kojarzę ten film ale nie pamiętam tytuły, on był o dziewczynce więzionej w domu, potem jakiś chłopiec dostaje się do domu i chce ją uratować. Wiem, że jedne z końcowych scen są takie, że te dzieci uciekają między ścianami domu i są dwa groźne psy, a w piwnicy pozamykani Ci ze zdjęcia.
Ramires- abre zaproponowała by podpowiadać po 7 obejzeniach, a do dzis jest 4 (jedno moje). ze wzgledu na czas mialam pomoc, ale juz zagadka roziwazana 🙂
Ramires- abre zaproponowała by podpowiadać po 7 obejzeniach, a do dzis jest 4 (jedno moje). ze wzgledu na czas mialam pomoc, ale juz zagadka roziwazana 🙂
to troche nie ma sensu, bo ja np nigdy nie otwieram zdjec do pelnego obrazu. czyli je ogladam, ale nie jest to liczone jako odslona...
aha, szkoda, bo to daje pewne wyobrażenie, ze ktos widział. mimo tego i tak miałam wrzucic podpowiedź bo za dlugo trwało, ale zostało rozwiązanie. no nic i tak po kłopocie
niestety pustka u mnie w głowie mimo, iż widziałam ten film. Była w nim mała dziewczynka taka trochę ubrana jak lalka i uciekała z chłopcem między ścianami, potem chyba znaleźli się na strychu chcieli uciec skacząc do oczka wodnego ale ten gość (niby jej ojciec) wylał je betonem czy coś w tym stylu. W konsekwencji udało im się uciec. Ta niby jej matka miała takie rude roztrzepane włosy, a niby ojciec był brunetem i chodził z bronią. A ten gostek na zdjęciu próbował pomóc uciec dziewczynce i chłopcu 😉
Jak ja nie wiedziałam tytułu filmu, a treść napisałam to mi też nie pozwolili 😁 Ale Ci podpowiem - gdzie byli ci chłopcy zombie? 😎 Edit - chyba, że "inni" 😎 się zgodzą, to wstawiaj. Nie chcę sama decydować. A temat w sumie stoi.
Dobra, to mi wystarczy 🙂 😉 jak można takiego odjechanego filmu nie oglądnąć 😁 biegający z dubeltówką gość po domu w lateksowym wdzianku, no majstersztyk 😁 Slojma dawaj 🙂
Ci chłopcy byli chyba w piwnicy, a potem zostali wypuszczeni i łazili po ogródku 😉 Heh pamiętam, ze najlepszy był z tymi długimi włosami, a jakie dźwięki wydawali🙂 Zagadka jeśli mogę