Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Klami, kujka macie racje - on tak ma. W Słupnie też długo tęsknił i długo dochodził do stanu pełnego luzu. Teraz ma sprawę utrudnioną, bo jest zima i spędza 3 godzinki na padoku, a resztę dnia spędza w stajni - wyciągnięty z ciepłego boksu na podwórko, gdzie tyle się dzieje i prowadzony na halę doznaje szoku. Ech, no nic, musi mu przejść. Byle do wiosny  😵

Wiecie co, nie mogę przestać myśleć o tym pożarze pod Krakowem 🙁( Ale straszna sprawa...
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
20 grudnia 2009 22:13
Klami, słodko wyglądacie 🙂

Pauli, gratuluję! 🙂

a ja się pochwalę - mój niewygadany koń dzisiaj przywitał mnie rżeniem 😍 ...dzizas jak ja mam z nim przechlapane... co by nie zrobił, ja go tym bardziej luuuuubię 💘
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
20 grudnia 2009 22:15
Dzionka, przed chwila widzialam wzmianke w TV, dziewczyna placzaca (ehh.. wyjaca, zawodzaca wrecz... ;( )komus na ramieniu... straszne. ja sie staram wyrzucic to z glowy, odmozdzam sie ogladajac eurosport (Olimpia) :/
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
20 grudnia 2009 22:35
Jestem przeszczesliwa 💃
Dzisiaj pierwszy raz od roku jeździłam 😅 trudno to nazwac jazda bo podloze do du...szy ja sztywna jak kij, zestresowana ale bylo cudownie 😍
ehhhhhh
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
20 grudnia 2009 22:53
kujka, ja też ogladalam i byłam w szkoku, ze kot mamy oglada razem ze mna!
mnie tez jakos dziwnie po tych pozarach... wiem jak to stracic przyjaciela 🙁
wątek zamknięty
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
21 grudnia 2009 07:55
moja młoda i pozostałe 3 konie stoją w małej drewnianej stajence , od chwili kiedy dowiedziałam sie o tej tragedii krążą mi po głowie takie dziwne myśli , cały czas myśle o tych biednych koniach , o tym co one tam musiały przeżywać i co przeżywają teraz ich właściciele 😕 . Pomimo trudnych warunków panujących na zewnątrz  będę codziennie zaglądać do stajnie, może będę spokojniejsza.
wątek zamknięty
Mnie też jakoś ta informacja oszołomiła i cały czas o tym myslę... Jedna chwila i nie ma ukochanych koni 🙁
wątek zamknięty
caroline, Stwierdził koń, że wczoraj sobie pogada. 🙂 Ćwiczy przez Wigilią. 😉
Zairka, czyli co.... tryumfalny powrót w siodło? :P

Heh... straszna tragedia 🙁 Dwie stajnie spalone... Ja nawet TV nie oglądam, więc nie widziałam żadnych wzmianek, ale może to i dobrze.... Szkoda, wielka szkoda. Mam nadzieję, że ludzie, których dotknęła ta tragedia jakoś się tam trzymają. 🙁 Koszmar, teraz sama mam ochotę wziąć i sprawdzać codziennie czy z młodym wszystko w porządku.
wątek zamknięty
Płakałam jak bóbr gdy dowiedziałam się o całej tragedii, płakałam czytając forum. To okropne co spotkało tych w większości wspaniałych ludzi, te ukochane zwierzaki. Sama zaczynam się bać o swojego konia, bo jak tu się nie bać skoro to już "n" - ty pożar w naszym Kraju.
Cieszę się, że u nas w stajni zakładamy po świętach alarm, monitoring i czujniki dymu. - głupim pomysłem chyba nie będzie dodatkowa inwestycja w system zraszania  😵

wątek zamknięty
Tristia, piękne zimowe fotki, a jaki macie słodki kocyk na sobie 🙂

margaritka, macie zimę stulecia? Szaleństwo 😀

Gillian, ty wiesz- super 😀

ElMadziarra, lisisko samotne musiało być 🙂

Averis, daje czadu to Twoje małe dziecko, a wygląda tak niewinnie 😉
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
21 grudnia 2009 10:04
Burza,  :kwiatek: dziękujemy za piekny prezent pod choinkę  😜

a wiecie, że śniło mi się dziś, że kupiłam młodziaka Averis?  😁  🤔wirek: za dużo forum, oj!
wątek zamknięty
Blądas i ja z wczorajszego spacerku 🙂

[img]http://img705.imageshack.us/i/dsc4951.jpg/[/img]

[img]http://img697.imageshack.us/i/dsc4997d.jpg/[/img]

Teraz powinny być 🙂
wątek zamknięty
Blądek., nie widać zdjęć 🙁
wątek zamknięty
Przyznajcie, że na 2 mamy oboje udane miny.

