Nasturcja-Renata - z tego, co mi się wydaje, niezależnie od miejsca bilet kosztuje 50zł 😉
Bilety w sektorach wyżej czyli w niebieskich chyba są dużo tańsze, ale są tak wysoko że to co widać jest bardzo zminiaturyzowane, trzeba mieć lornetkę.Nie polecam też miejsc w pierwszych rzędach w sektorze czerwonym bo tam ludzie ciągle chodzą i zasłaniają. Można się zdenerwować. Niestety najfajniejsze miejsca są w lożach i z góry zarezerwowane sektory, ale to nie dla zwykłych śmiertelników 😉
udało mi się dodzwonić i uzyskać informacje na temat tych biletów rodzinnych - bilet jest na 4 osoby, w tym powinno być przynajmniej jedno dziecko (do 7 lat dziecko wchodzi bez biletu)
Tych sektorów co są na mapce spodka przy samym parkurze po prostu nie ma. Sektory zaczynają się od tych dużych czerwonych po 50 zł. Ja mam np. sektor K. Już nie mogę się doczekać 🙂
Ja też mam K 😉 Rząd 7. Może jakieś sektorowe spotkanie? 😀
Cynamonowa byłoby super 😀.Ja będę w niedzielę. Rząd 6 🙂
Ja będę na pewno w weekend, no i prawdopodobnie będę się kręcić w czwartek i piątek, zależy jak wyjedziemy :p.
dzieki dziewczyny za informacje :kwiatek:
W takim razie kupie bilety w Empiku na sobotę i niedziele w sektorze "K" Myślę, że gdzieś w rzędzie 7,8 🙂
W sumie nie pomyślałam, że te rzędy na samym dole, mogą po prostu nie istnieć 😉
[quote author=Cynamonowa_ link=topic=10168.msg382258#msg382258 date=1258468628]
Tych sektorów co są na mapce spodka przy samym parkurze po prostu nie ma. Sektory zaczynają się od tych dużych czerwonych po 50 zł. Ja mam np. sektor K. Już nie mogę się doczekać 🙂
Ja też mam K 😉 Rząd 7. Może jakieś sektorowe spotkanie? 😀
[/quote]
Zdecydowanie, ja będę K, rząd 2 😀
To w takim razie na pewno trzeba zarządzić jakieś re-voltowe spotkanie w rzędzie K 😅
Ja będę niestety tylko w niedziele, ponieważ jest to mój weekend zjazdowy na uczelni i nie moge sobie pozwolić na opuszczenie zajęć w sobotę.
Ale mam nadzieję, że uda mi się poznać innych re-voltowiczów 😀
a ja nie zawitam 🙁
jako że odpadł Poznań, wizja przyjazdu do samych Katowic mija się z planem:/
no cóż.... może za rok😉
Revoltowe spotkanie... a ja bede wolontariuszem... pieknie 🙁
jesli chodzi o te bilety rodzinne to odpowidaja one biletom grupowym 4 osobowym tylko ze musi by c przynajmniej 1 osoboba dorosła i 1 dziecko, tak?
Ja tam nie wiem co z tymi biletami rodzinnymi, ja mam bilet rodzinny na 4 osoby, czyli dla mnie i trzech kolezanek 😀 My siostry jesteśmy hi hi hi .Nikt się mnie nie pytał przy sprzedaży biletów o nic , chciałam rodzinny i dali. W prawdzie nie wiem co bedzie na miejscu, ale mam nadzieję że czepiać się nie będą.
Ja właśnie zakupiłam bilety 🏇. Na sobotę: sektor K, rząd 2, miejsce 15, a na niedzielę sektor K, rząd 3, miejsce 6 😉.
A nieogarnięcie Emipików w Lublinie jest przerażające... Dorwałam blilety w Media Markcie 😁.
Na 90 % mnie nie będzie 🙁 Mam zajęcia na uczelni - to raz , a dwa - kasy brak .
Ja jednak nie jadę. Jak sobie podliczyłam ile będzie to kosztować, to stwierdziłam, że sie to nie opłaca 😉
Poszaleję na zakupach w InterApi 😉
Byłam w Niedzielę 🙂
zachowanie zawodników jak i publiczności - super!!
ale jak na GP mało ludzi było ... :/
żałujcie ! 😀
Można było spokojnie kupić bilety za 20zł i wejść na każdy sektor.. 😎
I dlaczego wszyscy byli brawo po szeregu 🙄
Weekend bardzo udany chociaż wyjazd nas kosztował ok 1000zł..
Wróciłam do domu z nowymi ochraniaczami KENTAUR 😜