Kącik Rekreanta II (rok 2009)

aleś Pączusia oszpeciła! tym rogiem zwłaszcza, bo bez niego jeszcze jakoś by to wyglądało  😉  👀
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
23 listopada 2009 18:02
Oj tam oj tam :P Ale z rogiem to ma jakieśtam magiczne moce! Bo skrzydełka by go i tak nie uniosły, to chociaz rogiem się może polansować 😁
wątek zamknięty
kujka, dziekuje za pamiec. U nas nic ciekawego. Buro i ponuro.
Ja juz nie jezdze i nie zapowiada sie zebym jeszcze do tego wrocila. A u Paczunia na razie bez zmian. Nic nowego nie wiemy. 
Zgodnie z moim podpisem pod avatarem " w miare czekania przestaje sie juz czekac" ... 

Averis, jakie slicznosci !!

Ramires, piekny cukiereczek ! Super wygladacie!

espana, gratuluje rocznicy. Kon jest prze prze przecudowny !

Burza, jaki slodki Piorek !
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
23 listopada 2009 19:19
Korab wyprowadza luzaka na spacer...

Ale przy pańci to grzeczny...

Czasem zapozuje...

A czasem ma wszystko... no, czasem nie zapozuje 😉

Ale najważniejsze, że szczęśliwy 🙂

Pozdrawiamy cały KR 🙂
Ucałowania od Siwensa!
wątek zamknięty
darolga już Ci pisałam na fbl, że ogierzaasto wygląda na pierwszym ;p
no i chyba się powtórzę po raz setny, że jest obłędny! 😉

espana gratulacje rocznicy! no i takiego wspaniałego konia... jeden z moich faworytów forumowych!  😜

efka piękny masz uśmiech 😉 a ja niedoinformowana - co jechaliście? I jak wyniki? 😉

milusia daj więcej! uwielbiam rude  😉 i co macie za czaprak? 🙂

Ramires jakie cudo! no i piękna, jesienna sceneria... 😉

Fantazja czy mi się tylko wydaje, czy Ci się kobyła nie do poznania zmieniła?  👍

Jaa tak wspomnieniowo-wakacjowo... Jakoś mi tęskno za ciepłem... Klaczoogier koleżanki  😁 aaale ja na niej malutka jestem!
Lubliniacy na pewno kojarzą 😉. Trzeba się było polansować chociaż do zdjęcia  😁.

Nawiasem: uwieelbiam swoją opaleniznę  😁. Zwłaszcza kontrast między nogami i resztą...  😁.
Nie ma to jak całe wakacje śmigać w bryczesach...  😂
wątek zamknięty
Ramires nie lubię zadawac takich pytań ale musze- co to za derka taka brązowa z beżem?

Raven, omg  😵 padłam i leżę!!

darolga ale ci wielkie chłopisko urosło, serio 🙂
wątek zamknięty
Ta opalenizna to nic innego niz "syndrom jezdzca" tudziez znak identyfikacyjny koniarza na plazy.

darolga, ale z niego FACET !! Pieknego masz rumaka !
wątek zamknięty
Klami dziękuje 🙂 dop zauważyłam <wstyd>
wątek zamknięty
O! Break na Boogie! Nieźle na niej wyglądasz, tylko strój niezbyt jeździecki  😁 (ale za to opalenizna typowa  😁 )
wątek zamknięty
Ha no strój niezbyt ;d ale się tylko wygrzewałam na ujeżdżalni i się wgramoliłam na chwilę, bo aparat mieli  😁.
wątek zamknięty
Burza, a tak w ogole to serdecznie gratuluje powrotu do pracy ! 😉
wątek zamknięty
Klami, ty wiesz najlepiej jaka to frajda, byle stęp, byle można wsiąśc. Dzieki 🙂
Dzisiaj mnie Złotko dwa razy przewiozło galopem z nadmiaru frajdy  🤔 jak nie on 😉
wątek zamknięty
23 listopada 2009 20:05
breakaway - ślicznie, ale to ślicznie dziękujemy  :kwiatek:  przekażę mu  :kwiatek:  aaaale masz kawał baby pod sobą! Piękna! I jak mogłaś przy takiej pogodzie wrzucić tak piękne, słoneczne, wakacyjne foty? Aż poczułam klimat... godzina 18-19 gdzieś tak, słoneczko  już nieco schowane, ciepło na dworze, piach i te lasy w tle... ooooo rany... obłędnie! I przepiękne dwie modelki w centrum... ja ceeeem wakacje! 🙁

