Kącik Rekreanta II (rok 2009)

efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
15 grudnia 2009 22:21
muszę Wam coś pokazać   💃

nasza fundacja miała w niedzielę małą sesyjkę w studiu - bez koni ale w strojach  😉

zresztą zobaczcie sami - mała próbka  😀iabeł:

foto: niezastąpiona Agnieszka Murak  🙇
w kurtki ubrał nas najlepszy sklep jeździecki Pasi-konik  :kwiatek:
wątek zamknięty
efka rewelacja !

kiedy strona internetowa ruszy pełną parą?
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
15 grudnia 2009 22:24
efka, łaaał, super wszyscy wyglądają!
wątek zamknięty
efka czad! super wyglądacie i wieje od was profesjonalizmem 🙂
wątek zamknięty
15 grudnia 2009 22:30
efka, łaaał, super wszyscy wyglądają!

jest nas więcej 😉
to jeszcze jedno 😉
paa z sister/luzak 😉 mam nadzieję ze mnie nie skrzyczy :P

wątek zamknięty
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
15 grudnia 2009 22:32
efka, super! Pełen profesjonalizm!  😉 🙂
wątek zamknięty
15 grudnia 2009 22:35
Zdjęcia w sensie technicznym mają parę błędów, ale w sesie ogólnym są na prawdę świetne!!!
wątek zamknięty
darolga, oj zeby tak bylo..... Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala zeby to wszytsko dalo sie jeszcze naprawic.  😕 😕
Dowiemy sie juz niedlugo. Niemalze na dniach bede znac rokowania.

efka, super, niesamowicie, pieknie, bombowo, extra, szal....... !! !! !!
👍 👍
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
15 grudnia 2009 22:38
efka RE-WE-LA-CJA! zdjęcia takie pogodne i pozytywne.  👍

PS. moze zrobicie takie kurtki jako cegiełki, tzn fundusze ze sprzedanych kurtek pójdą na fundację. ja taki ciuszek z chęcią bym nabyła.
wątek zamknięty
Edytka dobrze prawi.
wątek zamknięty
15 grudnia 2009 22:40
Zdjęcia w sensie technicznym mają parę błędów, ale w sesie ogólnym są na prawdę świetne!!!

te zdjecia są przed obróbką, ale bardzo chciałam Wam pokazać 😉
Fotografowała osoba która robi to zawodowo, głównie zajmuje się fotografią korporacyjną itd. ale jest przemiłą osobą i bardzo nam pomaga! tu więcej zdjęć dla tych, którzy lubują fotografować 😉 Strzyga  :kwiatek:
http://www.metkastudio.pl/
ps. moje zdjecie aktualne na avatarze to też Ona popełniła 😉

Edytka, Klami - hmm nie myślałyśmy o kurtkach cegiełkach - musimy przedyskutować 🙂 dzięki za pomysł, pewnie za chwilkę dłuższą więcej zdjęć pojawi się w wątku parajeździeckim no i jak strona wreszcie ruszy!  😵
wątek zamknięty
15 grudnia 2009 22:47
Aaa, bo myślałam, że to już efekt końcowy, w takim razie czekam na te po obróbce  💃
Ale na prawdę, wyglądacie super =)
wątek zamknięty
Efka- ja też bym z chęcią nabyła taką kurtkę. Bo bardzo mi się podoba, a jak jeszcze przy okazji miałoby to was wesprzeć to by było super 🏇
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
15 grudnia 2009 22:53
efka to ja czekam na rezultat dyskusji! takie kurtki moglibyście zrobić w innym kolorze (choć ten beżyk jest cudny!) tak żeby odróżnić ekipę od osob wspomagających fundację. a znając voltowiczów to chętnych na takie gadżety byłoby sporo 🙂
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
15 grudnia 2009 23:07
efka
Wyglądacie świetnie 😎
Ja bym jeszcze chętnie zobaczyła sesję z końmi 😜
wątek zamknięty
efka super! pomysły ze "sponsoratem kurtkowym" też zacne.

