Kącik Rekreanta II (rok 2009)

amnestria, a moja Pobiedka to taka machina była? 😉 też ledwo biegała. Najważniejsze to mieć konia któremu się ufa i który jest spokojny i ty masz Bunię 🙂

Burza, co racja to racja 🙂 Chociaż nie powiem, niekoniecznie ufam jej w terenie  - w galopie zwłaszcza. Buńka jest z tych ponoszących, bardzo do przodu. Możliwe, że to kwestia rzadkich wyjazdów w teren -> zbytniego podekscytowanie konia. Mam nadzieję to zmienić.
Bo wczoraj była wspaniała 😍 Ja z tym swoim "lękiem pierwotnym" i Bunia z zalecenia kujki na luźnej wodzy, galopująco równo i nie dzidująca 💘

Cieciorka toż to jest łączka po drugiej stronie drogi 😉

Nasturcja dzięki :kwiatek: Wydaje mi się po prostu, że kiedyś było lepiej. Ale liczę na wznowienie treningów to może coś ruszy.
A gdzie Twoja Rudzia? Dawno jej nie widziałam 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
21 listopada 2009 11:05
amnestria ano nie ma kto fotek porobić, bo  ostatnio cały czas jeżdże w tygodniu i zazwyczaj nikogo jeszcze nie ma  😁
Może samej Rudej jakoś pstryknę w stajni  😉

Miło, że pytasz  :kwiatek:
wątek zamknięty
Trochę Siwego z wczorajszego popołudnia...

Sierra uwielbiam Was!
wątek zamknięty
olciak jakie macie śliczne futerka na kopytka 😉

My ostatnio się terenujemy bo pogoda w sumie niezła, tylko ten deszcz...jest tak mokro wszędzie że nawet mocno piaszczyste drogi w lesie są całe w ogromnych kałużach.
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
21 listopada 2009 17:03
nathan

z tata

poflegmonowiec nerwina
😉
wątek zamknięty
ale Nathan ładnieje, śliczniasty 🙂 jeszcze ta ciapka między chrapami  😜 kolajna odmianka do całowania ;p
wątek zamknięty
piękny chłopak Ci rośnie! a ta chrapka- urocza!  😍
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
21 listopada 2009 17:23
Mam z moim koniem cudowną sesję- to mała zapowiedź   😅 Nie śmiać się z mojego sweterka- jest ciepły! 😁

margaritka Ciacho! 😀 A jak mamusia się czuje?
olciak Wiecie, że Was uwielbiam 😉 A kaloszki szałowe!
wątek zamknięty
Amnestria ale Bu jest śmieszna  😁 Taki przegubowiec z niej! Nie martw się barierą, wszystko jest do przejechania (galopem oczywiście 😉 ).

Margaritka śliczny dzieciak ci rośnie, ach! Aż szkoda, że jeszcze tyyyle czasu do wsiadania 🙂

Averis piękny jest! Przypomnisz ile ma lat?
wątek zamknięty
21 listopada 2009 17:27
Dzionka 2,5 roku 🙂 Dziękujemy  :kwiatek:
wątek zamknięty
21 listopada 2009 17:33
dzieki baby  😍

Dzionka dla mnie i tak ten rok z ponad dwoma miesiacami zlecial jak szalony. jakos sobie nie moge wyborazic momentu zajazdzki 😁 mam nadzieje, ze z ziemi uda mi sie wsiasc  😁

averis wiecej wiecej! sliczny chlopak!
wątek zamknięty
Averis to już dorosły chłop! A mordkę ma taką dziecięcą 🙂 Na wiosnę zajazdka?

Margaritka ciekawe jak będzie wyglądał za te 2 lata.. No i bez drabiny się nie obejdzie  😁
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
21 listopada 2009 17:41
olciak, śliczny Twój siwy!
margaritka, jak noga Nerwiny? masz foto nogi? tu na zdjęciu to po ruchu czy przed?

Dzionka,  chciałaś foty derki 🙂
dziś wreszcie są. Nie ukrywam, ze z duma oglądam efekty mojej pracy

🏇 🏇 💃 💃
wątek zamknięty
no no, klasa  🤣

ślicznie, też bym puchła z dumy  😁
wątek zamknięty
21 listopada 2009 17:50
deb ale masz superowe pomysly na derki!
zdjecie po 3godzinach stania w boksie, po oczyszczeniu i zasmarowaniu ranyoraz masazu reszty nogi
tutaj zdjecie rany otworzyly sie wszystkie miejsca gdzie byly wczesniej uszkodzenia po tym wypadku jak noga jej utknela miedzy kratami. ropa szukala wyjscia a tam tkanka byla najslabsza. szczescie w nieszczesciu bo gdyby nie te stare rany to by bylo jeszcze gorzej i ropa dluzej by sie dziala i bardziej by ja bolalo. ta najwieksza wyglada na poczatku jak krater, na szczescie juz sie wypelnia. moge juz zaczac powoli stepy na lonzy ale jakos chyba poczekam ze dwa miesiace i dam jej wolne niech sobie ma dziewczyna cos z zycia 😉

