Ma ktoś pomysł skąd wziąść takie brązowe futerko na podkładkę jak na ty zdjęciu ? 😉 Ja mam gdzieś w szafie takią podszewkę z kórtki przypominającą "niedźwiedzia" xD jak znajdę to zrobię zdjęcie. Tymczasem, macie jakieś pomysły ? 😀
nie mam pojęcia gdzie można na necie dostać taki ortalion. Długo szukałam i nie udało mi się niestety. Znalazłam za to w sklepie z tkaninami technicznymi, ale niestety kolor był tak beznadziejny, że nie kupiłam.
kurcze... a swój gdzie kupowałaś- jeśli to nie tajemnica :kwiatek: a jakis fajny polar można w necie kupić? szukałam troche ale nie bardzo wiem jaki powinien być.. chciałabym gruby ale bez takich 'dłuższuch włosków' tylko taki.. no nie wiem jak to powiedziec- gruby ale gładki
hej mam pytanko do tych szyjacych wlasny sprzet mam maszyne ale jak chce cos juz grubszego szyc to sie zawiesza albo wogole nie idzie albo sie zacina czy zmiana stopki, igly czy moze jeszcze czegos innego pomoze czy to zalezy jedynie od sily napedu maszyny??? mam maszyne Huskystar 215 z gory dzieki za pomoc :kwiatek:
Dziewczyny, za ile tworzycie takie pady? może być na PW
Oraz Solina, jakie wymiary mają twoje ocieplacze i jakie wypełnienie? Myślałam, żeby zrobić dokładnie takie same, albo chociaż pogobne, bo jestem szyjący antytalent.