Burza - baaaardzo miło słyszeć  :kwiatek: 🙂 choć to jeszcze nie forma docelowa, chcę go uczynić takim pakerosem, taką mniejszą wersją Twojego Pączunia  😎

Klami -  😡 tak się cieszę, że się podoba!  :kwiatek: zmężniał trochę chłopak, to fakt 🙂 dziękujemy!  :kwiatek:

O rany, dopiero zauważyłam Fluffy Donut xD o rany, umieram ze śmiechu! xD  😂
wątek zamknięty
Nie spodziewałam się takiej reakcji....
Seksta, Dzionka, milusia, darolga, Raven, Klami, breakawayy  :kwiatek: wszystkim dziękuję za miłe słowa.

Burza To derka z Yorka 😁 Fajne są te dery i bardzo niedrogie z tego co pamietam 😉

darolga przepiękny ten twój cukierek 😍
wątek zamknięty
Pauli, darolga, Burza dziękuję wszystkim  :kwiatek:
milusia oj ja bym bardzo chciała przytyć tu i ówdzie  🙄
Burza  😡 staramy się, coś pomału wychodzić zaczyna, tak to Jarpol  😀
espana bossski gniadoszek  😜
breakawayy zmienia się cały czas, zaokrągla się tam gdzie trzeba  🤣 dziękujemy  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ramires, uu już lece szukac, podejrzewam że niedroga bo ostatnio kupiłam ich wypasiony grubaśny kantar za śmieszne 17 zł 🙂

darolga, staraj się bo wiem że akurat Tobie może sie to udac, masz umiejętności i zaparcie 🙂
wątek zamknięty
Burza, oj zgadza sie, zgadza sie.

darolga, podoba sie, taki rumak nie moze sie nie podobac. Czekam z niecierpliwoscia na etap skakania.
wątek zamknięty
Dziękuję za komentarze, cieszę się, że konisko się podoba  :kwiatek:

darolga nigdy nie przepadałam za końmi bez odmian, ale Twój Korab jest wyjątkowy. Wyróżnia się i bez łatek, cukiereczek - cały do schrupania🙂

Na zakończenie naszego święta jeszcze kilka fotek:

Pozdrawiamy cały KR i życzymy wszystkim przynajmniej tylu wspaniałych rocznic, ile my mamy już za sobą 🙂
wątek zamknięty
Piękne zdjęcia dziewczyny, a przeróbka raven to już w ogóle  😁

Ja kupiłam dzisiaj drugą derkę i re-voltowiczka zrobiła mi tabliczkę na boks Dzionka - jest boska  😜 😜
wątek zamknięty
Dzionka, pokaż tabliczkę!
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
23 listopada 2009 21:47
Dzionka, poka poka!
Burza, zglaszam zazalenie. konik na pasku w ogole nie przypomina Piorka. Co najwyzej tekinca jakiegos. fuj!
wątek zamknięty
No właśnie mój wstrętny brat zgubił parę dni temu w Malezji mój aparat. Ale autorka - Coco Chanel - ma mi przesłać na maila projekt, więc jak tylko prześle, to się pochwalę 🙂
wątek zamknięty
kujka, hmm.. poszukam czegoś... 😉 ale na dziś to nie mam nic ciekawszego 🙁
Fuj-achał, no wiesz co! 😉
wątek zamknięty
To i ja coś naskrobie po naszych pierwszych w życiu (moich i Tulipana) zawodach ujeżdżeniowych 😉
Na wstępie chciałam bardzo podziękować za wszystko naszej cudownej i niezastąpionej ekipe na którą zawsze można liczyć (Milusia,Fantazja,Szerek,Madzia i Okwiat) :kwiatek:  Szczególnie Milusi bez której pewnie by mnie tam nie było,dzięki!
Zawody były bardzo fajne.Atmosfera i organizacja jak najbardziej na plus. A mój dzieciak spisał się po prostu rewelacyjnie! Byłe mega, mega grzeczny i posłuszny 😍 nie spodziewałam się że będzie aż taki poważny na swoim pierwszym w życiu wyjeździe 😁 w końcu ma dopiero 4,5 roku 😉 Przejazdy...no cóż,ja dałam ciała nie on. Bardziej przepodróżowałam sobie po tym czworoboku zamiast porządnie zamknąć go na pomoce i przejechać jak należy i za to jestem zła na siebie 😤 Miałam 55% z L3 i w P1 również. Ale...pierwsze koty za płoty,mam nadzieje że następnym razem będę bardziej przytomna i uda się poprawić 😉

