opolanka, mi moja nie dodawała 😀
miałam coś w tym stylu ale nie do końca
Mam suknię 💃
Wcześniej przymierzyłam chyba z 40, a jak włożyłam tą to wiedziałam że to ona i żadna inna 💘 Moja nie ma tylko koronki przy spódnicy i raczej nie będę mieć ramiączka na szyi - sam gorset 😀
Tak chciałam zapytać - kto jeszcze bierze w tym roku ślub 👀
Słyszałam już opowieść o tej fotce 😁
Data ustalona, sala zarezerwowana. Teraz jakiegoś DJ'a musimy znaleźć i wodzireja.
Możecie mi kochane babeczki kogoś polecić 👀 no i może jakiś fajny sklep w Wawie z zaproszeniami :kwiatek:
Słyszałam już opowieść o tej fotce 😁
I teraz mnie ciekawość zeżre 😉
wł. Felix-Huston, forever felicis!, to jakaś tajna opowieść czy możecie się nią podzielić? 😉
Tajna 😎, bo zawiera drastyczne i bezecne oraz świętokradcze treści, mogłam biednej Lenie naopowiadać, bo na oko pełnoletnia, ale nie tak na forum, gdzie dzieci czytają...
Nasturcja-Renata, ja miałam super dj robił tez za wodzireja wszystcy goście byli nim zachwyceni a facet wcale nie drogi 😀
wł. Felix-Huston, forever felicis!, łeee... to strasznie szkoda, bo teraz będę żyć z taką niezaspokojoną ciekawością, którą Lenka we mnie wznieciła 😉
Dworcika, Nie tylko ty umierasz z ciekawości. 😁
Ja już pw skrobnęłam, może się zgodzi napisać 😁
To i ja sie chetnie pod wasza petycja podpisze! 😁
e tam, dzieciaki do tego wątku nie zaglądają, na martva, która przed matura przymkniemy oko, chyba ze już pełnoletnia?
cieciorka ma racje. Tu same "stare baby" 😁
Cieciorka - pewnie,ze pełnoletnia! Od sierpnia! Dowod skanować? 😁
A może zaproszenia by net? Np. tutaj: http://twoje-zaproszenia.pl/743,slubne/
halo dzięki za link :kwiatek: całkiem fajnie to wygląda. Pogrzebię później 😉
[quote author=W&W link=topic=34.msg395739#msg395739 date=1260009754]
Nasturcja-Renata, ja miałam super dj robił tez za wodzireja wszystcy goście byli nim zachwyceni a facet wcale nie drogi 😀 [/quote]
to poproszę o namiary :kwiatek: Ma może jakąś stronę?
a ja dodam jeszcze
www.ilustris.pl (wchodzisz w katalog-karnety-zaproszenia slubne) 🙂
Obejrzała wszystkie zdjęcia z wątku🙂 bardzo śliczne wszystkie!!!!! 🙂
no i gdzie ta historia o zdjeciu 🙂??
Oj nie, teraz muszę Was zignorować lub... rozczarować opowieścią o zdjęciu w okienku Pałacu Opatów. Otóż. Uwiecznia moment, gdy jestem zaciągana przed oblicze urzędnika po tym, jak (korzystając z okazji) w tym oknie beztrosko stałam i pozdrawiałam tłumy (zgromadzone na placu w oczekiwaniu na ceremonię) metodą "na papieża". Dodatkowo prowokowała mnie do tego zastępująca bukiet bransoletka kwiatowa. Cała akcja "ślubek i weselko" zresztą była niesamowicie spontaniczna i zabawna, świetnie się z ekipą narzeczony+świadkowie bawiliśmy i mamy wieeele zupełnie nieokazowych zdjęć 😀 Dziękuję za uwagę :kwiatek:
edit: No i sparaliżowałam wątek... tak, przyznaję - na własnym ślubie nie miałam bukietu i "robiłam papieża" publicznie 🤬 a chciałam tylko polecić instytucję małżeństwa i przy okazji pozdrowić męża 😉
dzięki kochani za strony z zaproszeniami :kwiatek: Na pewno sobie poogladam
W&W bardzo dziękuję za stronę :kwiatek:
Felix-Huston, forever felicis! bez przesady, nie sparaliżowałaś. Ja nie kumam o co to całe halo z tym zdjęciem. 🙄
Ale chyba suknie miałaś fajną. Masz jakieś inne zdjęcie?
Mam mnóstwo zdjęć i mnóstwo opowieści, ale mówię, że tajne, bo i tak nikt nie skuma 😉
Jestem na etapie wyboru zaproszeń. Co powiecie o takich?
http://allegro.pl/item810752829_zaproszenia_slubne_zaproszenie_april_silver.html#gallery
dokładnie wzor 1.
Niestety nie wiem jak wyglądaja w środku ...