Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
20 listopada 2009 14:22
Ma ktoś z Was może kontakt z crazy? Widzę, iż nie udziela się na forum i potrzebuję do niej chociażby e-maila. Z góry dziękuje za pomoc 😉
Najbliższe zawody juz za niecaly tydzien (28-29.11) 🙂 kto sie wybiera?
sa juz propozycje? bo na stronie skj otwieraja mi sie tylko propozycje zawodow ujezdzeniowych 🙁

my z Ruda dzielnie atakujemy LL i L 🤣
Nie wiecie czy koń Sam-Sam należy do re-voltowego Sam-Sama (brzmi to dosyć prawdopodobnie  😁 )? Jeśli tak, to jego córka świetnie radzi sobie w
Kuźni!!
Losia, propozycje sa na 100%, widzialam chyba na volcie. na skj i SK nie wchodze bo wiecznie zawirusowane
Dzionka Sam-Sam nie należy do Sam-Sama. Sam-Sam (koń) jest z mazowsza. Jest to koń, który pod Jordańczykiem szedł ostatnią Olimpiadę.
Ahaa, już myślałam, że takiego miszcza mamy na re-volcie. Dzięki za info  :kwiatek:
Sigma jakbys bezposrednio podlinkowala propozycje to bylabym ci ogromnie wdzieczna :kwiatek: bo mi volta jak zwykle zawiesila komputer 👿
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
22 listopada 2009 20:17
jak mi Marysi dziadkowie nie zastrajkują,to będziemy dwa dni z Integro i Madrytem.

Dzionka - a już myślałam,że zagadka została rozwiązana...swoją drogą główny bohater coś kamień w wodę  👀
Ponia   Szefowa forever.
22 listopada 2009 20:37
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg386358#msg386358 date=1258921056]
jak mi Marysi dziadkowie nie zastrajkują,to będziemy dwa dni z Integro i Madrytem.

Dzionka - a już myślałam,że zagadka została rozwiązana...swoją drogą główny bohater coś kamień w wodę  👀
[/quote]

Może i ja się pojawie;-)

Ktoś, no właśnie ciekawe czy na konsultacjach był? 👀
Ponia, jak konsultacje? 😉
Ponia   Szefowa forever.
22 listopada 2009 20:52
Ponia, jak konsultacje? 😉

Suuper. po raz kolejny mój koń udowodnił,że jest zajebisty, a Ja  że jestem za dużą perfekcjonistką i troche nam to przeszkadza.

Suuper. po raz kolejny mój koń udowodnił,że jest zajebisty, a Ja  że jestem (...) perfekcjonistką.

przepraszam cie, ale ja widze to w ten sposob :kwiatek:
zdjecie super, poraz kolejny wielki 👍
Ponia   Szefowa forever.
22 listopada 2009 22:30
  😡 :kwiatek: dziękujemy.

Więcej w KS.
asior   -nothing but eventing-
23 listopada 2009 19:10
Orientujecie sie, czy w weekend 19-20.12 beda skokowki w Sopocie?
Ponia   Szefowa forever.
23 listopada 2009 20:13
Asior tak jest napisane w propozycjach na ten weekend, więc pewnie będą ;-)
Może ktoś orientuje się czy w najbliższym czasie będzie odznaka na Hipodromie?  🤣
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
26 listopada 2009 21:28
mka, jakoś za 2/3 tyg. 🙂
Kto zawita w ten weekend??
ja. i to jako powrot do przeszlosci. ale to tak chwilowo tylko
Ponia   Szefowa forever.
26 listopada 2009 21:55
Kto zawita w ten weekend??

Z tego co się orientuję to Ktosina będzie😉
Ja się pojawie w sobotę napewno z Rudymi😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
26 listopada 2009 21:56
Gdzieś sie będę szwendała, ale raczej niezbyt długo.
My się pojawimy ale tylko z dwoma dziewczynami na L licencyjną 🙂 także do zobaczenia :-)

Aaaa i jakby ktoś coś widział lub wiedział o listach to poprosiłabym jakiś znak bo sobotę mamy dość zaplanowaną 🙂
Zajrzyj do netu wieczorkiem, powinny być listy 🙂
no właśnie widzialam listy :-) ale aż się zdziwiłam , nie poznałam tej strony 🙂 no no no !.

Do jutra kochani .. 🙂
🤔 🤔zok: 🤔zczeka: 🤔zok:

Ależ strona fajna! Jestem pod wrażeniem, przynajmniej coś zaczyna się dziać profesjonalnie. 😎

edit: Propozycje ujeżdżeniówek trzy tygodnie przed zawodami, nagrody, wszystko ładnie objaśnione. Jestem w ciężkim mega pozytywnym szoku!
my jedziemy 2*L szkoleniowe.
wiec jakby ktos przypadkiem robil zdjecia 😀 to poprosze :kwiatek:
Magdalena Gubaro i Palisada
i jak Wam poszło ? U Nas jedna dostała licencję a druga nie .. Aż dziwne bo ta co dostała miała więcej szczęścia bo gorzej jechała niż ta druga , ale tamta miała 2 zrzutki ..  Czyli niedługo zaliczymy Sopot z ta co nie zdała znowu na licencję :-)

ponia , ktoś , losia jak Wam poszło ? :-) 
a ja sie dzis zastanawialam skad znam nazwisko Gubaro i konia palisada  😂
oby jutro znow slonce bylo bo lufe biore 😉 i oby sie szybciej konczylo bo nie wyrobie tam znow tak meeega dlugo  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się