Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Lotnaa   I'm lovin it! :)
22 listopada 2009 20:26
Piorunek jak ślicznie pracuje  😍

Ja coraz bardziej zakochuję się w "moim" karym. Dziś był takim grzecznym misiem że aż mi się cała morda śmiała.
Ehh, znów będę płakać ...  🤔wirek:
wątek zamknięty
Kayra   Kucusiowy wariat :P
22 listopada 2009 20:28
Burza, miło słyszeć 🙂
A obijamy się, bo zmieniłam stajnie, pracuje niestety po 12 godzin i ciężko do niej jeździć. I trenera brak.
Ale nuda nam nie doskwiera, jak już się widzimy, lecimy do lasu i straszymy ludzi 😀
I odpowiem za Averis, u nas supcio pogoda pomimo wiaterku to słonko świeci 🙂
My razem w stajni koniuchy trzymamy :] Naprzeciwko siebie  🍴
No i Piorunek jak zwykle obłędny  :kwiatek:
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
22 listopada 2009 20:34
sorki dziewczyny ze nie pokomentuje, nie jestem u siebie w domu, ale aromerowym KRowiczkom gratuluje (udanych z tego co czytalam w KU) wystepow, zdjecia _kate przeurocze!
Burza nie obiecuj nie obiecuj, bo Piorka nigdy za wiele!
Milusia nie masz wiecej??

no i ciekawa jestem co tam u Klami i Tenka!
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
22 listopada 2009 20:50
Kayra Stanie naprzeciwko Karusia daje kucowi +59 do fajności  😎
Ramires Przyznaj, ten uroczy lasek z tyłu to musi być fototapeta! 😁
Burza Dziękujemy! :kwiatek: Piorek jak zwykle do schrupania- jego szyja, to nasz wzór! Powieszę jego zdjęcie u Karusia w boksie  😁
I już nie będe narzekać na wzrost- to wielkie serducho wszystko wynagradza  😎
Jeszcze jedno zdjęcie z galopad. W przyszłym tygodniu dodam kolejne- dam Wam odpocząc 😁 Co ja poradzę, że tak puchnę z dumy  😡?

[img]http://i295.photobucket.com/albums/mm142/J_udi/dsc00244_wwwprzeklejpl.jpg?t=1258924976[/img]

wątek zamknięty
A nas tu dawno nie było to się bezczelnie wbiję.
Klasyczne obijanko

Pozdrowienia dlacałego KR!
wątek zamknięty
my tez się dzisiaj obijałyśmy:

pozdrawiamy  😀

Ramires, śliczne zdjęcie!
wątek zamknięty
Wendetta
Jak On zgrubł 😀 Super wyglada, nie pamietam Go takim w jego "poprzednim życiu" 🙂 Opiekuj sie Nim dobrze bo to wspaniały koń  :kwiatek:  :kwiatek:
wątek zamknięty
korsik czasami dobrze jest się poobijać  😉 i koń chyba zadowolony  😀
Ramires i tylko jedno?  🤬 dawaj więcej, gdzie to taka piękna pogoda? normalnie jesień i zachodzące słońce, piknie  🤣
Burza ooo Piorek, widzę kłusy już, czyli powrót do zdrowia i do pracy  😉
kujka Milusia będzie miała więcej zdjeć jak dostanę filmik (na dniach) i przerobię na zdjęcia, a gwarantuje że będzie ich dużo

Jeszcze nas kilka z dziś

wątek zamknięty
U nas wspomnieniowo - mija nam 9 lat razem  🙂

Pozdrawiamy z Elusiem🙂
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
22 listopada 2009 22:02
espana On jest zjawiskowy  😜 Cudo! Gratuluję tak długiego stażu  :kwiatek:
wątek zamknięty
Lotnaa   I'm lovin it! :)
22 listopada 2009 22:05
😍 uwielbiam tego gniadosza  😵
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
22 listopada 2009 22:11
espana
Obłędny, niesamowity 😍
Wygląda jak z jakiegoś katalogu, cuuudo 😜

