Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Kujka- przepraszam- gorączka mi trochę zamgliła widzenie 😉

Kurcze- a ja mam tylko jedną osobę w ignorowanych i to prawdę mówiąc nie wiem dlaczego 😉 Kto chętny? 😁
a mnie drażni ciągłe reklamowanie pewnej strony przez elegance1. No litości, ile można ...  😵
Wkurza mnie (bardzo!) pisanie "co za tragedia, zwłaszcza przed świętami!" Czyli np. pożar w stajni po świętach to mniejsza tragedia?  😵

Wkurza mnie duża ilość wątków przyklejonych, nawet jeśli są potrzebne.

Wkurza mnie, że mam za mało czasu na czytanie forum.
A mnie wkurza, że za późno zauważyłam wątek o produkatch Anky, przez co za późno zauważyłam istnienie padu w kolorze kobalt, przez co nie mogę go kupić. I jestem wkurzona, wściekła itd, itp.  😤 
a mnie drażni ciągłe reklamowanie pewnej strony przez elegance1. No litości, ile można ...  😵

Zgadzam się. Taką "hienowatością" to trąci. Przepraszam,ale tak myślę-jakby wykorzystywaniem sposobności.
Może jestem jakoś dziś nastawiona źle -ale coś mi tak trąci niemiło .
Okropnie wkurza mnie czytanie o "konikach". Jeździmy na konikach, karmimy koniki, ratujemy koniki i przytulamy się do koników. SŁODKO.
Jak już o konikach to "słotko" a nie słodko  😂
SłiiIIIItaaśŚŚnie.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
23 grudnia 2009 18:44
rewir poza konikami są jeszcze konisie  😂 dorosła osoba używająca takiego słownictwa brzmi jakoś tak niepoważnie, chyba że robi to dla 'jaj'
A ja czasem mówię konik  o swoim koniu. Bo ona ma ksywę słonik od konik-słonik i czasem mówię konik, bo to jakby skrót od tej nazwy 🤣 ale ten konik nie ma nic wspólnego ze switaśnym konisiem.
branka, a używasz tego wyrazu na forum, w danym kontekście?

No tak, są jeszcze "konisie" jak dla mnie brzmi to zupełnie nieprofesjonalnie i niefachowo, w KR to można sobie tak pisać, ale.. ehh.
Myslę, że mogę czasem używać, nieświadomie  😁
Choć ja jestem zawsze trochę nieogarnięta i nie bardzo wiem czy coś pisze czy nie - to mnie wkurza, no ale to w sobie, nie w forum 😉
Mnie denerwuje jedna rzecz:

jak ludzie piszą 'wysprzedaz'! Litości! "wys.." to się można w kiblu 😤

No i poprawiłam sobie humor zepsuty trufelkami, które wylądowały w kiblu, bo przyoszczędziłam na czekoladzie.
Doooooooobre  😅

Jakby ktoś chciał wiedzieć, to ja juz pisałam, że ignoruję tylko guli.

Uważam, że do kłótni też muszę mieć inteligentnego przeciwnika. Na ludzi, którym się za wiele wydaje, a są - nie mam zamiaru się bać tego słowa - głupi - po prostu nie zwracam uwagi.
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
23 grudnia 2009 19:35
No tak, są jeszcze "konisie" jak dla mnie brzmi to zupełnie nieprofesjonalnie i niefachowo, w KR to można sobie tak pisać, ale.. ehh.

Ale w KR ponoć też sporo fachowców (absolutnie nie mam zamiaru nikogo urazić 😉 ), dlaczego więc "konisie" w KR wyglądają ok, a w innym wątku już nie??
To nasze forum jest chyba na tyle bezproblemowe, że zaczynają wkurzać nieistotne detale 🙄
Zaraz będzie sprzeczka 🙄 Rewir powiedziała, że wkurzają ją 'koniki' i 'konisie', a nagle kilka osób przyczepia się do detali, które nie są istotą sprawy. Myślę, że chodziło o to, że KR to taki szeroki wątek - dla wszystkich, można w nim pisać co się chce, ale w innych wątkach, tych tematycznych, nie wygląda to fajnie.

