Końska rewia mody cz. 3

nie , a szukalam

Exploited jak zle napisane to sorka

u mnie sie sprawdza b.dobrze pomarańcz i róż 

a i szary tez ok i bekit , wogole do karych to wszystko pasuje oprocz moim zdaniem brazow  👀
wątek zamknięty
exploited - według mnie wine i lavender nie pasują zupełnie. Prędzej (jak już napisałaś) flax albo lind 😉

edit:
mamy w stajni karuska i wine wygląda na nim naprawdę średnio.
wątek zamknięty
mi na chłopie w ogóle czerwień nie leży. pięknie mu w malinowym, mamy silver, ale na takim kruku jak mały, to wygląda jak biały... mamy zielony, granatowy, błękitny.
myślałam nad czymś pod bordo, a wine ma właśnie taki pomiędzy bordo, a purpurą ten odcień.

może zaopatrzę się w jakieś kolorki eskadrona, a jak nie wypali, to chyba zamówię ze 2/3 hkmy 😵, i się problem kolorów rozwiąże sam. haha nie am to jak wrócić do koni 🏇 💃, a razem z tym, do kolorowej manii. 🙄 😂

aa i jest przepiękny brilliant n allegro... 😜 sky 😍
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
17 listopada 2009 16:09
Czy ktoś się orientuje gdzie dostane takie nauszniki ?

zdjęcie pożyczone z aukcji, o krótej zapomniałam i przepadły  👿

lub coś w podobie pasującego do:

również zdjęcie z aukcji

ponawiam moje pytanie
wątek zamknięty
orzeszkowo   fairytales don't come true
17 listopada 2009 16:43
exploited  mi się kare w błękitach podobają coś jak Starlightblue eskadrona  😉
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
17 listopada 2009 16:53
czy jest już w necie dostępna kolekcja HKM Pro Team 2009-2010? Jakiś internetowy katalog?
wątek zamknięty
Strucelka: tutaj jest katalog --> http://www.okser.pl/sklep/download-okser.php

😉
wątek zamknięty
17 listopada 2009 17:37
Tattini :kwiatek: a otwierają Ci się derki? Chcę otworzyć derki i osobno katalog HKM pro team (ten na dole) i wyskakuje mi error 🙄
wątek zamknięty
Otwiera mi się i katalog z derkami i Pro Team  😉
wątek zamknięty
17 listopada 2009 18:15
Już się otwiera :kwiatek:

Wie ktoś gdzie mogę dostać taką derkę jak na stronie 11 katalogu HKM pro team?
W katalogu internetowym jest tylko wersja granatowa, a ja w normalnym katalogu mam jeszcze brązową:

[img]http://i640.photobucket.com/albums/uu130/Strucelka/IMG_3136.jpg?t=1258481558[/img]

[img]http://i640.photobucket.com/albums/uu130/Strucelka/IMG_3137.jpg?t=1258481613[/img]

Niby jest ona opisana jako derka Windsor, ale nie ma jej w takim zestawie kolorystycznym np. w okserze, gdzie w wydaniu z czerwoną kratką jest dostępna.
wątek zamknięty
zadzwoń do gnl'u, z tego co wiem mogą sprowadzić wszystko z tego katalogu 😉
wątek zamknięty
Poza tym ona jest dostępna w okserze, tylko zdjęcie jest w zrobione w innym świetle i wygląda trochę inaczej.

Opisana jako ciemnobrązowa/camel  😉
wątek zamknięty
17 listopada 2009 18:28
Tattini mówisz o tej? http://www.okser.pl/sklep/hkm-3747-hkm-pro-team-derka-osuszajaca-windsor-p-621.html

zastanawiałam się nad nią, ale wygląda zupełnie inaczej niż w katalogu. Co nie zmienia faktu, że najbardziej mi się podoba 😉
dziękować :kwiatek:
wątek zamknięty
Tak, właśnie o tej myślałam 😉

