Pożar w Korzkwi. 11 koni padło!

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
20 grudnia 2009 21:29
kamiloko, Black Mamba, Remedioss  nie jestem w stanie opisać mojego współczucia dla was.... Dziewczyny  trzymajcie sie 😕 :przytul: [']
Boże... to jest straszne... tak bardzo mi przykro...
trzymajcie sie, bardzo Wam współczuje tej strasznej tragedii..  🙁 🙁 🙁 🙁 

[*]
Nie wiem co powiedzieć, co napisać. Nie znałam żadnego z tych koni, ale czy ma to jakieś znaczenie? Nie ma i nigdy nie będzie miało... "Mój wiatronogi Boże koni". Dziewczyny tak mi przykro, ale wiedzcie, że czas spędzony z Wami, był dla nich darem od Boga, byłyście dla nich najlepszymi możliwymi właścicielami i opiekunami. Trzymajcie się, bądźcie dzielne i silne. ('😉
wspolczuje Wam bardzo 😕
Dziewczyny, współczuję i nawet nie chcę myśleć co teraz czujecie  😕 😕 Strasznie mi przykro 🙁
straszna tragedia ,najgorszy sen kazdego Koniarza.Wyrazy wspolczucia dla Wszystkich wlascicieli koni ktore zginely w pozarze
O matko... 😕 Kolejna tragedia. 🙁 Z całego serca współczuję właścicielom koni oraz ośrodka. [']
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
20 grudnia 2009 23:09
Dziewczyny... cóż można powiedzieć...  😕
Trzymajcie się jakoś... chodź na pewno nie jest to teraz wykonalne...   :grupa:
Swoją drogą za kilka dni będzie rocznica pożaru w Redzie gdzie też zginęło kilka koni...  😕

[*]
Cały czas mi się chce płakać,kiedy o tym myślę. Spędziłam w tej stajni parę fajnych film prawie 9 lat temu... Są jakieś wieści co do przyczyn wybuchu pożaru?

:grupa:   trzymajcie się   :grupa:

🙁
nie wierze,, chce mojego skarba spowrotem .... nikomu tego nie zycze
wyrazy wspolczucia...
😕  😕  😕
nieregulaminowy
Nie umiem znaleźć słów. Też kiedyś straciłam konia.
Teraz takie nowocześniejsze czasy- może jakaś pomoc psychologa by pomogła?
Bo to boli bez końca. 🙁 😕
...brak słów...  😕
[']
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
21 grudnia 2009 07:42
🙁 🙁 🙁 najgłębsze wyrazy współczucia, wielkie nieszczęście , brak mi słów , trzymajcie się mocno  :przytul:
Strasznie to przykre ...  😕 Trzymajcie się dziewczyny...
nie ma słów pocieszenia 😕trzymajcie sie
Bardzo mi przykro, szczerze Wam współczuję
[']
bardzo mi przykro 😕 poryczałam się 😕 trzymajcie się jakoś
Robaczek M.   i jej gniade szczęście:)
21 grudnia 2009 09:43
Bardzo współczuje wszystkim osobą, które tej nocy straciły swojego Przyjaciela.
Trzymajcie się!- chociaż wiem, że te słowa nic nie pomogą.
Bardzo, bardzo przykro...  😕
Severus   Sink your teeth into my FLESH
21 grudnia 2009 09:52
Bardzo współczuję... ['] Taka strata...

Trzymajcie się...
kamiloko, Remedioss trzymajcie się, bardzo współczuję, to potworne przez co przechodzicie ale bądźcie silne.
strasznie mi przykro,współczuję bardzo.. trzymajcie się [']
Wiadomo cos wiecej? Jaki powod?
maab   road to hell
21 grudnia 2009 10:52
Strasznie Wam współczuję....
Trzymajcie się, jesteśmy z Wami.
agull   Dążąc do celu
21 grudnia 2009 11:07
Ciężko cokolwiek napisać co by mogło choć trochę ukoić Wasz ból. Życzę dużo sił by przetrwać ten okropny czas. Bardzo mi przykro  😕
dziekujemy za wyrazy współczucia 🙁 11 pieknych koni...  najmłodsza Jowisia miala niecale 2 latka🙁 ja mojego skarba mialam dopiero 4 miesiące ale kochalam go i nadal kocham nad zycie;( nie wierze, ze juz nigdy wiecej jego madre oczy na mnie nie spojrza;( codziennie bylam w stajni...  dzis rano szok- przeciez go juz nie ma... i nie pojade do stajni...;( jedyne co zostalo to bol rozsadzajacy głowe i serce ....
Gillian   four letter word
21 grudnia 2009 11:46
Katja, Twój koń też?  😕

nie mogę przestac o tym myślec. Sama mam konie w drewnianym budynku i jakoś tak mi nieswojo  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się