Anonimowi Zakupoholicy

Asik   Najwazniejsze to sie konsko realizowac :D
09 grudnia 2009 20:30
Drogie zakupoholiczki, podpowiecie mi gdzie dostanę spodenki wełniane, ale nie szorty i nie rybaczki, ale takie do pół uda/przed kolano? Przeleciałam ostatnio na szybko Zarę, Mango i New Yorkera i nie widziałam, a że nie mam za dużo czasu na łażenie po sklepach, wolałabym wejść, przymierzyć i kupić. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego, bardzo chętnie z wysokim stanem:
[img]http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/838/77/31/838773183[/img]

w orsay'u ostatnio sobie podobne sprawilam niestety nie moge znalezc nigdzie zdjecia

automatyczna miska dla kota 😉
o taka:
[[a]]http://animalia.pl/produkt,8163,,Trixie_Pet_Mate_C50_karmnik_automatyczny_pi%C4%99ciokomorowy_.html[[a]] (ale duuuzo taniej)
Troszkę prezentów (część na współkę z siostrą):
dla mnie (ode mnie i od siostry  :hihi🙂

i część reszty:
film:

książka:
przyplyw nie wiem czego... niepoczytalnosci chwilowej, ale strasznie mi sie spodobala i stwierdzilam: raz sie zyje  🤣

niepoczytalnosc dlatego, ze raczej mi taka torebka niepotrzebna, ale teraz bede miala pretekst do chodzenia na imprezy, zeby sie nie marnowala  🤣

i kupilam sobie jeszcze spodnice czarna, plisowana z H&M  🙂

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
12 grudnia 2009 12:13
karolinag4 strasznie fajna jest ta druga biografia MM! 🙂
Nav przepiekna  😜
Z taka torebeczka nawet zwykle jeansy i czarna bluzka beda wygladaly zupelnie inaczej 🙂 Nie ma to jak fajny gadzet.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
12 grudnia 2009 14:27
Komplet 200 koralików do kolczyków na allegro.
I kolejne dwa takie komplety się już licytują 😁
karolinag4 strasznie fajna jest ta druga biografia MM! 🙂

Za te pieniądze musi być fajna  😁 😜 A tak na serio: szłam do Empiku z nastawieniem, że kupuję właśnie tę, ale jak zobaczyłam ''Dysekcję" to stwierdziłam, że też biorę  😁
Zgrzeszyłam...

Dwie bluzy, spodnie, kurtka, podkładka pod siodło z naturalnego baranka, termooficerki i ochraniacze  😍
Ada   harder. better. faster. stronger.
12 grudnia 2009 23:34
Notarialna, pokaż jakie 😉 Co będziesz z nich robić ?

Wyciągnęłam mamę na zakupy:

-sweterek x2
-szalik
-czapka uszatka
oraz:
[img]http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://www.empik.com/b/o/87/f1/87f10ccd7b6dcd8092f639633ddf105b.jpeg&usg=AFQjCNHUF_zqJ0EJhg5ptDj5oWWfAIe4SA[/img]
płaszcz
Ponia   Szefowa forever.
13 grudnia 2009 07:11
a Ja zakupiłam płaszczyk w Cubusie  😍 i spódniczkę w orsay' u 😀
yga   srają muszki, będzie wiosna.
13 grudnia 2009 12:27
Ada- sliczny płaszcz!  😍 😜
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
13 grudnia 2009 12:33
2 część 'Lasher'a' A. Rice 😍
Wizja   Skąd wziąć siłę do dalszej walki...?
13 grudnia 2009 19:18
Ada - skad ten plaszcz? Boooski!!
http://www.schuh-wetsch.de/shop/product/3588,Marco-Tozzi,Trend-Stiefel-Dunkelbraun-slash-Grau-comma--Leder.html

kozaczki, pochwalę się, bo chyba wszystkie sklepy odwiedziłam w galerii handlowej, i myślałam, że zwariuję  😎
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
14 grudnia 2009 12:24
Dzisiaj mieliśmy na gramie ang. dyskusję o tym jak działają na nas zakupy i po moich przemyśleniach, a następnie podczas wypowiedzi doszłam do wniosku (wcześniej o tym nie myślałam) że nie lubię kupować sobie ciuchów. Nie sprawia mi to mega radości i wcale nie poprawia humoru.
Ale zauważyłam, że jak mam gorszy dzień, albo zwyczajnie doła, to najlepszym lekarstwem okazują się zakupy dla moich zwierzaków...  😵
Uwielbiam kupować rzeczy dla kota  😜 Dla konia również, ale na szczęście sprzęt koński jest znacznie droższy od kociego, więc nie mam takich możliwości finansowych, żeby pakować nie wiadomo jaką kasę w Kaprikorna 😁 Nie mniej właśnie przed chwilą wyhaczyłam na allegro biały komplecik i na volcie drugi fajny. Ustawiłam snajpera żeby mi zalicytował, a do voltowiczki wysłałam maila...  😁
Kasy jeszcze nie mam, ale liczę na to że podczas świąt coś tam dostanę 😉 Marne jest życie studenckie jeśli o zakupy chodzi...  🙄 Ale bądź co bądź wolę potem przymierać głodem niż teraz się dołować kilka dni, że wszystko takie piękne, a ja już od 2 miesięcy nie kupiłam nic nowego dla Kapri  😁
A co do kota, to wszyscy moi znajomi zgodnie twierdzą, że jest on karmiony i ma warunki o jakich nie jedno z nich może tylko pomarzyć  😁
Ada   harder. better. faster. stronger.
14 grudnia 2009 17:35
yga, dzięki 😉