( daje w linkach bo widok nie ciekawy, chociaz dla mnie takie rzeczy to juz norma  🙄 )

wątek zamknięty
Deb super! Chociaż koń, jak w każdej derce z kapturem, wygląda jak pajac  😁 Możesz mi na PW napisać gdzie znajdę polarowe derki jarpolowe? Na stronie nie widzę :/
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 listopada 2009 18:03
Ja wrzucam świeże swoje fotki z Hubertusa z grubym 🙂

Prosze wybaczyć błoto na nogach 😉

Przyglądamy się konkurencji przed gonitwą 😉

I konie poszły  🏇

Nasz Atak z zaskoczenia na lisa.  Gruby w turbo ślązak mode. Proszę zwrócić uwagę na minę niczego nie świadomej ofiary  😀iabeł:

I JESTTTTT NASZ!!!!!

A tu juz w stajni z przygotowań do dekoracji 🙂

I portrecik  wymęczonego Championa  🏇

wątek zamknięty
21 listopada 2009 18:05
margaritka Fakt- szczęście w nieszczęściu, ale dziewczynka wyjdzie z tego. Trzymam kciuki 🙂
asds Zdjęcia świetne- ah ten śląski czar  😍
wątek zamknięty
asds aaa mam kolejnego ulubieńca re-voltowego  😜 obłęd!
i gratuluję złapania lisa! 😉
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 listopada 2009 18:18
asds aaa mam kolejnego ulubieńca re-voltowego  😜 obłęd!
i gratuluję złapania lisa! 😉

Dziekuje breakawayy i Averis dorzucam w takim razie jeszcze kilka fot 🙂  💃

wątek zamknięty
21 listopada 2009 18:32
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 listopada 2009 18:34
Averis Na pierwszym zdjeciu to to to wyglada jak kucyk jakiś  😁  😍
wątek zamknięty
21 listopada 2009 18:39
asds Wcale nie! To ogrodzenie takie wysokie  😁 Nie oszukujmy się, Karuś to krasnoludek- 150 cm, ale i tak go kocham 😀
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 listopada 2009 18:42
Ja to czekam kiedy on ci zacznie "śląskie" rogi pokazywać  😁
wątek zamknięty
21 listopada 2009 18:44
My ten etap mamy za sobą 😉 Teraz jest kochanym i ogromnie współpracującym stworem. Rogi zostały skutecznie spiłowane ( a raczej wycięte) 😉
wątek zamknięty
Averis, ale z niego pluszak! Śliczny 😍

Pochwalę się moim dzisiejszym mini-sukcesem. Wsiadłam dzisiaj po raz pierwszy na "mojego" ogierzastego (żaden z niego młodziak, ale miał bardzo długa przerwę w jakiejkolwiek pracy). Znamy się od dwóch tygodni. Bardzo obawiałam się jak nam to wyjdzie, ale wszystko poszło gładko, spokojnie i przyjemnie. Wprawdzie było to tylko 10 minut, ale powoli, nigdzie się nie spieszymy. Teraz już z górki 🙂
Wrzucam debiutanckie zdjęcie Flasha (jakoś niestety komórkowa 🙁):
wątek zamknięty
wandetta gratuluję! kasztan w brązowym sprzęcie to jest to! Tylko nie wiąż nigdy konia za kółko od wędzidła!! Lepiej zarzucić kantar z przypiętym uwiązem na szyję, po co narażać konia na połamanie szczęki...
wątek zamknięty
Averis Twój czarny jest boski  😜

asds Gratulacje złapania kity 😀

Deborah bomba!  🙇

wendetta pikny rudy, mini sukcesy cieszą najbardziej  🙂

A ja Wam zapodam mojego Grubego.   😁

wątek zamknięty
21 listopada 2009 19:27
averis jeszcze raz bardzo urodziwy mlodziak!
wendetta gratuluje!
bladek fajny paczus!
wątek zamknięty
21 listopada 2009 19:32
Dzionka Zajazdka na wiosnę, ale przyszłą 😉 Stwierdziłam, ze dam mu troszkę więcej czasu.
wendetta Dziękować  :kwiatek: Uszka do góry- teraz będzie tylko lepiej 😀
Blądek Twoje też niczego sobie 😀 Jata to rasa  👀?
margaritka A my jeszcze raz dziękujemy  😁 Nie sądziłam, ze Karson się tak spodoba
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.