pensjonaty w okolicach trójmiasta
i to są jedyne powody dla których rozważam Hipo. A macie jakieś upatrzone miejsce na wiosnę? Pytam z egoistycznych pobudek 😉
Nie bardzo niestety. Wlasnie zaczynam sie rozgladac zeby cos sobie zaklepac juz.
Witajcie 🙂
"tamizalis" kiedy byłas w stajni fryzów?? Może sie znamy??
tak sie akurat składa że pracuje w tej stajni 🤣
Aktualnie nie ma możliwości przyjmowania koni w pensjonat,
a mowienie ze stajnia ma byc na 100 koni to spora przesada - plotki!
heh:P ja powtórzyłam tylko co "baby we wsi gadają". A masz jakieś wieści jak będą się roboty posuwać?
Podobno gdzieś w okolicach kielna jest kilka stajni i jakaś nawet z halą. Może ktoś wie coś więcej na ten temat. Luzii a można was odwiedzić i obejrzeć stajnię i ewentualnie porozmawiać o konkretach rozbudowy? Lokalizacja jak dla mnie ekstra bo pracuję 500m dalej
Hanula, stajnia z halą jest u amerykanki, tylko nie wiem czy ona przyjmuje konie na pensjonat...
Hanula, stajnia z halą jest u amerykanki, tylko nie wiem czy ona przyjmuje konie na pensjonat...
W bliskiej okolicy jest też stajnia z halą namiotową. Nie byłam tam ,więc nie wiem, jak wygląda, ale istnieje.
Hanula, możesz nasz odwiedzić po starej dobrej znajomości 🙂 o ile wiesz kim jestem 😜
ale rozmawiać o rozbudowie za bardzo nie będziemy... jak się wybuduje to będzie
napewno bardzo wysoki standard, hala, solaria, karuzele, prakur, czworobok itp.... itd.... i zielone padoki 🙂
radze nie słuchać plotek!!
stajnia na 30-40 koni 😉
🏇
wł. Felix-Huston, forever felicis!, takiej z Ameryki.
ale rozmawiać o rozbudowie za bardzo nie będziemy... jak się wybuduje to będzie
po takiej odpowiedzi od razu mam ochotę wstawić tam konia 🙄
może troche źle to zabrzmiało 🙂
ale nie powinnaś tego tak zrozumieć... chodzi o to że nie jestem upowarzniona przez szefa do takich rozmów 😀
Jaka stajnia u amerykanki i druga z halą namiotową? Można coś więcej?
Luzii, trzymam kciuki, bo z tego co mówisz to będzie stajnia - marzenie 😀 i to niedaleko! 😀
Alice i oby cena była równie wymarzona dla tych z nieco cieńszym portfelem 😁
Taaa.... a czy ktos moglby wybudowac cos w bardziej gdynskich okolicach ?? Moze byc i drogo, byle bylo porzadnie.
:/
A której Ameryki??
W sensie ta babka to słynna Miszel czy nie?
Micheal nie ma w Polsce od co najmniej 3 lat.
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=87.msg393297#msg393297 date=1259701266]
A której Ameryki??
W sensie ta babka to słynna Miszel czy nie?
[/quote]
Miła Pani, ma dwa swoje koniki, malutką halę i stajnię.
Nie dane mi się dowiedzieć... To Nasza Miszel "balans, rytym" after-kam-bek czy jakaś inna Miła Pani... 🤔
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=87.msg393535#msg393535 date=1259743294]
Nie dane mi się dowiedzieć... To Nasza Miszel "balans, rytym" after-kam-bek czy jakaś inna Miła Pani... 🤔
[/quote]
Inna Pani.
AaA, dzięki. Czyli diaspora amerykańska pod Przywidzem utrzymuje się na stałym poziomie zaludnienia 😀 Szkoda Miszel, ale cóż, najważniejsze, żeby był rytym i balans w przyrodzie.
Jak w Bolszewie rozbudują jak mówią, nie będę mogła się stamtąd wyprowadzić nawet na lato, za fajnie będzie, buuu, tak daleko 😕
Luzii ale chyba możesz powiedzieć na kiedy jest mniej wiecej planowane wybudowanie?? za rok, 2??
Klami ja właśnie uważam że w stronę gdyni to masz więcej...
Nie wiem czy mogę zapytać w tym wątku, ale czy ktoś wie może czy jest możliwość (i jaki koszt) pobytu z koniem w stajni w Przywidzu ?(z noclegiem przez tydzień) 😉
Nie wiem czy mogę zapytać w tym wątku, ale czy ktoś wie może czy jest możliwość (i jaki koszt) pobytu z koniem w stajni w Przywidzu ?(z noclegiem przez tydzień) 😉
aktualnie miesieczny koszt 600 zl, o tygoniowym pobycie najlepiej bezposrednio rozmawiac z wlascicielem 🙂
Jakies miejsce sie chyba zawsze znajdzie 🙂
xxxagaxxx plany sa, ziemia jest, ogrodzenie jest 🙂 checi rownież bardzo duże
ale własnie to jest to o czym tak ciezko rozmawiac
moge powiedziec tyle, budowa ma ruszyc na wiosne, ale to wszystko zależy od innej inwestycji 🙂
Aktualnie została rozbudowana czesc hodowlana! 🏇
Iskierkaa93, co do noclegów - masz na myśli najbliższy okres świąteczny, czy dalszą przyszłość?
A miejsce powinno się znaleźć, my też z Wielbłądami wpadamy lada dzień do Zielonej Bramy 🙂 (mam nadzieję, że do końca grudnia śnieg zobaczę, bo już sobie kulig ze znajomymi zaplanowaliśmy)
alvika, bedziesz w przywidzy stacjonowac na dluzej?
Wstępnie tylko grudzień raczej.
Chyba, że śnieg spadnie, to ten kulig... i tereny w śniegu... no pewnie do końca stycznia bym posiedziała 😉
widze,że na zimę,to sie wszyscy z Przywidzem przepraszają 😂