Mam nadzieje że termin nie przeszkodzi w licznym przybyciu - jakby nie patrzeć pewnie sporo osób wyjeżdża na cmentarze, na weekend.
Już się nie moge doczekać piątku 😀 😉
Myślicie, że koniecznie muszę rezerwować bilety wcześniej (czyt dziś 😁 ) czy mogę pójść "na żywioł"? niestety, nie jestem pewna, czy uda mi się dotrzeć na 100% 🤔wirek:
zadzwonić zawsze warto to nic nie kosztuje płacisz i tak dopiero jak wchodzisz 🙂
a będą w razie co mieli cię na liście gości
pozdrawiam
i jak tam po imprezie? 😁
kto był z forumowiczów? na pewno widziałam amazonkę*, kasiędzi, jucinkę...kogoś nie zauważyłam? 😉
co prawda zmyłam się jakoś po 1 (musiałam się ewakuować 😀iabeł: ), ale i tak swoje odskakałam! 😅
kiedy powtórka? 😁
Cieżko 😉
A powtórka-jak najszybciej 💃
Ja też byłam, udało mi się nawet wpaśćw ramiona pozytywnie roztańczonego doktora K. 🙂
Sympatyczna impreza, tylko nic nie wygrałam 😉
Oj, doktor K. wymiatał ! też miałam okazję przez chwilę 😂
i ja tez podbilam liste obecnosci. wygralam nawet karnet na 10 jazd ;-)) hehehe... (chetnie wymienie na jakis czapraczek albo pasze;P ). Doktora k. widzialam i stwierdzam, ze uwielbiam go jeszcze bardziej niz wczesniej 💃
mialam zaszczyt zamykac te impreze razem z forumowa amazonka i bombalem;P
Nooo wlasnie zesmy dotrwaly do samego konca choc lekko nie bylo heheh 🤣
Ale impreza jak najardziej na plus!
Oby czesciej! 😀 (mimo ze nic nie wylosowalam to mi sie bardzo podobalo :hihi🙂
A teraz się zacznie kto kogo widzial i dlaczego nie zagadał :> (ovcaaa ;> to za te niebieskie bryczesy? 😉 )
Nie zagadałam, bo na parkiecie nie bardzo było jak, a szalałaś na nim cały czas! 💃
amazonka*:
\lekko nie bylo
hehe... cos w tym jest;-) ale dalysmy rade 💃
No muszę wam powiedzieć że między nami przemykał właściciel knajpy i był bardzo zadowolony i zdziwiony że tyle aż przyszło konikomaniaków i się potrafią tak bawić 💃
Nie sądziłam że w niektórych to się takie zwierzaki parkietu obudzą 😀 🤣
No ale jeśli się podobało .... sadzę że da się to jeszcze powtórzyć.
Naprawdę cieszę się że tyle was przyszło jeśli organizatorki tu nie zajrzą do poniedziałku przekaże im że praca nie poszła na marne.
pozdrowionka dla wszystkich
Witam, czy nie wybiera się ktoś z Was do Leszna teraz na zawody pooglądać np. finały w niedzielę?
melduję, ze byłam ale niestety nic nie wygrałam 🙁
a tak swoją drogą to wie ktos gdzie mozna znalezc fotki, ktore nam ktos z obsługi namietnie trzaskał? na stronie antidotum ich nie ma, a sadze ze to moglby byc calkiem ciekawy widok 🤣 🤣
tak trochę końsko... Gdzie stoi Bretania i Joker i jak tam dojechać komunikacją miejską😀
z kimś już gadałam z forum o tych koniach ale wcięło mi pw... przyznawać się kto mi obiecywał wycieczkę do tych koni i opowiastki? 😀iabeł: 😉
hmm, z tego co wiem to Bretka chyba na Rakowie a Joker na bank wprywatnej stajni Piotra Morsztyna 😉. Więc do Jokera się nie dostaniesz raczej, chyba że masz tam znajomego... Na Raków kom. miejską nie dojedziesz, ale pogadaj z Darolgą - jest ciągle tam z koniem..
Karla napisz do Królika-ona na pewno bedzie wiedziała dokladnie 😉
dzięki wielkie🙂 już ustalam szczegóły wypraw do obydwu stajni🙂
Hej znalazłam na Sępolnie małego, rudego pieska dzisiaj, w ogłoszeniach o adopcji zwierząt w Towarzyskich jest więcej informacji. Może ktoś coś słyszał o zaginięciu takiego psa...
napisala ci gg w puchnacych 😉
ok juz z nia gadam😉 dzieki🙂
melduję, ze byłam ale niestety nic nie wygrałam 🙁
a tak swoją drogą to wie ktos gdzie mozna znalezc fotki, ktore nam ktos z obsługi namietnie trzaskał? na stronie antidotum ich nie ma, a sadze ze to moglby byc calkiem ciekawy widok 🤣 🤣
http://www.megaparty.pl/gallery/view.do?galleryId=1671716przejzalam na szybko i poznalam tylko z r-v ami i zulu... ale widzialam pana dr 😁 pana z Tundry i pania z mustanga 😅
kiedy teraz beda cos organizowac 💃
Spytam się czy by nie można zrobić jakiejś karnawałowej konikowej imprezy 🏇
Kasidzi i jak?? Karnawałowa impreza była by super
właśnie rozmawialam z epk-a i stwierdzilysmy ze czas na spotakno r-voltowe, tym bardziej ze coraz wiecej wrocławskich voltowiczow sie ujawnia :kwiatek:
wiec przekazywac dalej, i proponowac terminy i miejsce spotkania odrazu mowie ze dla mnie najlepiej week i to pozniejszym popołudniem lub wieczor zebym mogla młodego babci zostawic 😁
jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale moze wlasnie znowu zmontowac taka zorganizowana impreze??
Ja tez jestem za,ale właśnie za taka zorganizowana impreza-wiecej ludzi można zebrać
no ja tez jak najbardziej za impreza tylko ja niestety w organizacji tego nie pomoge 🙁