Ramires

Dlaczego tylko jedno??

averis
W wersji "brzydkie kaczątko" i tak był śliczny 😉

Fantazja
Coraz przyjemniej się was ogląda 😉
Robicie ogromne postępy z kobyłką.

wątek zamknięty
korsik, Fantazja, Pauli :kwiatek:
Specjalnie dla Was jeszcze dwa... takie weselsze

espana... on jest... no... deficyt epitetów mnie złapał. Ale wiesz o co chodzi 😍
wątek zamknięty
Seksta   brumby drover !
22 listopada 2009 22:25
Ramires ooo jak mu wesoło 😉. Super wyglądacie!
wątek zamknięty
Ramires jesteście super!! Piękny koń i piękne kolory, takie totalnie moje 🙂 Dawaj go częściej koniecznie 🙂

Espana kurczę, zazdroszczę takiego długiego stażu... Gratuluję! A zwierzak przepiękny!
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
23 listopada 2009 07:31
Burza-Piorek wyglada rewelacyjnie 😜 Jest teraz taki proporcjonalny 🙂 Napatrzec sie nie moge
Ramires-masz bardzo urodziwe zwierzatko i stanowczo za malo go tu pokazujesz
espana-Twoj Elus to moj ideal konia, jest absolutnie najpiekniejszy, ma poprostu to ,,cos" 💘 A jak drowko?
Fantaja-kobyla przytyla, przypakowala, a teraz czas na Ciebie 😎 bo jakies dysproporcje sie wytworzyly 😁
kujka-zdjec malo bo nie wychodzily z tego co wiem, ale jak tylko cos dostane to wstawie

jeszcze takie z moim ulubionym kucykiem 🙂

i jak dobre widze w tle Efka z Ritkiem 🙂

wątek zamknięty
Milusia gratulacje! Cieszę się, że było fajnie i spodobała się Wam ta zabawa.
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
23 listopada 2009 08:16
Lena-dziekuje bardzo. Spodobalo mi sie i chcialabym zeby bylo co raz lepiej.Moze zapracujemy kiedys tak zeby przekraczac magiczne 60% 🙇
A Wy cos teraz startujecie?
wątek zamknięty
Wendetta
Jak On zgrubł 😀 Super wyglada, nie pamietam Go takim w jego "poprzednim życiu" 🙂 Opiekuj sie Nim dobrze bo to wspaniały koń  :kwiatek:  :kwiatek:

:kwiatek: wiem, że jest wspaniały. Swoją drogą, mam wrażenie, że każdego dnia wygląda lepiej 😉

Wczoraj było wsiadanie nr 2. Mimo dwóch grzejących się klacz pod nosem i całego tabuny jadących w teren, jedyne na co się odważył pod siodłem to rżenie (no i miałam poczucie, że siedzę na żyrafie, ale to szczegół  😉). Mimo, że w boksie i na wybiegu go roznosiło. Porządny chłopak z niego 😉 Btw a i kłus ma wybitnie wygodny!
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
23 listopada 2009 08:20
hehehe załapaliśmy się na zdjęcie 🙂 nie przypięłam sobie plastronu do koszulki i ślicznie powiewa.... 😉
wątek zamknięty
[quote author=Hypnotize link=topic=6823.msg386483#msg386483 date=1258925935]
Wendetta

:kwiatek: wiem, że jest wspaniały. Swoją drogą, mam wrażenie, że każdego dnia wygląda lepiej 😉

Wczoraj było wsiadanie nr 2. Mimo dwóch grzejących się klacz pod nosem i całego tabuny jadących w teren, jedyne na co się odważył pod siodłem to rżenie (no i miałam poczucie, że siedzę na żyrafie, ale to szczegół  😉). Mimo, że w boksie i na wybiegu go roznosiło. Porządny chłopak z niego 😉 Btw a i kłus ma wybitnie wygodny!
[/quote]