Uff!
Bardzo, bardzo dziękuje wszystkim za ciepłe słowa  :kwiatek: Na razie jestem dobrej myśli  😀
Przepraszam, że zdjęcia dopiero teraz (i kiepskie) ale warunki świetlne do d*. Pogodzenie lustrzanki i lekkiego ADHD w jednych rękach - też niełatwe  🤔 i strasznie się musiałam nabiedzić, żeby cokolwiek móc pokazać.
Ale oto jest! Panie i Panowie! Po raz pierwszy (nie ostatni, jeszcze będziecie mieć dosyć!) - Gallant xx.
wątek zamknięty
halo super! Śliczne zwierzę 😉
wątek zamknięty
halo nie dość,że xx to jeszcze piękny  😍 Prosiłabym o foteczki pod siodłem bo pewnie fajnie się chłopak prezentuje

A mam jeszcze pytanko,co to za podłoże?
wątek zamknięty
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
16 grudnia 2009 07:05
ho ho ho jakie ciasteczko, ty to masz oko. Piękne konisko z niego, gratuluję wyboru.
wątek zamknięty
16 grudnia 2009 07:16
halo piękny!!!

dziękuję wszystkim za miłe słowa, będziemy myśleć o tych kurtkach skoro jest tyle chętnych  👀
wątek zamknięty
efka super zdjęcia  😀
halo śliczny jest  😜 i jak błyszczy  🤣
wątek zamknięty
halo śliczny i ma moją ulubiona maść (oczywiście zaraz po karej 😉

efka ładne zdjęcia, a przy zdjęciu paa i siostry jakoś się wzruszyłam, tyle tam ciepła. Robicie szał.
wątek zamknięty
Efka - fajoskie zdjęcia aga zrobiła i super wyglądacie!
Nie zapomnij podać numeru konta fundacji tu na forum i się przypomnieć bo okres "pitowania" i rozliczeń podatkowych blisko i na coś trzeba ten 1% przeznaczyć.

A z kurtkami świetny pomysł. I może jeszcze koszulki też jakieś fajne polo jeździeckie.
wątek zamknięty
Na nas nie można jeszcze 1%.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
16 grudnia 2009 09:36
halo, przesliczny!! faktycznie szczupaczek z niego ale lapie za oko 🙂
wątek zamknięty
Halo śliczny jest i ma piękną maść! Ojj ciekawa jestem co z niego będzie 🙂

Lecę zaraz do stajni, wstąpiła we mnie nowa motywacja, bo chyba jedna pojadę na te zawody, o ile transport mi wypali  😅
wątek zamknięty
halo, koń pikny 🙂 teraz tylko czerwoną wstążkę zawieś, żeby nie zauroczyć  😎
wątek zamknięty
Halo - śliczny  😍 w moim ulubionym kolorze, teraz czekam na fotkę pod siodłem
wątek zamknięty
Halo śliczności 🙂
Efka sesja super!! I kurtki rewelacyjne, fajnie byłoby je rozpowszechnić 🙂
A ja chyba Libla przechwaliłam 😉 wczoraj myślałam że nie wyrobie..... Libelka miała wybitnie dobry humorek, na wszystko reagowała brykaniem lub dzidą. Ktoś wszrdł do hali- odpał. Ktoś założył derkę- odpał. Ja rozpięłam kurtkę- odpał 😵 tłumaczy ją tylko to, że za bardzo sobie po padoku nie poszaleje, bo gruda. Liczę na to, że dziś będzie lepiej 😉
wątek zamknięty
A ja mam już dosysć zimy. Wczoraj juz nie było gdzie jeździć. Na maneżu gruda.Lonzownik fajny, ale mały jak na jazde i krcenie sie dookoła meczy i mnie i konia. Pojechalismy w teren.I było gorzej niż średnio. Twardo, ślisko, kamienie zamarzniete... koń nie był zadowolony. Ograniczylismy sie do stepa.Bo zakłusowanie - wydawało mi sie po pewnej prostej drodze - skonczyło sie dosysć niefajnym ślizgiem. Zmarzlismy oboje. Tylko pies sie cieszył bo sie wybiegał i zwodował sie w zamarznietym stawie 🙂 On sie kładzie  w kazdej wodzie bez wzgledu na pore roku 😀

A dzisiaj miałam jechac do stajni rano. Wsiadlam w autobus i w połowie drogi sie zepsuł :/ Wiec wrócilam do domu, bo nastepny miałam za pare godzin :/  I co? Nie przyjechał. Jestem zła jak nie wiem :/
Co gorsza miałam dzisiaj pracowac zSiwa bo postanowiłam w piatek wsiaść. Jak nie bedziemy pracowały to mnie ta baba rozniesie :/ Kurde jak nie urok to sraczka :/
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.