Pinesska, a Ty się nie boisz puszczać swojego futrzaka z końmi? 🙂 Ogier też koń 😉 i ryzyko jest takie samo,przynajmniej dopóki Mały nie zacznie sobie zdawać sprawy z wlasnych jajek 😉
Dokładnie.Bawią się świetnie,czasami stary ustawia malego,jak synek za bardzo mu wchodzi na glowe. Zresztą u mnie to raczej nie ma o co walczyc,bo panienek nie ma 🙂
Burza - młoda trenuje na rudym i powoli przygotowują się do zawodów, a ja to tak z doskoku albo jak naprawdę trzeba ruszyć konisko. Myślę, że jak przyjdzie wiosna to sobie częściej pojeżdżę, rudemu się przyda, energia go rozpiera strasznie 😀
ps. u nas śnieg też sypki, ale przenieśliśmy się z jazdą na łąkę gdzie jest w miarę fajnie...
ponia im częściej wklejasz swoje wiewiórki, tym wierniejszą waszą fanką jestem, niesamowite jak pniecie się w górę! 🙇 i wielki 👍 wobec tego co osiągneliście
okropna ta zima ale pocieszam się tym, że nie tylko nam dokucza moja młoda też nie była zachwycona tym co zobaczyła, spodziewałam się większych szaleństw a tu tylko kilka bryknięć było po wyjściu ze stajni
Polonez, piekne zdjecia zimowe! az nabralam ochoty na jazde w tym mrozie 😀 armara, niebezpieczne zabawy 😉 mojej kobyle kiedys zrebak pol ogona tak zalatwil 😉
anula_un Cantos jest piękny zreszta ja kocham chyba wszytskich potomków Corali 😜 Gdzie teraz stoicie i co tam u siwego, czemu jego foteczki nie wstawiasz? P.S masz Border Colie???? 😍 mój nastepny wymarzony zwierz 💘
kcian,armara, dziekuje bardzo🙂 strasznie mi sie przyjemnie czyta, gdy ktos pisze, ze 'milo sie na nas patrzy' jak wstawiam zdjecie z takim lub innym koniem🙂 armara, nie, Siwego juz nie jezdze, to nowa podopieczna🙂