Wizja, allegro  😅

Jutro powinna przyjść paczka to okaże się jak z jakością.
trzynastka   In love with the ordinary
16 grudnia 2009 23:30
😅 po 6 latach zasłużyłam na nowy sprzęt, w zasadzie to stara deska zasłużyła na emeryturę w związku z tym...

jeszcze nie testowałam ale już jestem zakochana  😍
slojma   I was born with a silver spoon!
18 grudnia 2009 08:22
A ja ostatnimi czasy kupiłam masę prezentów dla rodziny m.in. podkład kanebo, perfumy, żele pod prysznic, kremy i błyszczyki.
Z prezentów jeszcze apaszka grafitowa, sweter.
Dla siebie sukienkę do pracy mango.
Dla konisiów nowe kantary.
Dla psiaków zabawki i karmę.
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
18 grudnia 2009 10:51
Zapłaciłam dziś za kolejny egzamin na prawko.
Nie mam kompletnie kasy, a niestety prezentow dla rdzony nadal nie mam kupionych. Cudownie...
😅 po 6 latach zasłużyłam na nowy sprzęt, w zasadzie to stara deska zasłużyła na emeryturę w związku z tym...

Mam taką samą, mam taką samą 🏇 Przejeździłam zeszły sezon, trzyma się swietnie. Będziesz zadowolona  😀
trzynastka   In love with the ordinary
18 grudnia 2009 13:47
Już jestem  😁  😍

A tak poważnie to ja baaaardzo o wszystko dbam w związku z tym czuje, że to zakup na dłuuugie lata 🙂
Moja poprzednia deska po 6 latach wygląda jak używana sezon, jak znajdę aparat to się pochwale, bo babunia wygląda boosko dalej z tym, że za mała się zrobiła 🙂

-sukienka bombka w Reserved na studniówkę.. wieem, jeszcze jest czas, ale nie mogłam się oprzeć 😉
-bluzka w Reserved na sylwestrowy wieczór
-prezent dla chłopaka, udało mi się dorwać w Bershka super t-shirt z małpą skaczącą na bmx'ie (K. skacze na rowerze)
-prezenty dla rodziców. Dla mamy nowa płytka Stinga a dla taty płytka 'Tego słuchał świat' przedział lat 60-70
-popręg sympateksowy dla Bartolomeo 🙂
kupilam 6 książek i zapłaciłam 200 zł.... fcuk !
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
19 grudnia 2009 10:13
-prezenty dla rodziców. Dla mamy nowa płytka Stinga

mój tata sobie ją kupił ostatnio- od tamtej pory ciągle leci w samochodzie, jak się z nim jedzie w jakąś dłuższą trasę, to po pewnym czasie trzeba zatykać uszy ze znudzenia  😁
asds   Life goes on...
19 grudnia 2009 11:36
- pad Eurostar stripe in peacock/white/navy

Mam nadzieje ze już nic do wiosny w oko mi nie wpadnie
Ninevet czad deska ;P ile zapłaciłaś i gdzie kupiłaś ? Ja deske za jakieś dwa lata kupuję bo ten sezon sobie daruję , z powodu braku sprzętu , za rok spodnie kurtka za dwa decha i buty . Choć teraz coś białego bym chciała chyba ;p
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
19 grudnia 2009 16:45
Anky Pebble  😅:
- padziszonek
- owije
- czapka
- szalik

A po za tym ostatnimi czasy masa rzeczy, materiałów  modelarskich i modeli (10 przesyłek z USA, WB i Hong Kongu).
Spory woreczek kasy poszedł się ...  😁
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
19 grudnia 2009 16:59
* Anky pad Madeira  😍
* Termobuty Euro Star
* Dżinsy rurki ZARA
* Biała bluzeczka ZARA

No i pare rzeczy dla narzeczonego  😀iabeł:
* dżinsy
* sweter
* kurtka zimowa
* elegancka koszula
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
19 grudnia 2009 18:38