Poszukiwany/poszukiwana

og. Neptun wlkp srokaty (nie wiem, na jakiej maści) - potrzebuję przede wszystkim jego pochodzenia

może chodzi o ogiera Neptun 1990 r, karosrokaty, po Nil/ Rewir, od Alfa/Oranż
http://www.bazakoni.pl/horse_42427.html
Severus   Sink your teeth into my FLESH
15 listopada 2009 17:15
Miałam kiedyś dobrego trenera/instruktora, miał na nazwisko Piotr Gadomski. Czy ktoś może słyszał, gdzie obecnie uczy? (Jeśli w ogóle jeszcze gdzieś uczy) Wysoki, bardzo szczupły, w okularach. Kiedyś uczył w Jachrance i Dziekanowie Leśnym.
poszukuje info:

Klacz Rewelacja prawdopodobnie xo m?, skarogniada, znak szczególny blizna po dużej ranie na szczece od dołu aż do kącika warg
hodowca- Pan Staśto - prawdopodobnie :-)
poszukuje wszelkich informacji

klacz Asoglina xo, hOdowca Janów Podlaski ( to matka mojej Asoli),
interesuje mnie czy jescze zyje, gdzie stoi, może jakieś konie od niej ?

poza tym potomstwo Ogiera Oregon xx, oraz info gdzie jest obecnie?

Dziękuje
Poszukuje Informacji nt:
Wałach TAJFUN kasztan, wysoki chyba ponad 170cm w kłębie, od Tajga po Nidar ur.w 1998 r
Parę dobrych lat stał w Broku u Mchała Żarnowskiego.
Może ktoś go zna i mi coś o nim powie.
Natchniona pewnym PW poszukuję informacji o koniu Splash. Ma ok 5 lat, pogrubiany gniado-srokaty. Ponoć urodzony w okolicach Sopotu. Była właścicielka twierdzi, że urodził się u niej, na jego matce jeździła zawody westernowe. Nabywca naiwnie uwierzył, że papiery zostaną dostarczone. Od dnia zakupu nie ma kontaktu z byłą właścicielką. Ktoś kojarzy tego konia? wie coś o jego przeszłości?
Szukam klaczy Harmonia po Landgraf z matki po Calypso, gniada, ramowa klacz, teraz może mieć ok 16-17 lat
Szukam info na temat Pana Jarosława Sekuły.
Czy ma swoją stajnię i czy ma może stronę www?
jezeli to chodzi o ta Harmonie  ujezdzeniowa to jest w Lublinie

hostka na pewno nie chodzi o 'naszą' Harmonię, bo ona jest po Lord Aleksander, a kikki szuka po Langrafie 🙂
Poszukuje informacji o rodzicach mojego konia- Atosa Polsmaka
PRINCE POLSMAK westfalska po Pontifex > http://www.bazakoni.pl/horse_85784.html
ANNA BELL sp po Adrian/Soraya  > http://www.bazakoni.pl/horse_68486.html

mile widziane zdjęcia ich potomstwa 🙂
Szukam informacji na temat przeszłości ogiera HORS konik polski, ciemnomyszaty. Koń stał w stajni BOROWIANKA w Ostrowie Wielkopolskim. Jeśli ktoś go pamięta proszę o kontakt na PW.
IloveMosiek   Mościsław & Co
01 grudnia 2009 17:12
Fatamorgana masz PW
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
02 grudnia 2009 16:58
tarantowaty Eskulap po Dancing 🙇
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 grudnia 2009 21:29
Ja Horsa pamiętam z Sierakowa Wlkp :>
Nie specjalnie go znałam, bo byłam tam przelotem, ale należał do ekipy zarządzającej stajnią 😉
Szukam informacji na temat dziadziusia, og. DEMON CLUB, Club House - Demona / Masis. Czy żyje jeszcze? Gdzie stoi?
dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
02 grudnia 2009 22:13
Szukam informacji na temat dziadziusia, og. DEMON CLUB, Club House - Demona / Masis. Czy żyje jeszcze? Gdzie stoi?

