Chcę zamówić sobie model Carassina. Wolę się nie machnąć z rozmiarem, bo zamawiać będę z niemieckiego sklepu.. Zamówiłam sobie już jakiś czas temu z tego sklepu Ankę China Red (przewinęła się w tym wątku w cale nie tak dawno) Cieniusia fajna, jestem mega zadowolona z niej i ogólnie z pozostałych ciuchów Anek też. Choć w Anky też rozmiary śmieszne jak dla mnie Small, Midium, Large. I bądź tu człeku mądry. Jak masz Dramcia doświadczenia to pomocy!
Amarotsa Moje doświadczenie mówi nie ufaj rozmiarowi ani tabeli 😉 Poproś sprzedawce żeby ci podał obwód pod pachami danego rozmiaru lub wybierz się do sklepu w Polsce i przymierz, jeżeli masz taką możliwość a często wiem jej nie mamy..
Ta kurtka jest w okser (659zł) i horsepol (540zł) :kwiatek:
Dramka dzięki wielkie - Kurta już zamówiona! Wzięłam rozmiar 38, zawsze to lepiej jak będę chciała chociażby grubszy sweter założyć. Na razie pozostaje czekać! Teraz szukam oficerek, muszę kupić sobie nowe do wiosny. Szukam czegoś wiązanego z przodu i najlepiej szytego na zamówienie, bo nogi mam jak patyki 🤔.
Mam pytanie: Czy ktoś z osób, które były w ubiegły weekend w Kuźni Nowowiejskiej kojarzy może nazwę firmy, która miała wystawioną kolekcję ubrań (kurtki, bluzy, kamizelki), tak po prawej stronie od wejścia? :kwiatek:
ma🙂 mam 5 polowek joulesa, bluze i kurteczke- kapitalna jakosc, w UK udalo mi sie kupic za niziutkie ceny. Wiem, ze Sznurka tez joulesy lubi wiec moze i ja pomecz?
Co myślicie o tej kurtce? Zastanawiam się nad nią lub czymś w tym stylu bo jeżdżę bez hali i w ostatnie mrozy solidnie przemarzłam.A tu znowu zima idzie 😤 Gdzie można ją zobaczyć i ewentualnie przymierzyć?
Dramka, właśnie miałam kupić tą kurtkę, ale jak napisała thaya, zanim doszłam do kasy cała oblazła i zrezygnowałam z niej. Osobiście nie chciałabym takiej do stajni, ale pamiętam, że była bardzo ciepła (przyanjmniej dla mnie).