Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

asds   Life goes on...
21 listopada 2009 08:08
Rzeczywistość nas dopadła. Jeździec okresowo niedomaga, a Kulesławowi strzałki wciąż się babrzą i do tego astma właśnie oznajmiła "I'm baaaack". Teraz obsługa konia ogranicza się do odgruzowania rzeczonego z błota, pomizianie czystej już mordy, wsypanie leków i czegoś niekalorycznego do wiaderka plus co najwyżej spacerek w ręku.
Ech.
Kiedyś będzie lepiej, prawda?

Oczywiście że będzie lepiej 🙂. Może byc tylko lepiej, nie myśl fatalistycznie bo i na konia przejdzie.

Alicja_8   Z pasja...z miłością...
21 listopada 2009 20:57
No i był dziś terenik 🙂 Było super!!! Pełen lajcik w otoczeniu jesiennej aury  😀
KIlka fotek...robione tel. bo nie było czasu na aparat 🙂
Kobyłka KOKIETA gotowa do drogi:

Szczęsliwa...

No musiałam miec zdjecie przy tym drzewie...jakies takie fascynujace było..jedyne:

TEREN UDANY 🙂Kocham tego konia  😀 😀 🏇
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
22 listopada 2009 17:26
Alicja_8 super kobyłka, zdjęcia też fajniutkie.
M w sobotę nie zdążyłyśmy w teren ale dzisiaj wyskoczyłam na półgodzinny spacerek. Nie mam dużo zdjęć bo było już późno i zaczęło się ściemniać.
Ale to co mam:
[
uprzedzałam , że będą z uszami  🤣
My odkryłyśmy niedawno fajne miejsce  "nieziemski mech"
Z dziś:

i z siodła:
22 listopada 2009 17:56
Tristia   a co wy gracie w kółko i krzyżyk?  😉

oj żebym ja miała taką polankę  do jazdy, megarewelacyjne miejsce, mięciutko i sporo miejsca nawet na galopy  🏇 🏇
LoveHoses- te linie to pewnie kosmici 😉
A tuż obok są te wspaniałe doły, z których to zdjęcia wstawiłam ze dwa tygodnie temu.
Ale u Was też na pewno są jakieś fajnie miejsca do jazdy, tylko jeszcze nie odkryte 🙂
Musisz się wybrać na poszukiwania 😉
22 listopada 2009 18:02
oj są ale na takie polany jeszcze nie natrafiłam, polne i leśne dróżki i lekkie wzniesienia w lasach.
Katharina   "Be patient and trust in the process"
22 listopada 2009 18:18
Tristia   ale Ci zazdroszcze tego nieziemskiego mchu  😉 Miałam właśnie pisać, że chyba jakieś alieny Was nawiedziły  🙂  Chyba też muszę się wybrać gdzieś na poszukiwania takiego chociaż wiem, że ze znalezieniem takiej polanki będzie ciężko...  🙄  U nas wszystko mokre i śliskie... Galopować się nie da, kobyła się ślizga i jest o tyle ciężej, że ma niezłego powera w dupce  🏇  W sobote byliśmy w terenie po jeździe upuścić troche pary noi jest coś podobnego jak u LoveHorses .
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
22 listopada 2009 20:18
LoveHorses i Siwe   ale u wam mokro...łąki zalane...

Tristia
no ciekawa polana...a moze faktycznie ufo tam lądowało  🤣 super
LoveHorses dzieki  🙂kobyłak nie moja ale superowa...gdybym mogłam to bym ją kupiła 🙂tez ma powera w "zadziku"

Szkoda tylko ze teraz tak mało słonka nas zaszczyca...
Wracam wspomnieniami do kwietniowego terenu z forumowym kojotem 🙂

🙂
Co tu taka cisza.Pogoda zupełnie nie listopadowa wymarzona na tereny.My byliśmy i wczoraj -trochę "szaro" było a dziś-cudownie  🏇 słoneczko,niebieskie niebo itd-zresztą zaraz zobaczycie

LoveHorses super to ostatnie na tle lasu
Tristia Alkazar świetnie wygląda a ten mech-super,choć rzeczywiście kosmicznie
Dworcika już chce kwiecień  😕 ,a siodło  😍mam takie tylko niestety jeszcze nie dorobiłam się czapraka i sakw,a na dłuższe tereny i rajdy wymarzone,spędziłam w nim kilka dni pod rząd i nic

a to moja fotorelacja
z soboty -na Siwusku

i dzisiejsze na Konwalii

przy wyjeździe trochę jeszcze mgła była

i a potem słoneczko już się pokazało

i Ruda tak się rozbiegała,że miałyśmy problemy z hamowaniem

a tam to jeden z celów naszych wiosennych rajdów
zuza, niezła dzida!
zuza, ja tez jezdze, ale moge sie pochawlic tylko uszami niestety! 🙁
a dzis taka piekna pogoda byla, tak sie swietnie galopowalo przez las... wlasnie wrocilam do Krakowa  😁
to i ja coś wrzucę, bo wreszcie mam co 😉
zdjęcia jakości komórkowej, ale są jakie są.