i jakies z przejazdu

Wielkie gratulacje dla efki. Widziałam Twój przejazd i bardzo mi się podobał a Ritek wygląda rewelacyjnie 👍 I zupełnie nie wygląda na swój wiek!
Gratuluje również Koniczce i wszystkim innym voltowiczom którzy startowali :kwiatek:

darolga nareszcie jest mój ulubieniec!! Ciastko z niego tylko do schrupania  😍 nieźle ciąga tego luzaka 😁 on jest golony?
breakawayy jakie ciepłe,wakacyjnie zdjęcia...a do lata jeszcze tak daleko  😕
Averis jaka fajna kara kulka 🙂
Ramires bardzo ładnie konisko. Co to co to? 😎
Fantazja kobyła jest nie do poznania!! 👍 oby tak dalej! 😉
korsik czasami fajnie jest sie tak poobijać 😁 mój teraz dostał tydzień leniuchowania
espana na Twojego konia nie moge się napatrzeć!! Naprawdę, jest boski 😍 mój ideał po prostu! I w życiu nie powiedziałabym że on ma 12 lat 🤔
wątek zamknięty
darolga co to za pan luzak? 😉
korab 🍴
wątek zamknięty
udało się, zrobiłam marnego print screena 🙂 Nasza nowa tabliczka:

wątek zamknięty
Śliczna! 🙂
wątek zamknięty
23 listopada 2009 22:23
Ramires - ślicznie dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
Burza - umiejętności niekoniecznie, ale zaparcie i czujne oko trenejra 😉 bardzo dziękuję za ciepłe słowa!
Klami -  :kwiatek: foty z korytarza już by były, ale trochu mi się życie do góry nogami przewróciło i zmieniamy adres... owszem, hala będzie i z właścicielami pensjonatu już dogadałam się o możliwość stawiania korytarza, ale to i tak nie to samo co być na swoim... no ale cóż, raz na wozie, raz pod wozem 😉 grunt, to być dobrej myśli!
espana - strasznie miło słyszeć  :kwiatek: przekażę Panu Czekoladowemu  :kwiatek: łaaaaa, Twoje konisko jest obłędne... i to spojrzenie na przedostatniej  fotce  😜 cassanova normalnie! Wymiękłam! CUDO  😍
ewciaa_ - ojej ojej, dziękować po stokroć! Aż się zarumieniliśmy  :kwiatek: oj targa luzaka, targa, ale to to jeszcze pikuś 😉 Gówniarz dobrze wie przy kim może w kulki lecieć, ale już się powoli uczy kultury 😉 nie, golony nie jest, ma taką błyszczącą, króciusieńką sierść  😍
Gratuluję debiutu, wyglądaliście wspaniale! A tam, nie ma co narzekać, pierwsze starty - i tak jest super! Ogromne gratulacje!  😅 😅 Ale ekypę wsparcia to miałaś liczną 😀  😁
wer -  :kwiatek: :kwiatek: a taki tam chłopaczek od nas ze stajni 😉 nie jeździ ani nic z tych rzeczy, ale wyczyści, wyspaceruje, zakarmi, derkę zmieni, zaczyści, sprzęt przetrze i takie tam 😉
Dzionka - eno eno, full wypas!
wątek zamknięty
a juz myslalam ze swojego mena wykorzystujesz 😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny, mi też się baardzo podoba ^^
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.