Zapytaj na forum Portalu www.finisz.pl To portal , na którym królują folbluty i araby. A dokładnie zajmują się wyścigami. Ja tam sporo info zdobyłam na temat mojej Darnicy xx (Revlon Boy xx, Darnina xx). Myslę, że beda mieli info o takim doskonałym ogierze jak Demon Club.
A ma ktos może jakieś informacje o klaczy Baletnica xx, gniada, ur w 1988? Jej ojcem jest na pewno Conor Pass, natomiast wg paszportu mojego konia jej matką jest Brzydula - trafiłam jednak już na 2 miejsca w internecie wg których matką tejże Baletnicy była klacz Balanga, a dopiero matką tej Balangi Brzydula - więc zgłupiałam i szukam informacji...
dragonnia, już 3 razy pojawiło się zapytanie o Demona, ale nikt nic nie wiedział :/ Dlatego przyszłam tutaj.
dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
03 grudnia 2009 07:12
No to mnie zaskoczyłaś, zazwyczaj szybko pomagali.
Demon to mój rocznik ;-)
o ile ludzie żyją dłużej o tyle 31 lat to raczej dużo jak na konia
więcej o nim możesz przeczytać właśnie na finiszu:
http://www.finisz.pl/index.php?view=text&menu=1&item=49&txt=526
Demon Club bardzo długo stał w Łącku. Jeśli mnie pamięć nie myli to odszedł  🙁 rok? dwa? temu. Nie chcę wprowadzać w błąd, ale był na emeryturze a już go nie ma  🙁
Jak wszyscy poszukują ,to ja także 🙂 a więc interesowałyby mnie bliższe informacje o ogierze wlkp. GENTON po GENIUSZ, maść siwa, ur 1991r.  W latach 1998/99 stał w ok. Zielonej Góry ,potem prawdopodobnie został wywieziony do Małopolski albo w Łódzkie( aczkolwiek to nic pewnego)  Jeśli ktos wie gdzie on obecnie przebywa i czy wogóle jeszcze żyje,może ktoś ma potomstwo po nim, byłabym wdzięczna za informacje :kwiatek:
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
25 grudnia 2009 20:42
Szukam zdjęć i informacji o:
ogierach xx:
- Blauer Reiter
- Dipol
- Octavianus
- Erotyk

klaczach xx:
- Janina
- Raffaela
- Jabłoń
- Jeżyna
- Dostojna
- Rah
- Blaue Grotte

Będę wdzięczna :kwiatek: :kwiatek:
To ja moze ponowie - poszukuje mamusi mojego konia (zarowno fotek jak i info na jej temat) -
srokatej (kasztanowato-srokatej) kobyly o imieniu HARFA z tego co wiem malopolska.

Harfa mlp. ur.1997(?) o.Herez m.Hop Hopka

wiem, ze jezdzona byla westernowo. stala przez pewnien czas w Krainie Westernu w Sarnowej Gorze. Potem sprzedana - ale nie wiadomo gdzie.

dodatkowo znak szczegolny - kobylka ma rybie oko (ale niestety nie wiem ktore).

[font=Verdana][font=Verdana]Escudo[/font][/font] xx ur.1997(?) m. Escalante o. Freedom's Choice - kasztan, strzalka na pysku, nogi malowene (ale chyba nie wszystkie).
kon ktory mnie duzo nauczyl i chcialabym wiedziec co u niego slychac. Stal dlugo na Wolicy w Warszawie, potem kolo Nasielska. Stamtad zabrany kilka lat temu i od tamtej pory nie wiem co z nim.

i szukam jeszcze trenera Jerzego Kowalskiego, taki wysoki, chudy mezczyzna. - moj byly trener - a kontakt nam sie urwal.

z gory dzieki i pozdrawiam 🙂
Karmel
folblut (niby)
10 lat
okolice Warszawy
cały kary bez odmian
Amelia - Potomstwo Gentona, które zdołałam poznać, jest nie za bardzo udane, nie poprawne i mało zrównoważone 😵 niestety, ale może ktoś miec inne odczucia... a sam Genton jaki był?
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
27 grudnia 2009 11:40
TOSIA HC, lata 1990-1995 (prawdopodobnie), kuc stał w Gałkowie, miałam wtedy z 4 lata czyli jakieś 15 lat temu mogła mieć 10 lat.
Pewno teraz już padła, ale interesuje mnie jej pochodzenie i jej potomkowie (o ile się doczekała)

Szukam juz parę lat, ale nie znalazłam żadnego konkretnego info na jej temat. Wiem tylko tyle co wyżej.
Poszukuję informacji na temat klaczy pełnej krwi angielskiej Vive la France, wysokiej (ok. 170 cm), ciemnogniadej po Surumu. Będzie miała ok 20 lat, ostatnio (ładnych parę lat temu) stała w okolicach Obornik Śkląskich koło Wrocławia.
Poszukuję wszelkich informacji na temat pochodzenia mojej klaczy (jej rodziców w szczególności): klacz Fantazja (choć mogła inaczej się nazywać), kupiłam ją w Łomazach (woj. Lubelskie), ur. 2004, gniada bez odmian, "z charakterkiem", typ szlachetny, chodziła w bryczce.
zdjecia z kilku dni przed zakupem, miała wtedy trochę ponad 3 lata

Witam, poszukuję jakiś zdjęć i informacji (szczególnie chodzi o usposobienie i charakter) na temat ojca mojej klaczki:

RIO BRAVO sp
siwy  ur. 1990
ojciec: Hacel
matka: Recesja
hodowca: SK Nowa Wioska

Za wszelkie dane serdecznie dziękuję  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się