z sąsiadem

a taki oto widok nas pożegnał
30 listopada 2009 10:20
exploited  gdzie taki piękny zachód słońca?
zuza  ale ty masz tereny u siebie  🤣
Dworcika chyba wszystkim nam brakuje takiego ciepełka, byle do wiosny
no i mi się wczoraj trafiły zdjęcia z innej perspektywy niż zazwyczaj
było zupełnie spacerkowo,
tu częstuję marchewkami
przepraszam za ilość  😡
Burza  :kwiatek:
Freddie uszy też fajne a jak tam koniczka ?
exploited nastrojowy terenik,niebo super !
LoveHorses terenu mamy rożne ale takich długich prostych jak u Ciebie niestety nie ,a za ilość nie przepraszaj,pogoda piękna i widzę,że udało Ci sie dorwać towarzystwo  😀
30 listopada 2009 10:39
Właśnie słoneczna pogoda zachęciła męża na przejażdżkę, a mi to nawet całkiem na rękę hihi. To prawda prostych nam nie brakuje tylko trochę brak nam takich wspaniałych widoków jak u Ciebie.
Ruda_H   Istanbul elinden öper
05 grudnia 2009 18:22
mamy las 🙂 wkońcu się doczekałam

i nawet koń załapał się na artystyczne zdjęcie

Ruda_H aż mi się terenu zachciało !!

Dworcika już chce kwiecień  😕 ,a siodło  😍mam takie tylko niestety jeszcze nie dorobiłam się czapraka i sakw,a na dłuższe tereny i rajdy wymarzone,spędziłam w nim kilka dni pod rząd i nic

Oj taaak... ja w nim spędziłam wtedy, po dość długiej przerwie, kilka godzin i zupełnie nic nie czułam, a bałam się zakwasów 😉

Dworcika chyba wszystkim nam brakuje takiego ciepełka, byle do wiosny

Też już się nie mogę doczekać 🙂
LoveHorses, mogę wiedzieć skąd jesteś? Bardzo znajomo wyglądają te lasy, przejazd kolejowy identyczny jak u nas 😉
06 grudnia 2009 14:54
Dworcika Podkarpackie, 30 km od Rzeszowa w stronę Radomia.
Ja mam często takie wrażenie jak przeglądam zdjęcia z tego tematu, świat niby wszędzie inny a czasami taki podobny.  Niemniej jednak było by miło spotkać Cię kiedyś na "trasie"  😉 .
LoveHorses, to chyba raczej nierealne - ja pomiędzy Toruniem a Kwidzynem buszuję, okolice Grudziądza, Chełmna 😉
06 grudnia 2009 15:13
Tak też myślałam, nie słyszałam o żadnej  innej stajni w mojej okolicy.
zuza   mój nałóg
06 grudnia 2009 16:20
Ruda_H fajny ten lasek.My tez byliśmy wczoraj w terenie.I dziś też zrobiłyśmy sobie z dziewczynami mikołajkowy teren  🏇 i już umówiłyśmy się na następną niedzielę-wg prognoz planujemy pierwszy w tym sezonie teren po śniegu  😀-zobaczymy czy się uda

a to porcja z dziś -mam nadzieje,że nie macie dość naszych widoczków  😉
dziewczyny

to co Konwalijka bardzo lubi

daleko,daleko wypatrzyłyśmy zimnokrwistego karuska

i taki świąteczny akcent  😉
Nareszcie i ja mam uszowe. Mieliśmy dużą przerwę w terenach i mało mi dziś Mały rąk nie urwał tak grzał do przodu jak wariat 🙂
Nasza najlepsza droga galopowa- rozbabrana przez leśnych, i nareszcie po roku- obsypana świeżym piachem, zbronowana, z rowem na wodę, równiutka- szał! 😜

W lesie

Daj?

I po zabawie prawie pod stajnią

yga   srają muszki, będzie wiosna.
11 grudnia 2009 17:23
Piorun jest obłędny  😜
yga, dziękuje przekaże mu 🙂
Zuza- fajne fotki. Szczególnie te 3 zadki- urocze 🙂
Burza- super! Mam wrażenie, że Piorun ostatnio nie tylko z wyglądu się zmienił, ale ma teraz takie wyraziste, mądre spojrzenie i robi niesamowite minki 🙂
Tristia, miny to on robił zawsze, kwestia ujęć 🙂
Burza, widac, ze sie Piorun nabiegal, taki mokry hehe  😂
ja tez mam takie drogi w lesie piachowe, jak taka widzimy to tez zawsze szal jest  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się