Tak samo wygodny ma galop. Ten koń jest bardzo równy, delikatny i posłuszny pod siodłem. I tez zawsze miałam wrażenie że siedze na zyrafie 🙂 Ale spokojnie, jak zaczniesz jeździć i troche z NIm popracujesz to zrobi sie bardzo spreżysty i "skróci" sie o wiele 🙂
Jestem Ci strasznie wdzieczna że się Nim zajęłaś 🙂  💃
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
23 listopada 2009 09:45
Averis - ależ Ci konisko wypiękniało!  😍
Fantazja - raaaany, nie poznałam! WYGLĄDACIE REWELACYJNIE!  👍
Ramires - o ja cieeee, ale superanckie fotki! Masz śliczny uśmiech!
Espana - przystojniaczek  😍 pilnuj konia, bo ukradnę  😍 😍
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
23 listopada 2009 10:19
jedno zdjątko z aro 🙂

wątek zamknięty
Averis, kawał chłopa z niego rośnie 🙂

Fantazja, sama radośc patrzec jak progresujecie, bardzo poszłyście do przodu 🙂 to jarpol pod siodłem?
wątek zamknięty
Dziękuję, dziewczyny, szybko zleciało 😉  :kwiatek:

milusia gratuluję udanych przejazdów, wyglądaliście full professional 🙂 A co do naszego zdrowia - bez zmian. W sobotę skończyłam drugi antybiotyk, serce może ciut ciszej, niestety nadal czuć je pod dłonią i nadal "warczy" i "mruczy". Dzisiaj nasz pan doktor będzie się konsultował z panią profesor i może coś wymyślą, w środę czekamy na wizytację i przegląd. Tak naprawdę to jest to na tyle rzadko spotykana przypadłość, że mają nie lada zagwozdkę i chyba brak pomysłów na dalsze postępowanie. No cóż, jako kochająca Pańcia jestem na tyle zdesperowana, że jeśli nie tutaj - to pomocy będziemy szukać gdzie indziej - On sobie na to zasłużył.

I jeszcze trochę Eleara  😉

wątek zamknięty
23 listopada 2009 11:13
espana, po pierwsze, to masz przeslicznego konia, ale to pewnie wiesz
po 2, nie wiem czemu, ale do tej pory myslalam, ze on ma 5, w porywach do 6 lat 🙂
po 3 jest jednym z niewielu voltowych koni, ktory ladnie wyglada w nachrapniku z kolkami 🙂 no, ale takiemu pysiowi to nic zaszkodzic nie moze 🙂
wątek zamknięty
kujka dziękuję  😡
Eluś za 3 miesiące kończy 12 lat, a kupiłam go dokładnie 23.11.2000 roku w zakładzie treningowym.
Co do nachrapnika z kółkami - Twój Gilek ma baaaardzo podobnego pysia i niemal identyczną odmianę, myślę, że w meksykańcu wyglądałyby jak KLONY  😁
wątek zamknięty
23 listopada 2009 11:37
espana, Elus ma chyba wieksze ganasze, ale zaciekawila mnie Twoja teoria i w tym tygodniu pozycze od kogos meksykanca z kolkami i zrobie zdjecie. ciekawe co z tego wyjdzie ;>
wątek zamknięty
espana twój koń jest czarujący i pewnie jak większość voltowiczów jestem w nim zakochana 😍 cud miód malina 💘
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
23 listopada 2009 17:52
Burza jakby Piorek był kucykiem z My Little Pony, to nazwałabym go Fluffy Donut 💘

amnestria nareszcie trochę Buniaka! 🙂 Zmieniłyście siodło?
espana Twój koń jest prze-pię-kny 😜 A grzywka i spojrzenie mistrzowskie!
Ramires cudne, cieplutkie, jesienne zdjęcia 🙂
milusia gartulacje! Szkoda, że nie mogłam przyjechac do Aro i Was obejrzeć... 🙁
efka masz jakieś zdjęcia z przejazdu?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.