieciorka   kocioł bałkański
28 grudnia 2009 22:35
czy laptopa lepiej trzymać cały czas podłaczonego czy odłączać jak sięnaładuje i czakać aż rozładuje?
🤔
Zdecydowanie odłączać.
Tępa_Pała, dlaczego? Jak grzebałam w necie wyszło, że zasilanie sobie a bateria sobie, czyli jak siedzę na kablu to bateria 'śpi' a jak odłączam kabel to przerzuca się na baterie. Jak wyłączam kompa to dopiero wyłączam z prądu.
burza- są w Media M. 😉
zen, dzięki 🙂
29 grudnia 2009 23:44
chętnie posłucham jeszcze jakiś opinii bo mnie to trapi a spotykam się z różnymi i nie wiem, co ma sens 👀
To zależy od typu baterii.
Teoretycznie, przy stałym podłączeniu do zasilania, bateria winna się ładować, przy pełnym naładowaniu powinna się "wyłączać".
Cóż, jak wiemy teorie czasem z rzeczywistością mają niewiele wspólnego.
Swego czasu, przy podłączeniu do prądu wyjmowałem baterie.
Teraz? Przy pracy dłuższej mam podłączony, jednak na nockę, tudzież dłuższe "odcięcie" odłączam. A bateria ma się dobrze, choć wiadomo, obojętnie co by się robiło, jej żywotność będzie się skracać.
Burza tak jak napisał De Pietro, po prostu bateria będzie nam krócej służyć.
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
02 stycznia 2010 13:13
Jaką nazwę nosi najprymitywniejszy czyt. najprostszy w obsłudze podstawowy program do robienia prezentacji multimedialnych- slajdów, ale nie ze zdjęć tylko żeby można było tam coś pisać na każdej stronie co innego... jakieś obrazki małe wklejać też poza tekstem...  🙄
Microsoft PowerPoint?
02 stycznia 2010 13:20
pewnie tak  :kwiatek: zaraz zobaczę czy dostanę to z netu  😁
ja niestety nie mam microsofta wgranego i muszę ściągać co się da...  😤
Microsoft Office - jest pakietem wydanym przez "wspaniałą" firmę Microsoft, i niestety legalnie tego nie zdobędziesz. Możesz próbować na torrentach.
Jednak jeśli zależy Ci na posiadaniu legalnego oprogramowania polecam pakiet - Open Office. Co prawda nie pracowałem na nim, ale wiem, że jest używany. Zawiera on program Impress, którym stworzysz prezentację.
02 stycznia 2010 13:28
Ja jestem biedna studentka  😁 Nie stać mnie na legalne oprogramowania  😁
A powerpointa właśnie ściągam  😉 Raz jeszcze wielkie dzięki  :kwiatek:
02 stycznia 2010 20:26
pawerpointa mozesz legalnie sciagnąć w wersji testowej na miesiąc.

korzystałam z open offica i nie miałam z nim problemów mimo, także daje radę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się