Kącik Rekreanta II (rok 2009)

kujka   new better life mode: on
23 listopada 2009 22:30
a juz myslalam ze swojego mena wykorzystujesz 😉

no wlasnie! Men to dobry wynalazek, spoconego konia wystepuje po powrocie z zawodow, siodlo z samochodu przyniesie, a potem jeszcze masaz zrobi... dobry men nie jest zly 😁

Klami a ja za Was trzymam kciuki caly czas, dopoki sa szanse 🙂 i za Twoje jezdziectwo rowniez!

Dzionka i z czego jest zrobiona ta tabliczka? z plastiku si?
wątek zamknięty
kujka, tabliczka jest wydrukowana na grubej kartce i za laminowana, tzn. w takiej plastikowej powłoce 🙂
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
23 listopada 2009 22:34
wer - bingo xD nie chciałam pisać publicznie xD ale podkreśl proszę duuużym cudzysłowiem słowo "men", a w nawiasie dodaj jeszcze wzmiankę o jego platonicznej miłości do mnie, dobrze?  😁 😁 z naciskiem na "platonicznej"  😁
wątek zamknięty
DZIONKA

wymiatasz tą tabliczką 😉

Fiu fiu
wątek zamknięty
Noo, ktoś naprawdę fajny musiał mi ją zrobić ;P
wątek zamknięty
Nooo

Ktoś arcy zdolny 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

uśmiałam się 😍

Dzinks wiesz za co :kwiatek:
wątek zamknięty
hehe przepraszam darolga ze ci pokryzowalam plany, juz poprawiam: "men" 😉
ten koles jest w rakowie od wieku dosc mlodzienczego? zastanawiam sie czy go nie kojarze czasem...

apropo powstalego tematu: wlasnie sie zastanawiam jak to jest ze ja mojemu facetowi bebny umiem zlozyc a on mi konia wyczyscic nie - jakos zawsze kiedy ja bylam u konia on mial zajecia/probe...  🤔wirek:

edit: kujka pozazdroscic "wytresowania" 🤣
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
23 listopada 2009 22:42
Dzionka, teraz wszyscy mamy Twój numer telefonu i będziemy Ci puszczac strzałki o 4 nad ranem  😅
wątek zamknięty
Hahaha, tylko spróbujcie  😀 😀
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
23 listopada 2009 22:43
I wysyłać prezenty na n-k ( w tym moje ulubione 'rajstopy'😉  💃  😁
wątek zamknięty
Oj, to mi się górka zrobi, bo na nk jestem średnio raz na miesiąc, jak mi się przypomni  😁
wątek zamknięty
23 listopada 2009 22:48
wer, trzeba zmienic, co poradzisz.... moj nie dosc ze czeka az jazdy skoncze, to jeszcze konia pomaga mi wyczyscic, na zawody mnie zawiezie, o masazu nie wspominajac 😉
I wysyłać prezenty na n-k ( w tym moje ulubione 'rajstopy'😉  💃  😁

haha  😂 pana gabke!
wątek zamknięty
23 listopada 2009 22:50
[img]http://static.nasza-klasa.pl/img/gifts_icons/158[/img] ich nic nie przebije  😁
wątek zamknięty
23 listopada 2009 22:52
wer - był w wojsku w latach 2005-2006 i  od tamtej pory niezmiennie darzy mnie głębokim uczuciem :P u nas pracuje od stycznia tego roku, ale od 2006 roku niemalże kilka razy w tygodniu "odwiedzał" Raków pod pretekstem obejrzenia koników...
A z tymi menami, że menami to jest tak, że trzeba sobie wytresować  😁 u mnie jak u kujki, tylko zakupoholzimu nie popiera  😁 aj tam, kobietą nie był 😀

dzionka - olaboga  😁 ja Ci kobieto już współczuję  😁

Averis - buahahahahahaha, to takie coś na nk jest? Hahahahaa, padłam!  😂 😂 😂 😵 😂
wątek zamknięty
23 listopada 2009 22:54
darolgaJest, jest- raz nawet dostałam  😂
wątek zamknięty
23 listopada 2009 22:57
darolga, mojego tresowac nie trzeba, taki sie urodzil chyba. fakt, zachwytow nad szmatami nie rozumie. tzn tego, ze wole konia ubrac niz siebie... ale ja nie rozumiem jak mozna sie podniecac ukladami scalonymi, so...  👀
Averis, o gad. juz wiem czemu tak "czesto" bywam na naszej klasie  😵
wątek zamknięty
23 listopada 2009 23:02
łojezusmaryja, fakt, tego nic nie  przebije xD
hahahhaha xD
normalnie pierdyknęłam z krzesła z wielkim hukiem i się z ziemi podnieść nie mogę xD haha xD

