no to jak wszyscy na oklep to ja też 😀 koń mojej mamy, jak widac w kondycji pastwiskowej. Lubię na nim jeździc, bo skubaniec ma takie humorki, że zawsze się coś dzieje 🙂 stylem nie grzeszę ale co tam -
oba filmy to muzyka z Harrego Pottera, więcej niestety nie ma -kamera byłą pożyczona i więcej nie zdążyliśmy, ale może jeszcze moje konisko się załapie za jakiś czas - jako żółtodziób w treningu.
Jeśli byliście w ten weekend na targach to mogliście zobaczyć coś takiego na żywo. Świetne. Nieźle zasuwają, a trzymają się siodła tak, że można pozazdrościć. Momentami trochę jednak szkoda braków w kwestii ujeżdżenia, ale jeśli trafią w dobre ręce, to będą z nich wspaniali jeźdzcy.
naciau, i ciebie to jeszcze bawi?! o_O Ja generalnie nie reaguję w takich sytuacjach, ale gdybym tam była, chyba nie wytrzymałabym. Dać idiotkom konia, bat i patrzcie państwo, jak się zabawią kosztem konia. To świadczy tylko i wyłącznie o głupocie, niedojrzałości i naprawdę marnego poziomu rekreanckiego [bo tego nawet poziomem jeździeckim nazwać nie można]
no proszę, nikt nie pogłaskał po główce i nie napisał 'świetny' to już usuwamy ? 🙂 btw - tak chyba nie można, prawda ? ;>
'małe rodeo 🙂 ' - i taki komentarz zapewne nie świadczy o tym, że Tobie się ten filmik podoba. Sankaritarina - rekreanckiego ? w tym momencie, to już nawet obraza dla rekreacji 😁
uwierz, nie bedziemy pisac podania do zarzadu z prosba o pozwolenie. a tak na powaznie, nie chodzi o ciebie tylko glupote osob pokazanych na zdjeciach, i twoja aprobate, ze to fajne. a to nie jest fajne. to jest przykre.
jazda konna moze byc jak brzytwa w reku malpy. zenujace, ze sa jeszcze miejsca gdzie praktykuje sie taka glupote. [/quote] O i dzięki Twojemu cytatowi lostak mogłam zobaczyć filmik bo wczesniej tu nie wchodziłam, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam otwierając go yy.... 🤔wirek: 🙄 🙄 nawet tego nie komentuje....