kącik skoków

Kochane to jak wybieracie się do Kuźni to może jakieś wieczorne piwko? ja się cały czas kręce po stajni bo tu luzakuje 🙂
kotbury Bym napisała po prostu: "licence in show-jumping  to 1 m 20." Reszta - po co?
Pegasuska bardzo chętnie, ale niestety nie mam noclegu w Kuźni (jadę w końcu jako widz) i w związku z tym muszę wrócić jakoś do Warszawy.
christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
18 listopada 2009 18:43
Pegasuska i ewuś myślę, że okazji nie zabraknie na pewno. tym bardziej wieczorem 😉
halo zafunkcjonowalo dzis. 🙂 Duzo lepiej mi sie skakalo, duzo lepiej jechalo mi sie pomiedzy przeszkodami, zdecydowanie czesciej ladowalismy na prawidlowa noge. 🙂 Dzieki!  😅
Pegasuska, christine To ja w takim razie może spróbuje sobie załatwić jakiś nocleg w Kuźni, może się uda 😉

Edit:   christine jaką Runde jedziesz? Ja pewnie w sobotę, będę się kręciła gdzieś w okolicach ekipy KJ Galop Kozienice 🙂
Lotnaa   I'm lovin it! :)
18 listopada 2009 21:25
kotbury, ja bym napisała "show jumping competitions up to 110cm", jeśli to CV ma iść do UK, to można napisać
Discovery classes"

Ja dziś zaliczyłam cudowny lot - około metr nad koniem, po tym jak się oderwaliśmy od ziemi o wiele wcześniej niż się tego spodziewałam  🤔wirek: Kuń udowodnił, że chociaż mały to dzielny, a ja jakimś cudem trafiłam w siodło przy lądowaniu. Czyli moje ogłoszenie wciąż aktualne - kupię "oko" za milion dolarów  😉
Bischa   TAFC Polska :)
19 listopada 2009 12:53

co do kasków
to tak własnie jest... człowiek zaczyna wierzyć że naprawdę jest nieśmiertelny/niezniszczalny. a zdjęcia mogą dawać fatalny przykład.

Ale przykład również idzie z góry . Nasza kadra nagminnie bez kasków jeździ i nawet skacze . A inni patrzą i się wzorują . I nawet wypadki ( wide ostatni przed ME AL - nasłuchałam się co się stało i wystarczyłoby mi na całe życie i więcej bez kasku bym nie wsiadła ) nic ich nie uczą . I do tego u siebie nie egzekwują , nie licząc niepełnoletnich . A spróbujcie zwrócić takiemu uwagę  🙄

Edit literówka
christine, ewuś ja się na pewno będe kręciła po stajni a za mną owco-podobny pies tak, że do zobaczenia.
Revcio
I co, jak tam w Kuźni? Widziałam wyniki - christine co tam się u was wydarza? Jak reszta re-voltowiczów? Kojarzę jeszcze Capriolanda z forum, ale też nie idzie szczególnie niestety... Zadawajcie relacje 🙂
Ja byłam wczoraj w kuźni. Sporo koni (ok 300). Niestety z Christine nie udało mi się spotkać.

A wybiera się ktoś może 5-6.12 na ZR do Aromeru? 🙂
Ja 🙂
o fajnie, a wiesz może już co będziesz jechać? Ja będe na 2 dni z koniem😉
No właśnie się zastanawiam.Dużo zależy od tego czy wybiorę się do Katowic w sobotę.Tak wstępnie wystartuję pewnie w L,P i P1.A Ty co jedziesz?
a ja sama nie wiem jeszcze, musze porozmawiać z trenerem. Myślę, że będziemy wybierać między P, P1 lub N.

edit: już wszystko wiem 😉 ze względu na to, że będą to pierwsze zawody po operacji, to jedziemy P i P1 🙂
Ponia   Szefowa forever.
22 listopada 2009 22:30
Czy wspominałam już ,że mój koń jest zajebisty  😎

asior   -nothing but eventing-
22 listopada 2009 23:18
Tak, nawet w 2 watkach.
O kurde, to Aromer już w pierwszy weekend grudnia?? Nie zdążę się chyba ogarnąć, buuu 🙁(
Dzionka dasz rade, na pewno! 🙂
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
23 listopada 2009 06:13
Ponia ,siedzisz jak rasowy wkkwista  😎
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
23 listopada 2009 08:19
Ponia-ale my to wiemy 😀 😉
ja też pewnie się w Aromerze pojawie pierwszy dzień L i P zapewne a drugiego jak dobrze pójdzie to P -N
Bischa   TAFC Polska :)
23 listopada 2009 11:47
Może 6 grudnia wpadnę . 5 nie ma szans - ćwiczenia , seminarium i prezentacja .
Pomoże ktoś?
Szukam już od dłuższego czasu wyników z MPMK z lat 2001, 2002 i 2003
tylko jakoś marnie mi to idzie....
Może ktoś zna? Pamięta? Wie gdzie są do wglądu?
ja planuje tez być w aro 5-6 🙂  jak się uda to już z dwoma końmi.  🏇
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 grudnia 2009 06:39
podbijam,bo tak mnie wczoraj naszło,jak oglądałam skoki w londyjskiej Olimpii....parafrazując stary kawał - dlaczego Michael Whitaker garbi się na koniu?bo wie,że nie wolno  😎

moim osobistym faworytem jest ostatnio Cian O'Connor ,podoba mi się styl w jakim jeździ,sposób w jaki prowadzi konia..nawet to w jakim stylu pokonywał mur w konkursie potęgi budzi u mnie  👍...
z babskich plotkarskich spraw,nie podoba mi się rajtrok Malin 🤣

no i mały lans,w sobotnim konkursie, brat (no dobra,półbrat,po tym samym ojcu) naszej Victorii był drugi  😁
kermit   Horses horses everywhere ..
21 grudnia 2009 08:10
z babskich plotkarskich spraw,nie podoba mi się rajtrok Malin

To ta cała wytatuowana log H+M ? Jak widać projektant nie wie nic o jeździectwie, gdzie ta kratka pasuje ??
Ciekawe ile wart jest taki kontrakt ?  😎
aniapa   Niedobre zwierzę wierzchowe nieznanego gatunku.
21 grudnia 2009 08:40
http://www.bazakoni.pl/horse_93472.html - czy ktoś z was drodzy Voltowicze może mnie uświadomić, kto siedzi na tym koniu?  👀 I w jaki sposób zdobyć kontakt do niego?? Ten koń to mój były i nie wierzę własnym oczom, że tak się zmienił... chciałabym się dowiedzieć, co u chłopaka słychać  😉 - Ktoś pomoże?
aniapa startowal na nim John Gunvar Knutsen z KJ "Krolmet" Zawiercie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się