Love & preace...
fin, dobrze to ujęła. W KR opowiadamy raczej co tam słychać, ale jak już ratować to wolałabym konie, nie koniki 😉
23 grudnia 2009 19:52
fin
Ja się nie czepiam, tylko zastanawia mnie dlaczego to samo w jednym wątku może być do przyjęcia, a w innym nie 🙄
Dla mnie KR to wątek dokładnie taki sam jak pozostałe, tym bardziej, że ludzie udzielający się w nim biorą udział także w innych dyskusjach 😉

Oczywiście, że love and peace :kwiatek:
Ostatnia rzecz na jaką mam dziś ochotę to kłótnia na forum 🙂
Pauli, ja rozumiem o czym mówisz i wiem, że osoby udzielające się tam piszą bardzo mądrze także w innych wątkach, zgadzam się też, że jest tam sporo fachowców. Uważam po prostu, że 'konisie' nie do każdego wątku się nadają dlatego, że kiedy dyskutuje się o rzeczach poważnych, to słów też powinno się używać poważnych 😉

Wesołych Świąt 😀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
23 grudnia 2009 20:09
Pauli pomyśl jakby to wyglądało: Edward Gal na konisiu Moorlands Totilas  😂 do KRu takie słownictwo pasuje, bo tam co chwilę przwijają się kucyki czy maj lityl pony i jest to robione w ŻARTACH. a jak czytam o ratowniu konisi, to już mam 12 latke przed oczami, która szuka frejerów  🙄
zazwyczaj nikt personalnie na re-volcie nie wkurza mnie tak, by musieć o tym pisać,ale wyładuje swoją frustrację: umówiłam się z Nirv na kupno czapraka 29 listopada. Do dzisiaj nie mogłam doprosić się o spotkanie/ wysłanie, mimo, ze 2 tyg temu obiecała, że wyśle. Nie odpowiada na privy i smsy. Dzisiaj zrezygnowałam. W międzyczasie mogłam kupić taki sam taniej,ale skoro się umówiłyśmy to uznałam, że nie wypada się wycofywać.
Ot co. Uffffffffffffffffffff

edit: literówki
IloveMosiek   Mościsław & Co
23 grudnia 2009 20:59
wkurzają mnie wszelkie dziwne akcje dotyczące "ratowania koni", gdzie brak konkretów, potrzebnych informacji i trzeźwego podejścia do tematu.
kujka   new better life mode: on
23 grudnia 2009 21:49
Forta, no patrz, a na forum sie udziela... jak dla mnie - mozesz ja wpisac do watku o nieuczciwych voltowiczach :/
Miałam podobną opcję z nią, 3 tygodnie nie dało rady się umówić na wymianę dwóch czapraków. Ciagłe zmienianie godziny i odwoływanie... 🤔wirek:
23 grudnia 2009 21:53
kurde dziewczyny, czemu nigdzie tego nie napisalyscie? przeciez znowu ktos sie moze naciac...
Ja nie mam żadnego problemu z transakcjami z Nirv, nie spóźnia się, jest elastyczna, jeśli coś przekładamy to non stop w kontakcie.

kujka, nie wyspowiadasz się kogo obłożyłaś ignorem?😀
23 grudnia 2009 22:47
Burza, nikogo 🙂 choc kiedys zastanawialam sie nad guli, ale po prostu nie czytam jej belkotu, tzn ignoruje bez ignora 🙂 i z tego co widzialam nikt mnie nie ignoruje (moze kiedys ignorowal - nie sledze tego). to znaczy ze nikt mnie na tym forum nie zauwaza?? AHH!!! ide sie rzucic z mostu. nikogo nie rusza moja mierna osoba!  :allcoholic:
Nie martw się, widzę że dziś byś komuś dopiekła, może przed Nowym Rokiem coś dostaniesz 😉

Zastanawiam się czy nie zdjąć kilku ignorów z okazji Świąt 😀
Ja też nie mam problemów z Nirv  🙂
23 grudnia 2009 23:01
Burza, od dzis Ciebie bede ignorowac  😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:

albo moze sobie rozpisze uzytkownika na kazdy dzien 2010 i bede ignorowac codziennie kogos innego  😎 moze w koncu i mnie ktos zignoruje! tak dla sportu...  🏇
24 grudnia 2009 00:32
Pauli pomyśl jakby to wyglądało: Edward Gal na konisiu Moorlands Totilas  😂 do KRu takie słownictwo pasuje, bo tam co chwilę przwijają się kucyki czy maj lityl pony i jest to robione w ŻARTACH. a jak czytam o ratowniu konisi, to już mam 12 latke przed oczami, która szuka frejerów  🙄

Ok, przekonałaś mnie 😉
Właściwie to "konisie" ogólnie są dla mnie infantylne i nie pasują do poważnych ludzi, w żadnym miejscu na forum, nawet w KR 🙄
Głównie chodziło mi o to, że nie podoba mi się ten niepisany podział na wątki mniej lub bardziej serio.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się