Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

zdjęcie z tych wakacji   😀 💘
wątek zamknięty
Hypnotize, no no, bardzo elegancko! Ja tam nie widzę, żeby Piniu przychudł 😉 ps. Fuksik Was pozdrawia 😁
wątek zamknięty
Jessy   Koń klasy Grand Prrrrrrrrrrr.
06 grudnia 2009 20:51
piekne te wasze koniska!

Koniczka - pan kucyk troche zly? 😁 slicznosci!

Lostak - niesamowite obrazki.... 😵 i tak z innej beczki - moglabym Was kiedys odwiedzic z aparatem? 😡
wątek zamknięty

🙂
wątek zamknięty
Ponia   Szefowa forever.
06 grudnia 2009 20:57
Zuza pytała ostatnio o Robsona 😉

W obiektywie Pani Prezes 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
06 grudnia 2009 20:58
Precelek, fajny zestaw kolorystyczny 🙂
czy koń ci nie schudł jakoś?
wątek zamknięty
cieciorka nie, trochę opadł z mięsni bo miał kontuzję
poza tym to jest taki typek suchy, miał ostatnio robione wszelkie możliwe badania  😁
tak wyglądał trzy dni wcześniej 🙂

edit nie to zdjęcie

wątek zamknięty
Precelek, piękne kolory!

Ponia, ale latacie pięknie!
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
06 grudnia 2009 21:05
dziekujac za mile slowa... zapraszam wszystkich w odwiedziny, stajnia jest otwarta, choc zamknieta.  😉  po prostu dla wygody i komfortu, ktory zapewniamy osobom w niej trenujacym, jak rowniez godnemu przyjeciu gosci, chcemy zawsze wiedziec kto nas odwiedza, zebysmy byli, wiec trzeba sie umowic na przyjazd. ale to chyba nie jest specjalny problem 🙂
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
06 grudnia 2009 21:07
Precelek, moze i suchy, ale na zdjęciach z lata wyglądał bardziej pączkowato 😉

lostak, a jak z możliwością przyjazdu w dniu konsultacji?
jak widac, ja to jak sójka za morze, ale kiedys dojade 🏇
wątek zamknięty
masz rację, potrzeba go trochę więcej teraz pracujemy nad tym  🏇 , ( w wakcje z kolei było go trochę za dużo  😁, a to nie za dobrze z kolei dla stawów )
mam nadzieję że jak porządnie wdroży się do roboty i zwiększy jedzonko to i mięsnie i ciałko wróci.
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
06 grudnia 2009 22:13
Hypnotize, dzięki!

quantanamera, na razie plan jest taki, że munsztuk zakładamy na jazdy z trenerką - czyli 2 razy w tygodniu. Reszte śmigamy na wędzidle. Jak będzie dalej - zobaczymy, to był na razie nasz drugi raz na munsztuku.

Jessy, wsadzili mu kupę żelastwa w dziób i jeszcze każą robić jakieś dziwne wygibasy - nawet święty by się zezłościł.  😁
wątek zamknięty
Ja coś wrzuce z ostatniego weekendu. POgoda totalnie nie fotograficzna ale koń za to nad podziw wesoły i rozgalopowany na pastwisku.

Z racji ze jeszcze chora jestem nie jeździłąm a uskuteczniałąm zabawy z Rudą no i wyszło nam coś takiego 🙂

wątek zamknięty
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
07 grudnia 2009 10:20
aszka jakie wy wygibasy robicie, a jaka się z rudej kluska zrobiła.

Precelek ślicznie wam w tych różowych akcentach.
wątek zamknięty
LoveHorses, kluska to moło powiedziane nawet juniorka mniejsza się na niej wydaje. Ale nadwaga Rudej w niczym nie przeszkadza a nawet sprawia że radosna jak nigdy i jakaś taka lekka, brykająca.
wątek zamknięty
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
07 grudnia 2009 10:29
ale ona Ci tak fajnie przytyła , równiutko . Mojej to w pierwszej kolejności brzuchal rośnie i muszę ją bardzo powoli "tuczyć"
wątek zamknięty
LoveHorses, Taka okragła moze być no tylko tego brzuszka musmy się pozbyć, ale jak od wiosny (bo w chwili obecnej to na placu mamy strasznie ślisko jak na skoki) zaczniemy treningi pod juniorami to i tłuszczyk zniknie.
wątek zamknięty
anetakajper   Dolata i spółka
07 grudnia 2009 11:57
4,5 x D
Daga Konik z ogródka
wątek zamknięty
No to teraz my
1. Ale co ty robisz?
2. Powaliło z tym zapasem?
3. Ładne mam zęby?
wątek zamknięty
ovca   Per aspera donikąd
07 grudnia 2009 16:39
Mo jaka szyyyyyja  😜

dorzucę może trochę"mojej" tarantki:
wątek zamknięty
Pierwsze zdjecie  👍
wątek zamknięty
Ollala 🙂dokładnie, kojazy mi sie ta pierwsza fota z jakas alaska czy cos 🙂
wątek zamknięty
07 grudnia 2009 17:07
Nasza dzika preria  😁

więcej zdjęć okolicy tutaj:
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,114.630.html
wątek zamknięty
ovca widze, że na pierwszym zdjęciu umaszczeniu kunia pod kolor podłoża 😀

a oto fotki mojego futrzaka 😀 :
wątek zamknięty
Shelana bardzo ładny ten futrzak 😀
wątek zamknięty
07 grudnia 2009 17:51
ovca widze, że na pierwszym zdjęciu umaszczeniu kunia pod kolor podłoża 😀

barwy ochronne przed jazdą 😁

Ale Twój gniady ma nogi dłuuuuuuugie!  🏇
wątek zamknięty
Te długie nogi to ma po Pańci ^^  😎

a tak poważnie to ma ok 176 cm w kłębie, jest dłuuuuuuuugi... nóżki ,kłoda, szyja długie, troche taki kanciasty bo szczupły, a wrecz można powiedzieć że chudy. Nie mogłam go utuczyć  😀iabeł: skubany były czasy kiedy dostawł po 3 kg na posiłek - jeżeli chodzi o dodatkowego powera na jeździe z powodu dużych dawek owsa, to nie mam z tym problemu. obojetnie ile zje, to nie myśli o pozbyciu się moich 4 liter. 🙂 no ale niestety mamy problem z wyrobieniem muskulatury... no ale cóż.... coś wymyślimy, hardo pracujemy  😀iabeł:  🏇
wątek zamknięty
Ovca  👍 - piekne macie tereny  😵
wątek zamknięty
Precelek ale zarąbisty komplecik! Ja nie na czasie w szmatkach więc błagam oświeć mnie co to ?  👀 I czy tam dobrze widze, że ten padzik jest szaro-różowy?  😜

A to my, portretowo z sobotnich zawodów.
Replay w wersji owłosiony i spocony - jak na prawdziwego faceta po wysiłku fizycznym przystało  😁
foto by Kalina Janiak  :kwiatek:
wątek zamknięty
amazonka  :kwiatek: tak rózowo-kremowo-szary.  kolekcyjny rosa/umbra/sahne ( o ile nic nie przekręciłam  😉 )
nie znoszę różu  😁 ale to są takie maliny ze śmietną  😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.