korsik, on w ogóle łapie brud MASAKRYCZNIE, to już Anky Offwhite wolniej się brudził. Zresztą widać na zdjęciu że za siodłem przytyłany i przed. Ale jest - piękny - super gruby - wyprofilowany na górze <rewelacja!!>
Cudo! (derka oczywiście 😁 ) Z tego co czytam i widzę po kolorystyce - derka z nowej kolekcji. Ale ni cholerę nie mogę jej nigdzie zlokalizować, co to jest? Jakiś wytwór extra eskadrona niedostępny dla Polski?
m0niska napisz do oksera. Jesli derka jest w katalogu (katalog na ich stronie) to nie ma problemu by ją sprowadzić 🙂 Przynajmniej tak twierdzą 😉 Edit: poza tym chyba widziałam ją na Csi w Katowicach. Albo Equishop ją miał albo nie pamietam 😁
ninevet, właśnie nie ma w katalogu, nie wiem co to za dziwny twór :/ A taki śliczny...
Burza, musi to być najnowsza kolekcja, bo na reitforum pokazują się w niej w temacie o kolekcji najnowszej to raz, a dwa, że taka kolorystyka derek z rombami pojawiła się po raz pierwszy.. Wcześniej nawet nic z żółtym nie było.
ninevet, właśnie nie ma w katalogu, nie wiem co to za dziwny twór :/ A taki śliczny...
Napisz do oksera. Pogadać nie zaszkodzi i wysłać zdjęcie. Koleżanka też kiedyś coś upatrzonego na zdjęciu sprowadzała, troche poczekała (miesiąc?) ale doszło takie jakie chciala. Edit: Oni mają magazyn i ogólnie importują rzeczy właśnie z niemcolandii wiec pewnie da się ją stamtąd sprowadzić.
I tu też jest problem.. Z ichniejszych sklepów to szukałam w calevo - nie ma. Na ebayu jakiś czas temu zdawało mi się (mam nadzieję, że nie tylko zdawało), że jakiś sprzedawca ją wystawiał, ale teraz nie widzę.
a do mnie wczoraj doszedł pasiak nici smurf i owijki, oraz kantar beluga-lind-flax z uwiązem, strasznie obie rzeczy mi się podobają 😜 aaa. i w końcu derke HKM w serduszka jest moja. wczoraj odprułam pasy już 🙂
z jakiej kolekcji jest dralon jasno zielony z błękitnym herbem? sumergreen?