kujka - o proszę ;D ja mojego musiałam trochę porzeźbić i sobie wyprodukowałam przyszłego męża takiego, jakiego chciałam 😀 a ponoć takie rzeczy to tylko w Erze 😎 tak czy siak mój już ze mną nie dyskutuje na temat szmatoholizmu końskiego, bo mu wypomniałam jak sam co niedzielę robi pucu pucu samochodziku i psiku psiku kokpitem czy jak to tam zwą, po czym z wypiekami na twarzy przegląda tuningowe nowości - jak ja katalogi  😁 przy okazji tego, odkryliśmy kolejną wspólną cechę - oboje wzdychamy i achujemy nad rzeczami, na które nas nie stać i oczami wyobraźni widzimy swoje odpicowane konie - z tym, że ja kopytne, on - mechaniczne  😁
wątek zamknięty
(to jednak nie jest ten o ktorym myslalam)

ale co wam powiem to wam powiem ze dobrze jest miec swoj wlasny swiat w ktorym mozna odpoczac... 😎
wątek zamknięty
Dzionka tabliczka mega!! 🙂
Espana jestem fanką Twojego konia- jak wstawiasz zdjęcia to aż trudno się oderwać 😍

wątek zamknięty
....
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
24 listopada 2009 09:55
tulipan no ja Was nie widziałam  😕 w sensie na koniu  😉

dzięki dzięki za miłe słowa  :kwiatek:

a moje ulubione pod hasłem - nie ma to jak umieć zrobić kretyńską minę w każdej sytuacji....  😵

wątek zamknięty
24 listopada 2009 10:02
efka To ostatnie wygląda jak jakiś nalot fanów, którzy koniecznie chcą dotknąć Twojego konia  😁 Fajne to Twoje konisko 😉
wątek zamknięty
24 listopada 2009 13:36
wer - dooobrze, oj dooobrze 🙂 kiedy do nas wpadniesz?  :kwiatek:
efka - super wyglądacie! Minę masz niezłą 😀 a to drugie zdjęcie faktycznie wygląda jak nalot fanów  😁 😁

Mam nadzieję, że zaraz znowu słonko wyjdzie.
Korabski dzisiaj teren, a co. Jest ryzyko - jest zabawa!  🏇
Trenejro krótko skomentował mój pomysł: "weź kanapki i termos, bo zanim się zatrzymasz, to zgłodniejesz"  😁

Zdam relację wieczorem 😉 a jak nie dam znaków życia, to wiecie  😁
wątek zamknięty
efka mina świetna 😉

co masz za znaczek na fraku?
wątek zamknięty
24 listopada 2009 13:54
efka mina świetna 😉

co masz za znaczek na fraku?

aaa to długaaa historiaa..... 😉
wątek zamknięty
Efka wyglądasz jakbys się opędzała od pospólstwa  😁
A na tym pierwszym to ten Pan sprawdza chyba czy to ogier, tak kuca dyskretnie 🙂

Moja ma wściekliznę od wczoraj. Wczoraj jazda była na nie, a dzisiaj to już w ogóle było sp...
Przeżyjemy i to.
wątek zamknięty
24 listopada 2009 14:02
Efka wyglądasz jakbys się opędzała od pospólstwa  😁
A na tym pierwszym to ten Pan sprawdza chyba czy to ogier, tak kuca dyskretnie 🙂

Moja ma wściekliznę od wczoraj. Wczoraj jazda była na nie, a dzisiaj to już w ogóle było sp...
Przeżyjemy i to.

buahahahah faktycznie  👀 😁 a na serio, to Pan był "w blokach startowych" w celu zamknięcia szranek 🙂
wątek zamknięty
efka no genialne jest to zdjecie  😂

Darolga daj znak zycia!!

U mnie emergency 🙁( Jutro o 9 rano golenie, a zadna z zamowionych i zaplaconych derek nie doszla mimo wysylki priorytetem. Damn it, nie wiem co zrobic  👀 Stara derke sprzedalam, zostalam bez niczego. Dzioneslaw zmaaarznie  😕
(sorry za brak polskich znakow, jestem poza domem)
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
24 listopada 2009 16:48
Dzionka, nie masz nikogo kto awaryjnie pozyczy?
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
24 listopada 2009 16:50
Dzionka w najgorszym wypadku może kocyk?
albo pożyczyć, jak mów Deb.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.