Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

tych ludzi to bym powiesiła !!!!   👿 👿 👿 👿

jaka piekna klacz , a juz zagoniona do roboty !!!wogole zobaczcie na jej biedny pyszczek !!!  👿

a tak wogole to mi sie prypomnialo cos  😁

kiedys kolezanka mi opowaidala ,ze byla w terenie i przejezdzala kolo pola chłopa ...a on w tym samym czasie orał ziemie , sprzet do orania  byl cigniety przez ogiera i jak zobaczyl klaczki to go tak poniosl  😁 ze ten sprzet  co chwila byl w gorze  😁 😁 skonczylo sie tak ze dziewczyny wjechaly w las , a tam juz chlop nie mogl wjechac raczej kon  😁 😁
a tam juz chlop nie mogl wjechac raczej kon  😁 😁

nie rozumiem tego zdania wogole  😂 👍
to tak jak mojej przyjaciolce facet w hotelu powiedzial 'jest pani troszke bardziej niz" i poszedl.  😁
hehe , chodzilo mi o to , ze kon kierowal wozem  😁 😁 😜
Severus   Sink your teeth into my FLESH
25 listopada 2009 13:08
Tym razem z dziedziny rasotwórstwa stosowanego  😁 - kuc FELICJAŃSKI

http://www.allegro.pl/item819580511_klacz_8_letnia_kuc_felicjanski.html

i srokaty konik polski:

http://www.allegro.pl/item817465041_klacz_zrebna_konik_polski.html

edit: dopisek
Nie dość, że kuc felicjański, to jeszcze JEŹDZI w bryczce😉
ostanoi widzialam kasztanowatego konika polskiego, a kiedys odwiedzilam jednego pana starajac sie o prace i poza dosc ciekawym stadkiem pan pochwlalil sie dwoma gnadymi konikami polskimi, przy czym zaden ani wzrostem ani pokrojem nie przypominal kn  😉
No konik kasztan to nie jest herezja-zdarzają się i jeszcze całkiem niedawno były pisane....Np nasza klacz ma babcie wpisaną jako kaszt. Natomiast faktycznie są to konie maści czerwonobułanej-czyli to jest ten sam gen rozjaśniający co w przypadku maści myszatej tylko maść podstawowa u myszatego to kary a u czerownobułanego-kasztan. Trafiło nam się również raz źrebię tej maści-po obydwojgu rodzicach konikach, wpisanych do księgi i myszatych jak najbardziej. Obecnie takie źrebię nie ma prawa do wpisu jako konik-zostaje zapisane do rejestru kucy.
Natomiast gniady konik....... Ostatnio kobieta przyprowadziła coś co wyglądało jak myszty hucuł i stwierdziła że to HAFLINGER 😲
Nie ogłoszenie, ale dla mnie zadziwiające, że ktoś do zawodów dopuścił w ogóle takiego jeźdźca.

Ile można. W każdym wątku to się pojawia.
http://stadniny.pl/ogloszenia/1259150096
Ktoś chce zostać spólnikiem? A może przeprowadzić badania na sporom klijentele?  🤔
Pierwszy raz słyszę o stadninie w łoncku  😁
To nie jest żaden kretyn tylko zawodnik POLO, który PIERWSZY RAZ  w życiu skacze na koniu !!!

To były jakieś zawody, gdzie zawodnicy polo właśnie zamieniali się miejscami ze skoczkami.. i to jest właśnie jeden "przypadek" takiej zamiany, ciekawe jak skoczkowie grali w polo  😎

Ja osobiście bardzo podziwiam tego człowieka, który za każdym razem celnie trafia w siodło i przejeżdza cały parkur bez gleby... nie jeden skoczek już dawno rozstał by się z koniem..
In.   tęczowy kucyk <3
26 listopada 2009 16:29
Co za kretyn daje konie do czegoś takiego?
Już było wyjaśnione, ze to nie żaden gracz polo. Może by tak nie robić off-topu? Ten filmik jestw w 10 wątkach i tam sobie pogadajcie.
w którym watku było wyjaśnione?
Artanis w watku z filmikami chyba.
:kwiatek: nie czytam wszystkich wątków więc przepraszam jak już było
nie jestem do końca pewna gdzie to powinnam wstawić, jako, że wątek z fotoblogami jest zamknięty, ale czy ja dobrze widze, że ten koń skacze na gumach ?

http://www.photoblog.pl/aurelitka/52735429
Przecież to stajnia gdzie stoi kilka voltowiczek, w Tczewie. Koń jakby też się już przewijał gdzies.
darolga   L'amore è cieco
27 listopada 2009 13:57
http://stadniny.pl/ogloszenia/1259150096
Ktoś chce zostać spólnikiem? A może przeprowadzić badania na sporom klijentele?  🤔

bezbłędny!  😵 😂 padłam! xD

A co fotobloga.
Yyyy..
brak słów.
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
28 listopada 2009 18:53
Koń od razu skojarzył mi się z Aurą, na której jeździła Ktosina (dobrze pamiętam??), spojrzałam na podpis i faktycznie 😉
Severus   Sink your teeth into my FLESH
28 listopada 2009 19:36
Dżizas, kiedy ludzie się nauczą, że na gumach się nie skacze?!  :emot4:
co więcej w ostatniej notce pochwaliła się, że zdała licencję sportową. Brawo. to dalej na gumach.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
28 listopada 2009 22:59
Mam alergię na takie obrazki... Nienawidzę jak skacze się w gumach. 😤
Widać nawet ogarnięte towarzystwo niektórym nie pomoże 😉
Ale Aura jest koniem Zapnij Się - o co tu chodzi? To chyba nie ona w sensie voltowiczka, na tych zdjęciach, ale koń na bank ten sam. Aua, skakanie na gumach  🤔wirek:
In.   tęczowy kucyk <3
28 listopada 2009 23:29
Cóż, mój znajomy sportowiec skakał wysokie parkury na treningach na czarnej wodzy. Tylko czarnej, normalne miał wypięte. "Trener kazał".  :emot4:
Albo mi się zdaje albo w Zbrosławicach skacze się na gumach...
trzynastka   In love with the ordinary
29 listopada 2009 03:19
Albo mi się zdaje albo w Zbrosławicach skacze się na gumach...

A takie opinie biorą się z ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się