Rzeczywiście to muszą być dwie zupełnie inne derki, bo nawet układ rombów mają zupełnie inny 😉
wątek zamknięty
a ja właśnie chyba zaje*ałam moją anke sky  😕

zamiast 30* delikatne tkaniny ustawiłam na... 60* intensywne odplamianie... aż się boję pralkę otworzyć...  😵
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
17 listopada 2009 18:48
Magdzior, niciak
wątek zamknięty
Nirv Będzie ok  😉
wątek zamknięty
mam nadzieje  👀
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
17 listopada 2009 19:14
Nirv daj znać, czy przeżyła :P I wstawiaj jak najszybciem Pamirowego w Sunshine 😜
wątek zamknięty
jak tylko dojdzie 😀 mam nadzieję, że dojdzie szybko - weekend ma być ładny 😀 :P
wątek zamknięty
Ja właśnie wyprałam polopady Eskadrona, Coriandera i pasiaka Schoko-creme i jestem załamana. Oba wymagały drugiego prania, obu nie wystarczyły podwójne płukania. Dodam, że oba były na koniu może ze dwa trzy razy i nie były jakoś mocno brudne. Dopiero jak je namoczyłam w Vanishu Oxi i wrzuciłam raz jeszcze (czyli przeszły dodatkowe dwa płukania, czyli w sumie: dwa prania i cztery płukania) można było uznać, że się doprały.

W porównaniu do ANKY czy Euro-Stara wypadają fatalnie pod względem dopieralności... przynajmniej u mnie. Ale tak to jest, jak pad jest pokryty "bawełnianopodobnym" czymś a nie zamszem technicznym (Simileath i technical - czy jakoś tak).

Miałam ochotę dokupić sobie polopad Moon przez chwilę, ale właśnie mi przeszło. Mocno mi przeszło... :/
wątek zamknięty
a mi dopiera się w miarę ok, chociaż jest dość sztywny, czasami zostaje trochę sierści
wątek zamknięty
Sierra  no to mnie zmartwiłaś  🙄
wątek zamknięty
sky przeżył pranie, ale... nie doprał się, no, ale w sumie ja też bym się nie doprała. taki brudny był, strasznie jednorazowy kolor.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
17 listopada 2009 19:51
Sierra, to daj znac jeszcze jak wygladaja po wyschnieciu (czy sie nie szmaca..)
wątek zamknięty
luzak   rude dziecko...[*] łacia....
17 listopada 2009 19:57
Już się otwiera :kwiatek:

Wie ktoś gdzie mogę dostać taką derkę jak na stronie 11 katalogu HKM pro team?
W katalogu internetowym jest tylko wersja granatowa, a ja w normalnym katalogu mam jeszcze brązową:

[img]http://i640.photobucket.com/albums/uu130/Strucelka/IMG_3136.jpg?t=1258481558[/img]

[img]http://i640.photobucket.com/albums/uu130/Strucelka/IMG_3137.jpg?t=1258481613[/img]

Niby jest ona opisana jako derka Windsor, ale nie ma jej w takim zestawie kolorystycznym np. w okserze, gdzie w wydaniu z czerwoną kratką jest dostępna.

Hej sklep Karino w Bronowicach sprowadze rzeczy z HKM taką derke też pewnie ci sprowadzi
wątek zamknięty
napewno ta derka bedzie w GNL-U
wątek zamknięty
17 listopada 2009 20:28
luzak dzięki, wiem, bo katalog mam od jego właścicielki 😉 ale pytałam orientacyjnie, czy jest gdzieś do dostania od ręki. Prawdopodobnie tam sobie zamówię 😉

Sierra ja swojego białego Lamicella też po zawodach nie mogę doprać 😤 Chyba Asior polecała wybielaczem do firanek, tylko to mi pozostało 🙄 Bo próbowałam już Vanishem i zwykłym wybielaczem i nic.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
17 listopada 2009 20:34
a ja bialego jacksona wypralam w zwyklym proszku, 1 pranie i czysty 🙂
wątek zamknięty
Sierra,powiem szczerze,że bardzo mnie zaskoczyłaś,bo u mnie pady Eskadrona wypadają o niebo lepiej niż Anky.Anky muszę dopierać ręcznie,bo cały syf wyłazi mi przy szwach na zewnątrz.Poza tym robią się trochę szmatkowate po praniu.Eskadrona wrzucam do pralki,wyjmuję i jak nowy-doprany,gruby i sprężysty.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.