I jeszcze takie jedno w korku na głowie  😁

wątek zamknięty
Zrobiło mi się zimno jak zobaczyłam te zdjęcia, brr 😀 ale fajne 🙂
wątek zamknięty
Burza oj zimno było zimno.
Ja przez te skaczące temperatury i przez to, że jestem 'trochę' przemęczona aż wczoraj zemdlałam.  😵

wątek zamknięty
Ale boski warkocz!! Cudownie wygląda, masz więcej fot?
wątek zamknięty
Kto dzisiaj jeździ na dworze  😁 ja dziękuję bogu, że treser wczoraj zadzwonił, że dziś nie może  😁 chyba byśmy uprawiali paralotniokoniarstwo. No idzie odfrunąć normalnie. Dobrze, że wczoraj się zmusiłam do jazdy. Ale było fajnieeeeeeeeee...
wątek zamknięty
pokemon, ja wczoraj np lonżowałam 😉 wszystko byle krótko 😉
wątek zamknięty
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
21 grudnia 2009 10:45
Blądek.  Blądas nie jest zachwycony pogodą  🤣 ., w stajni ma weselszą minkę. Śliczne konisko.
wątek zamknięty
Burza wczoraj tak nie wiało. Nie wiem, jak u Was, ale u mnie to wieje tak, że mi całą ujeżdżalnię odśnieżyło  😁 . Z czego w sumie nie jestem zadowolona, bo twardo.
wątek zamknięty
Burza No jasne 😀

wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
21 grudnia 2009 10:52
Pauli gratuluję jazdowania! 😀 I oby częściej moja Droga, oby częściej 🏇
Blądek cudne konisko 🙂
Burza jakie masz prognozy na stan podłoża na ujeżdżalni w sobotę? 😀iabeł: 😉
wątek zamknięty
Hehe ja zaraz jadę do koni.Muszę je ruszyć na dworzu,bo niestety hala jeszcze nie skończona🙁
wątek zamknięty
Blądek., to chyba najpiękniejszy koń na volcie. Cudny!

pokemon, u mnie w ogóle nie wieje. Powinnam się cieszyć? 😉

Raven, a diabli wiedzą kochana, jak sie ciut ociepli i jeszcze posypie to chociaż na chwilę może da się wyjść. Na stępa się nadaje. Mogę się poświęcić i pojedziemy na kółko 😀
wątek zamknięty
Burza jakie masz prognozy na stan podłoża na ujeżdżalni w sobotę? 😀iabeł: 😉

Też jestem ciekawa, z tym że jak masz iść na lonżownik, to na moja zmarznięta personę nie liczcie  😎
wątek zamknięty
Lalki, spokojnie, mamy derki 😀 dla największego zmarźlaka padokówka z wypełnieniem, dla reszty polary 😀
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
21 grudnia 2009 11:01
Klami, caro, Raven :kwiatek:
Dzięki wielkie 😀
To dla mnie na prawdę wiele znaczy w obecnej sytuacji, każdy kontakt z koniem to wielka radocha 😀
Dostałam nawet propozycję dłuższych odwiedzin i pojeżdżenia sobie bardziej konkretnie 😅 , zamierzam kiedyś skorzystać 😉
wątek zamknięty
pokemon, u mnie w ogóle nie wieje. Powinnam się cieszyć? 😉
Oj tak! To już nawet nie jest wiatrzysko! Skrzynką na listy mi rusza na drzwiach  😁
no i żeby mojej kobyły tu nie zabrakło. Wstawiłam dwa do Anky w hortensji, ale te zdjęcia takie nijakie przez koloryt.
wątek zamknięty
pokemon, w zimie to co drugie foty takie wychodzą. Kobyłka Ci się nabudowała, co?🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.